• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kızlar bugün bizim hekimlerden birine ultrason muayenesine girdim aZönce ama keseyi görmedik :KK43: şuan tam 5+0 oldum beta hcg enson pazar günü baktırdım 486 idi birdaha baktırmadım ikiye katladı nasılsa diye. Şuan 3000 civarı olmuş olması lazım ama neden görmedik vajinal de baktık küçük bi karaltı görüyorum sadece dedi.gerçi ultrasonda devlet hastanesi makinesi biraz eski idi o etkiler mi bilmiyorum . Canım sıkıldı akşam beta bakyırıcam acilde :KK43:
Canim bencede erken gibi. Tabi sen daha iyi bilirsin. Iyi haberlerini bekliyoruz

Sitede gezinirken bu başlığı gördüm 2 kez başarısız bı tüp bebek denemesi olan biri olarak dikkatimi çekti ve bütün isteyenlere umut olmak için yaziyorm. Dediğim gibi iki kez tüp bebek yaptırdık ilki tuttu ve kalbi durdu minigimim kürtaj olmak zorunda kaldım. İlki tuttu diye ikincide o kadar umutluydum ki bu da kesin tutar diyorduk. Ama büyük bir hayal kırıklığı... Sanki dünyam başıma yıkıldı asla bebeğim olmicakmis gibi...tam 5 ay sonra muhteşem bir sürpriz adetim gecikti evde test yaptık ve pozitif. İnanmak istemedim yanlış olur üzülürüm sonra diye...hemen Dr a gittik kan testi yaptırdım ve o güzel haber hamileydim. Hamileliğm hep korkuyla geçti çünkü bu mutluluk bana fazlaydı sanki. Ama şükürler olsun şimdi üç aylık kuzum var . Biliyorum tedavi görmek çok zorlu bı süreç ama gerçekten insan ümidini hiç kaybetmemeliymis. Her gün Rabbime binlerce kez sukrediyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin bu kendi küçük mutluluğu büyük varligi

Sitede gezinirken bu başlığı gördüm 2 kez başarısız bı tüp bebek denemesi olan biri olarak dikkatimi çekti ve bütün isteyenlere umut olmak için yaziyorm. Dediğim gibi iki kez tüp bebek yaptırdık ilki tuttu ve kalbi durdu minigimim kürtaj olmak zorunda kaldım. İlki tuttu diye ikincide o kadar umutluydum ki bu da kesin tutar diyorduk. Ama büyük bir hayal kırıklığı... Sanki dünyam başıma yıkıldı asla bebeğim olmicakmis gibi...tam 5 ay sonra muhteşem bir sürpriz adetim gecikti evde test yaptık ve pozitif. İnanmak istemedim yanlış olur üzülürüm sonra diye...hemen Dr a gittik kan testi yaptırdım ve o güzel haber hamileydim. Hamileliğm hep korkuyla geçti çünkü bu mutluluk bana fazlaydı sanki. Ama şükürler olsun şimdi üç aylık kuzum var . Biliyorum tedavi görmek çok zorlu bı süreç ama gerçekten insan ümidini hiç kaybetmemeliymis. Her gün Rabbime binlerce kez sukrediyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin bu kendi küçük mutluluğu büyük varligi

maşallah canım ne güzel :nazar:

Allah bagislasin canim. allah bizlerede nasip etsin.

Aminn canım.insallah butuuunnnn isteyenlere nasip etsin. Ama inanın kafaya takmamak en büyük etken dondurulmuş embriyo larimiz vardı ailem fln çok ısrar etmişti hemen tekrar deneyin diye . Ama ben artık düşünmek istemiyorum biraz kafamı dinliyorum sakin bı sene gecircem diyorum.gercektwn kafamdanda silmiştim artık dusuuyordum ama nasipte varmış çok şükür.

