Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Ayy inşallah canım. İnşallah o yer açsın da ben acısına katlanırım. Senin bebeğinde hayırlı olsun canım. Gözün aydın.
Sağol Can'ım.

Bende kapılbsk istemiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Ama mutlu olmak da istiyorum. Bi tam sevinebilsek. İnşallah o günlerde gelir.
Can'ım sen bugünün tadını çıkar. Zaten sonunda üzülmek varsa o gün üzülürsün. Ama güleceksen üzüldüğün bugünlere yanma. Boşuna karartmışım günlerimi deme

Ay canim cok gecmis olsun. Uzulme Lutfen hep umutlu olalim. insallah bu defa olacak. Dr umuz mukemmel biri. Benim arkadasimin denemedigi yer kalmadi 5. Tup bebegi kemal beyde buldu. Benim ilk denemem olacak. Bende memorialde tonguc bey var onunla gorumustum ama nedense hic gidesim gelmedi ona. Bugun dr daydim yumurtalarim pek tatmin etmedi onu. Hic moralimi bozamiycam valla. Is olacagina varacak. Bari moralimi yuksek tutayim. ilaclari igneleri verdi. sali gunu tekrar gidicem gelisme guzelse devam edicez Degilse diger aya birakicak. Hakkimizdan hayirlisi olsun. Insallah kavusuruz bebeklerimize

Son düzenleme:
Sağol canım, inşallah bebek isteyen herkesin yüzü gülsün. Benimde içime çok sindi Kemal bey şansa bırakmıyor daha garanti ilerliyor ki yaşadıklarımı düşününce kesinlikle öyle olmalı memorial da hiçbirşeyinde bakılmadı gittim iğnelere başlandı her iki tedavi de hiçbir kan tahlili istenmedi 3. Gün transfer yapıldı hele ikinci tedavim tam bir fiyaskoydu o yüzden Kemal bey çok güven verdi, ben de eylülde başlamak istiyorum dediğim de gelirsin bakarız yumurtalar da boyut farkı çok değilse başlarız dedi. Kaç yumurta gördü sen de ve reglin başladı mı okuduğum kadarıyla doğum kontrol hapı kullandırmış sana

Evet canim benim regl baslamadida lekelenme basladi anlamadim valla. Solda bakti birsey goremedi sagda vardi biri 6 ya bilmemne soyluyordu. Anlamadim. Cok sinirlerim bozuktu hatta dr iceri gelmeden o masada bi aglama krizi yapacaktim zor topladim. solda iki aydir hep 4 tane vardi. Sagda 9 oluyordu. Sol rezevlerim dusmus. Ama bugun hic yoktu. Daha regl olamadim yumurtam cikarmi hemen yeni olusmuyormudur anlamadimki

Senin yumurta rezervin gayet güzel panik yapma önemli olan kaliteleri sakin ol benim genelde sağ sol toplam 6 yı geçmiyor hatta ilk tedavim de 4 toplandı 3 ü döllendi sonuç pozitif oldu ama sağlıksızmış ki düştü, Kemal beye güvenelim işini çok iyi yapıyor bence bizi riske atmıyor, sonu gelmeyecek bir hamilelik yaşatmamak için daha garantili hareket ediyor

2 adet mi transfer?Allah işlerimizi rast getirsin.

dr umdan cok menmunum guveniyorum ona. Konu cocuk olunca hassaslasiyoruz. her soyledigi olay oluyo hepimize. Inaniyorum bizimde olacak. Sonucta allah ol desin yeterki, 1 yumurtada yetiyor. normal yolla gebe kalanlar da zaten bir yumurtayla gebe kaliyor. Gelismelerinden haberdar edersen sevinirim

Günaydın arkadaşlar bende ağustosta 7 sinde transfer oldum çok şükür ilk defa pozitif gördük benim yumurta rezervi mde azalma vardı ilk iki tüp de 1 folikülle devam ettim sonuç transfer oldu ama ikiside negatif oldu 3.cü denemede 3 folikülle başladık kontrollerde ikiye düştü son kontrolüm de bire düştü Dr istersen iptal edelim folikülün içi boş çıkabilir dedi ama ben devam ettim profosörun kontrolünde kaybolan folikuller gozuktu birde 4 tane arkadan gelen varmış ama 12mm olduğu için yumurta çıkmaya bilir dendi neyse ben opu oldum ALLAH A çok şükür hepsi dolu çıktı dollendi 2si 3.gun transfer oldu 2 side donduruldu ve şu anda 6+6 haftalik hamile yim Elhamdulillah kusura bakmayın çok uzun yazdım yıllar önce hemşirenin dediğini sizlere söylüyorum 1 yumurta 1 Sperm 1 çocuk kesinlikle pes etmeyin yola devam

Maşallah canim hayırlı olsun sağlıcakla bebeğini kucağına alacağın günleride görürsün inşallah. Rabbim çok büyük ol deyince olduramayacagi şey yok. Darısı benim ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarımın başına..

Amin canim inşallah sizinde ALLAH IN izniyle doktor kontrolünüz çok iyi geçer

Canim yaaaa cok tsk ederiz umut oldun bize. Cok sevindim. Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…