İnşallah canım inşallah. En kısa zamanda rabbim hepimize sağlıklı birar evlat nasip etsininşallah canım En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın ve bu gunler cok uzakta kalır.Bende 35 yaşındayım 3 senelik evliyim.
Canım benim inşallah dediğin gibi bir sürpriz olur da bebeğim kendiliğinnden gelir. İnşallah. Rabbim dua niyetine saysın inşallah.Insallah bu surecte bebegin kendiliginden gelir. Hayat bellimi olur. Suprizlerle dolu. Diliyorumki bu supriz seni bulsun. Olmazsada toparlanir devam edersin canim ya hakkindan hayirlisi olsun
İnşallah canım inşallah. En kısa zamanda rabbim hepimize sağlıklı birar evlat nasip etsin
Amin canımAllahim sen bu yolda yuruyen herkeze yardim eyle. Gun , gunes, umut, isik elimizden tutup yol eyle. Sen yaratansin bize saglikli, hayirli evletlar yetistirmeyi nasip eyle. Biz bu evlatlari bedenimize kabul ediyoruz. hakkimizdan hayirli olani nasip eyle. dr 'a kosarak gittimiz hallerimizin yuzu suyu hurmetine bize yardim eyle. sana siginiyoruz hicbirimizi bos cevirme. Amin
amin canimAllahim sen bu yolda yuruyen herkeze yardim eyle. Gun , gunes, umut, isik elimizden tutup yol eyle. Sen yaratansin bize saglikli, hayirli evletlar yetistirmeyi nasip eyle. Biz bu evlatlari bedenimize kabul ediyoruz. hakkimizdan hayirli olani nasip eyle. dr 'a kosarak gittimiz hallerimizin yuzu suyu hurmetine bize yardim eyle. sana siginiyoruz hicbirimizi bos cevirme. Amin
Aminnn canım benim.Allahim sen bu yolda yuruyen herkeze yardim eyle. Gun , gunes, umut, isik elimizden tutup yol eyle. Sen yaratansin bize saglikli, hayirli evletlar yetistirmeyi nasip eyle. Biz bu evlatlari bedenimize kabul ediyoruz. hakkimizdan hayirli olani nasip eyle. dr 'a kosarak gittimiz hallerimizin yuzu suyu hurmetine bize yardim eyle. sana siginiyoruz hicbirimizi bos cevirme. Amin
Sabrediyorum canım. Hayırda şerde Allahtan diyorum. Vardır bundada bir hayır diyorum. Ama canım acıyor. Düne kadar bir umuda tutunmuştum. Ama şimdi o umudum kalmadı. Sadece Allaha yalvarıyorum inşallah Rabbim kendiliğinden bebek sahibi olmayı nasip etsin. Rabbim bu yolda yürüyen herkese içi sıra sizlere ce bana yardım etsin.amin canim
L Ladycan bugun sabah gordum yazdiklarini. Sabir sabir... Rabbim inaniyorum bize de verecek. Yuregimiz boyle evlat askiyla yanarken bizim de kollarimizi bos birakmayacak. Bunlari teselli icin yazmiyorum. Sen de bi kac gun kafani dagit belki esinle bi yerlere gidebilirsiniz imkanininz varsa...Allah yardimcimiz olsun insallah
Allahim sen bu yolda yuruyen herkeze yardim eyle. Gun , gunes, umut, isik elimizden tutup yol eyle. Sen yaratansin bize saglikli, hayirli evletlar yetistirmeyi nasip eyle. Biz bu evlatlari bedenimize kabul ediyoruz. hakkimizdan hayirli olani nasip eyle. dr 'a kosarak gittimiz hallerimizin yuzu suyu hurmetine bize yardim eyle. sana siginiyoruz hicbirimizi bos cevirme. Amin
çok üzüldüm canım Allah sabır versin.ilk denemen olduğu için moralini bozma gerekirse embriyonu pgt veya ngs denilen genetik teste gönder.bu sayede şans % 70-75 e çıkıyor.benim de tedavim bu şekilde oldu.Ben muayene oldum ve üzülerek söylüyorum kese görülmedi şimdi tekrar beta hcg yapıldı sonuç bekliyorum. Biyokimyasal gebelik olabilir yada %2 dış gebelik olabilirmişhaberler iyi değil malesef ilk denememdi değerler hep sınır da yükseldi. Ilk başından anlamıştım yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu kısmet böyleymiş
çok üzüldüm canım Allah sabır versin.ilk denemen olduğu için moralini bozma gerekirse embriyonu pgt veya ngs denilen genetik teste gönder.bu sayede şans % 70-75 e çıkıyor.benim de tedavim bu şekilde oldu.Ben muayene oldum ve üzülerek söylüyorum kese görülmedi şimdi tekrar beta hcg yapıldı sonuç bekliyorum. Biyokimyasal gebelik olabilir yada %2 dış gebelik olabilirmişhaberler iyi değil malesef ilk denememdi değerler hep sınır da yükseldi. Ilk başından anlamıştım yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu kısmet böyleymiş
Geçmiş olsun canım ..ne denilebilirdi...ama yılmadan yola devam en kısa zamanda bebişine kavuşmam dileği ileSağolun kızlar üzülsekte elimizden bişey gelmiyor malesef sonuç değişmiyor inşallah bundan sonrası güzel olur ne diyim
Canım benim çok geçmiş olsun ...Biraz ara vermek iyi gelebilir ben ..3. Deneme için 9 ay bekledim tamam dediğimde başladım ve hep en baştan.nasıl zor anlıyorum seni ,ama biraz daha sabır ..... ..insallah bir sonraki denemende yawrununu kucağına alırsın canım..hepimiz saglıkla, sağlıklı yavrularımıza kucağımıza alalım inşallah ..Neyse hiç değilse belirsizlikten kurtuldum. Çok üzüldüm. Kahroldum. Bağıra bağıra ağlamak istedim ama eşimi de daha fazla perişan etmek istedim. Bol bol dua etmiştim hayırlısıyla diye. Demekki hayırlısı buymuş. Her ne kadar ben henüz hayrı göremesemde. Sonuç 98.5.
