Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Ayyyy yaşasınnn tebrik ederim canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Dünyanın en güzel fotoğrafı . Bir gün banada nasip olur mu acaba :)))
Çok çok teşekkür ederim.dilerim enkısa zaman da sana da nasip olsun inşallah?? Tedavin başladı mı hangi aşamadasın??

canım valla temkinli gitmek lazım ,herşey netleşenemkadar biz bilelim yeter..benim ilk gebelikte {dış olan}..bir resim verdiler kese diye Sonra kalp atışına gittik kesenin yerinde yeller esiyor..öyle bir görüntüymüş yanii..kese filan yok ..,bulamadılar birşey yani hiçbiryerde görünmedi 15 gün hastanede hergün kese ve beta baktık 13. Gün profun biri gözün aydın gördüm keseyi seninki geç oluştu dedi ..,oo ben nasıl mutlu oldum eşime dedimki biliyordum inanıyordum vs diye..yeni bir kese fotosu oldu yani bakalım dedi hekim yarına kadar ne kadar büyüyecek değer..neyse ertesi gün gene o görüntünün yerinde yeller esiyor. Benim beta tavan yaptı ameliyata alıp önce karın boşluğu sonra sırayla tüplere bakarak sonunda 2. Tüpte buldular ..Duygularımda beni yanılttı.... ... öncesinde eşimle cümle aleme duyurduk hamileyim diye o görüntüyüde herkeze gönderdik..artık kan pıhtısı fılanmıydı neydi.. neyse sonuda olumsuz olunca dersimizi aldık..en iyisi 3 ay bitmeden söylememek..

walla 9 ayda 9 doğurmak diye boşa dememişler..
Ben bu tüp bebek işine başlamadan önce hep düşünüyordum yaa Allah bana bitane vermiş ikinciyi de vermiyor işte ben çok üstelersem sakat falan olur mı çocuk diye içim içimi yiyordu uzun süre de karar veremedim tüp bebek yapmaya,sonra bigün çok sevdiğim bi doktor abimle konuşuyorduk ona da dedim abi böyle böyle düşünüyorum diye, Cemre'cim dedi tanrı'nın çalışma mekanizmasının tam olarak sandığın gibi olduğunu zannetmiyorum :) sonra hemen gittim o gazla tüp bebeğe başladım şimdi aklımda çocuğun anomalili olmasından daha önce milyon tane şey var kesesiydi kalbiydiii.. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız en önemlisi bu

Allah allahhh yaaa keseyi görüyorsa görüyordur o da nasıl işmiş ? Benim öğlen gittiğim de de arkadaş bakıyo bakıyo nasıl böyle minicik bi karaltı var yaa bunu bişeye benzetemiyorum kan pıhtısı sanki dedi. Akşam gittiğim doktorda aynı yerde aynı lokalizasyonda keseyi gördü bön gibi de yusyuvarlak oradaydı.valla ilk gittiğim arkadaşta kaç yıllık hekim göremedi desemmm günahına girmiş olurum adamın iyi hekimdir çünkü ama cihaz dandikti yaaa çünkü okadar da olmaz. Senin gördük dedikleri keseleri sende gördün mü bayaaa böyle kese miydi??

Görmezmiyim tatlım ilk gittiğim muayenehane hekimi de deneyimli o gösterdi çıktı verdi hatta dedimki eşime bu ne biçim kese yani sevimli hayalet casper gibi böyle kollarını açmış gibi birşey ..Eşim olabilir vs birseyler dedi benim eşimde Hekim ..sonra kalp sesi için gittik bu defa yoktu sonra hastanede yattım zaten .15 gün boyunca hergün başka başka doc.. Prof baktı..o ara dediğim gibi yine göründü birşey ..ya işte sorma benimki istisna tatlım o yüzden ben biraz korkuyorum kendin için.yani valla trajik birseydi..ama benimki başka bir durumdu yani..sizinkinde herşey yolunda benim beta da tam 2 kat olmuyordu ama % 60 dan fazla oluyordu yani belli belirsiz bir durum ..çok karşılaşılan bir vakka değil..neyse gecti gitti ..bu bebilinin insallah kesesini görürüm teyzesii

İnşallahh kuzum,seninle aynı tarihte ben de kalp atışını duyacağım. Bitane boş gebeliğim olduğu için benim de kalp atışı stresi de bende fazla 25inde güzel haberler alalım,ama az önce başka bir başlıkta denk geldim arkadaş 9haftalık fetal kalp atımı alamamışlar sonlandırmışlar gebeliği !! Ahhh bitmiyor bitmiyooor burayı okumaya birsüre ara verebilirim sanırım çünkü çok kafam karışmaya başladı duygularımı kontrol edemiyorum sanki birinin başına gelen bana da olacakmış gibi telaşlanıyorum bu iyi bir şey değil. Matematiksel olarak şuan aslında normal bir gebelik geçirmemem için hiçbir sebep Yok herşey yerliyerinde a a herkesin probleminden hemen kendime pay çıkartıyorum off kafam allak bullak oldu

Haklisin aslında olumsuz birsürü hikayede var burada ..ama tatlım masallah herşey yolunda ..korkularına sebep yok ..başkalarının olumlu olaylarından pay çıkar kendine..mesela ben sizler hamile kaldıkça dedimki insallah bende kalacağım hep olumlu düşündüm..olumsuzluk yaşayan arkadaşlarda vardı tabii ama ben iyi tarafından baktım ..Benim yaşadığım durum bir istisna ki hekimlerde öyle söyledi yani kendileri bile daha önce deneyimlenmemişlerdi..dolayısı ile benim korkum bunu benim yaşamış olmamdan kaynaklanıyor..

Günaydın kızlar bir şey sormak istiyorum
Transfer için içimde ne bir olumlu ne bir olumsuzluk var sizde böyle bir şey oldu mu ? Hiçbir şey hissetmiyorum acaba transferin olumlu ya da olumsuz olur mu diye

sofiarya tebrik ediyorum gözün aydın kese görünmüş darısı başıma
Evet ya dünkü stresss güzel sonuçlandı,senin de muhtemelen şuan da bile gözükür kese (ler) ama sen Zaten Çarşamba gideceksin çok birşey kalmamış,belki kalp atışlarını bile duyar gelirsin inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…