pperfinya pperfinya Bebegimhadi Bebegimhadi Emyldrm Emyldrm A anneveoglusu Yonca___ Yonca___ kızlar cok tesekkür ediyorum tabiki benim durumum sıkıntı değil.kaçıncı denemede hayal kırıklığı yaşayan arkadaslar var.insan ilk başta üzülüyor ama sonra gene şükrediyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.buarada transferinde kasım 2 de.daha cok var ama beklemekde güsel

kızlar yasmin kullanıpta akıntısı olan var mı ? bir de adet in 2. günü lucrin e başlıcam

Hayırlı aksamlar kızlar bugün Dr kontrolüm vardı 6+6 haftalik olumsuz ama kalp atışını duymadık Dr daha küçük haftaya duyariz dedi inş renkli ultrasonda baktı duyulması gerekmezmiydi

Neyse hiç değilse belirsizlikten kurtuldum. Çok üzüldüm. Kahroldum. Bağıra bağıra ağlamak istedim ama eşimi de daha fazla perişan etmek istedim. Bol bol dua etmiştim hayırlısıyla diye. Demekki hayırlısı buymuş. Her ne kadar ben henüz hayrı göremesemde. Sonuç 98.5.
Hamile olabilmenin bütün sıkıntılarını karın, bel, kasık ağrılarını yaşayıpta en güzel sonucunu yaşayamamak varmış kaderde.
Uzun bir süre tekrar deneyemiycem. Maddi anlamda kördüğüm içindeyim. Dondurulmuşta yok. En başa döndüm. Rabbim inşallah tedavileri devam eden arkadaşlarımın sonuçlarını olumlu hayırlı eylesin.
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda Hayirlisi ndan versin inşallah

Hayırlı aksamlar kızlar bugün Dr kontrolüm vardı 6+6 haftalik olumsuz ama kalp atışını duymadık Dr daha küçük haftaya duyariz dedi inş renkli ultrasonda baktı duyulması gerekmezmiydi
Canim dr duyulmasi gerekse ters birsey oldugunu muhakkak soylerdi. Belki daha cok kucuk. Insallah olumlu olsun hersey

Canım hekimin sana küçük demiş bak biraz daha sabır... insallah haftaya duyacaksın bebişini minik kalbinin sesini:nazar::emir_bebek:

Inşallah kızlar hayirlisiyla duyariz insan biraz tedirgin oluyor çünkü 16 seneden sonra gelen bir mucize Rabbim Hayirlisi ni versin hepimize

Kızlaaaaaaaarrrr keseyi gördümmm .,, Allah'ıma şükürler olsun :dua:

Eklentiler

• IMG_0932.JPG
    IMG_0932.JPG
    60,8 KB · Görüntüleme: 41
Ben de yarın keseyi görmeyi gideceğim, yarın 5+0 olacağım. Siz göremeyince tedirgin olmuştum, sevindim şimdi :) inşallah yarın ben de görürüm
İnşallah canım benim görürsün tabii kan değerin 3000leri gördüyse kesin görmek gerekiyormuş gerçekten başka bi kadındpgumcu arkadaşı aradım o söyledi beta baktır hemen keseyi görmeliydin şimdiye kadar deyince özel hastane de aldım soluğu. Adamakıllı bir ultrason cihazıyla mis gibi de gözüktü yavrucak.öğlenki görüntü tam bir fiyaskoydu canım, hem de yanı İstanbul un göbeğinde ki devlet hastanesinde böyleyse bu ülkenin kırsalında yaşayan insanlara Allah sabır versin. Bizim öğlenki arkadaşta sağolsun insan der yani cihaz kötü oyuzden görememişizdir diye,verdi çoşkuyu bana niye göremiyoruz yaaaaa dış gebelik mi acaba diyee ??? Ayy neyse geçti bu akşam bi temiz uyurum,öyle sinirlerim boulmuştu ki saat 4te progestan fitilim vardı onu almayı bile unutmuşum :)

Kızlaaaaaaaarrrr keseyi gördümmm .,, Allah'ıma şükürler olsun :dua:
Maşallah. Boşuna stres yaptın.

Ya şimdi de ben de farklı bi dert var. Sanki benim keselerin şekli bozuk gibi. Genelde oval gibi oluyor.
Benim içime kurt düşüyor durduk yere. Doktor da hiç birşey demedi ama.

Back