Hamile olabilmenin bütün sıkıntılarını karın, bel, kasık ağrılarını yaşayıpta en güzel sonucunu yaşayamamak varmış kaderde.
Uzun bir süre tekrar deneyemiycem. Maddi anlamda kördüğüm içindeyim. Dondurulmuşta yok. En başa döndüm. Rabbim inşallah tedavileri devam eden arkadaşlarımın sonuçlarını olumlu hayırlı eylesin.
canım seninle benim test günlerimiz hemen hemen aynıydı benim doktorum çarşamba günü çağırdı keseyi net görmek için benimde en son beta hcg 11. gün 931 di kese 1500 ün üstüne çıkmadan göremem çarşamba gel dedi bence görünür canım meark etme ama içini rahatlatmak için bi kan daha ver benceKızlar bugün bizim hekimlerden birine ultrason muayenesine girdim aZönce ama keseyi görmedikşuan tam 5+0 oldum beta hcg enson pazar günü baktırdım 486 idi birdaha baktırmadım ikiye katladı nasılsa diye. Şuan 3000 civarı olmuş olması lazım ama neden görmedik vajinal de baktık küçük bi karaltı görüyorum sadece dedi.gerçi ultrasonda devlet hastanesi makinesi biraz eski idi o etkiler mi bilmiyorum . Canım sıkıldı akşam beta bakyırıcam acilde
5. Haftanın basındasın tahmini beta değerine göre görünmesi lazım belki tamam ama bazen daha geç görülebilir biraz erken yaaa ....içini karartma hemen kuzum.Kızlar bugün bizim hekimlerden birine ultrason muayenesine girdim aZönce ama keseyi görmedikşuan tam 5+0 oldum beta hcg enson pazar günü baktırdım 486 idi birdaha baktırmadım ikiye katladı nasılsa diye. Şuan 3000 civarı olmuş olması lazım ama neden görmedik vajinal de baktık küçük bi karaltı görüyorum sadece dedi.gerçi ultrasonda devlet hastanesi makinesi biraz eski idi o etkiler mi bilmiyorum . Canım sıkıldı akşam beta bakyırıcam acilde
Yaa nebileyim ben de beta ya göre hesaplayınca görürüm nasılsa diye gittim gitmez olaydım canımı sıktım boşu boşuna ;(5. Haftanın basındasın tahmini beta değerine göre görünmesi lazım belki tamam ama bazen daha geç görülebilir biraz erken yaaa ....içini karartma hemen kuzum.
Teşekkür ederim canım sağol. Üzülmekte çare olmuyor malesef. Bende şuan ne yapsam diye düşünüyorum pgt ve mi ngs mi olsa doktoruma henüz bu aşamaları konuşmadık önce bi adet olup herşeyin yoluna girmesi lazım sonrası için elbet bi yol çizicez bakalım hayırlısı olsun. Rabbim sanada hayırla sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsinçok üzüldüm canım Allah sabır versin.ilk denemen olduğu için moralini bozma gerekirse embriyonu pgt veya ngs denilen genetik teste gönder.bu sayede şans % 70-75 e çıkıyor.benim de tedavim bu şekilde oldu.
Teşekkür ederim canım sağol. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda..Geçmiş olsun canım ..ne denilebilirdi...ama yılmadan yola devam en kısa zamanda bebişine kavuşmam dileği ile
Hımm Çarşamba mı dedi sana da? Ben de erken gittim aslında biliyorum ama beta 3000leri görmüştür kese de gözükür heralde dedim ama göremedi görememesi sıkıntı değil aslında, ama doktor da görmem lazımdı neden göremedim falan filan deyince canım sıkıldı kan ver betaya baktır mutlaka bana da haber ver falan dedi. Canımı sıktım ya boşyere çok aptalımcanım seninle benim test günlerimiz hemen hemen aynıydı benim doktorum çarşamba günü çağırdı keseyi net görmek için benimde en son beta hcg 11. gün 931 di kese 1500 ün üstüne çıkmadan göremem çarşamba gel dedi bence görünür canım meark etme ama içini rahatlatmak için bi kan daha ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?