Gelecek Can'ım o günler. Bugün yaşadığımız sıkıntıları unutacağız inşallah.insanın en yakını anlamıyorsa eğer diğerlerinin anlamasını beklemek zor galibaallah ım hiçkimseye bu durumu yaşatmasın keşke bizde istediğimiz zaman hamile kalabilsek annelik duygusunu hayırlı sağlıklı bir şekilde yaşayabilsek
Gelecek Can'ım o günler. Bugün yaşadığımız sıkıntıları unutacağız inşallah.
Canım bizim durumumuz aynı doğum sancısı çekerken bir daha kesinlikle çocuk düşünmem diyen kadınlar gibi acısı geçince ve tekrar çocuk özlemi ağır basınca herşeyi unutuyorsun bide rabbim o kadar büyük ki yapamam dediğini yapıyorsun dayanamam dediğin şeyle sınanıyorsun evet psikolojim çok bozuldu her şeye ağlar oldum ama yapacak birşey yok sabır herşeye sabır etmeye çalışıyoruz çünkü yapacak inan başka birşey yok bide bu günümüze şu halimize şükürler olsun rabbim daha büyük dert vermesin bizden daha kötü durumda olan insanlar var geçen bi arkadaşla tanıştım 9 kez tüp bebek denemiş hepsi negatif kadın en iyi merkezlerde tedavi olmuş en iyi dr gitmiş yok türkiyenin her yerinde tüp bebek yaptırmış ama olmamış tabi bu sırada kardeşi doğum yapmış kendinden küçük kardeşi doğum yapmış hatta 47 yaşındaki annesi bile hamile kalmış kadın da yok olmayınca olmuyor hatta ve hatta annesi kordonlarını bağlattığı halde 50 yaşında tekrar hamile kalmış ama kadın yine hamile kalamamış onun anlattıklarını düşündükçe halime şükür ediyorumcanim nasil katlandin bravo sana sanirim ben katlanamazdim
gerci hepimiz yapamam dedigimiz seyleri yapmiyor muyuz haklisin. Ben ablamin boyle telde konusmasina katlamazdim herhalde isim cikti der kapardim. Cunku bebek haberi olmasa bile agliyorum. Iste canim Allah herkesi bi sekilde siniyor. Kimini parayla kkmini saglikla kimini eşle. Demekki bizim payimiza da bu dustu. Bugunku gunumuze sukurler olsun dedigin gibi neler var. Yalniz 50 yasindaki anneye cok sasirdim nasil olmus ya. Allahin hikmeti iste. Moralimizi bozmak yok hep her zaman devam edicez bebislerimizi kucagimiza alicaz insallahCanım bizim durumumuz aynı doğum sancısı çekerken bir daha kesinlikle çocuk düşünmem diyen kadınlar gibi acısı geçince ve tekrar çocuk özlemi ağır basınca herşeyi unutuyorsun bide rabbim o kadar büyük ki yapamam dediğini yapıyorsun dayanamam dediğin şeyle sınanıyorsun evet psikolojim çok bozuldu her şeye ağlar oldum ama yapacak birşey yok sabır herşeye sabır etmeye çalışıyoruz çünkü yapacak inan başka birşey yok bide bu günümüze şu halimize şükürler olsun rabbim daha büyük dert vermesin bizden daha kötü durumda olan insanlar var geçen bi arkadaşla tanıştım 9 kez tüp bebek denemiş hepsi negatif kadın en iyi merkezlerde tedavi olmuş en iyi dr gitmiş yok türkiyenin her yerinde tüp bebek yaptırmış ama olmamış tabi bu sırada kardeşi doğum yapmış kendinden küçük kardeşi doğum yapmış hatta 47 yaşındaki annesi bile hamile kalmış kadın da yok olmayınca olmuyor hatta ve hatta annesi kordonlarını bağlattığı halde 50 yaşında tekrar hamile kalmış ama kadın yine hamile kalamamış onun anlattıklarını düşündükçe halime şükür ediyorum
oyle deme canim ilk denemen miydi?benim de kimyasal gebelik oldu malesefff, umutlari, hayalleri çöpe attım, sifonu da çektim...
10 kadar evde yürüyorum Can'ımGunaydin kizlar
Crinone jeli yaptiktan sonra yürüyor musunuz yoksa yatıyor musunuz
Günaydın canım. Evet evet alacaz rabbim bu uğraşlarımızı gayretlerimizi görüyor inşallah bizlerede bebek vereceği uygun zaman vardır ve bu zaman çok uzakds değildirgerci hepimiz yapamam dedigimiz seyleri yapmiyor muyuz haklisin. Ben ablamin boyle telde konusmasina katlamazdim herhalde isim cikti der kapardim. Cunku bebek haberi olmasa bile agliyorum. Iste canim Allah herkesi bi sekilde siniyor. Kimini parayla kkmini saglikla kimini eşle. Demekki bizim payimiza da bu dustu. Bugunku gunumuze sukurler olsun dedigin gibi neler var. Yalniz 50 yasindaki anneye cok sasirdim nasil olmus ya. Allahin hikmeti iste. Moralimizi bozmak yok hep her zaman devam edicez bebislerimizi kucagimiza alicaz insallah
Hemen kalkabilirsin canım yatmana gerek yokGunaydin kizlar
Crinone jeli yaptiktan sonra yürüyor musunuz yoksa yatıyor musunuz
amin insallah canim yasin kac? Kacinci denemen?Günaydın canım. Evet evet alacaz rabbim bu uğraşlarımızı gayretlerimizi görüyor inşallah bizlerede bebek vereceği uygun zaman vardır ve bu zaman çok uzakds değildir
o duyguyu çok iyi biliyorum.insanın tüm dünyası yıkılıyor ama yeni tedaviler,ilaçlar derken sanki hiç olmamış gibi yaşıyorsun.inşllah bir daha yaşamazsın...benim de kimyasal gebelik oldu malesefff, umutlari, hayalleri çöpe attım, sifonu da çektim...
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.inşallah bebebğine kavuştuğunda tüm acılarını unutacaksın...Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum. 15yildir evliyim cocuk sahibi olamadım bikere bile hamile kalamadım 15yil dile kolay ömrümün yarısı gtti 2asilama 3tupbebek yaptırdım bu ayın 10unda transfer yapıldı 12gun değerim 135.63pozitif çıktı ben şoka girdim hiç beklemediğim sonuctu psikolojim altüst oldu dktr Ongun snra gel bakacaz kese olusmusmu dye dedi korkuyorum busefer kötü bişey dicek diye Rabbim yardımcımız olsun ne kötü süreç böyle Rabbim yardımcımız olsun
bu ilk denemem, bu sefere olan umutlar tükendi demek istedim, tabiki daha deneyeceğim. canim seninle önceden de konusmustuk ya benim de esimde sperm az, hareketsiz ve morfoloji bozuk. Bana da doktorlar tüp olur olur dediler tutmadı. şimdi nasil bir yol izlesem ben de daha karar veremedim. Ben de ankaradayimoyle deme canim ilk denemen miydi?
Amin cnm saol inşallah gerçi ben daha hala inanamıyorum ama sakın umudunuzu kaybetmeyin ben bunu 15yil beklemiş ve çok mücadele vermiş biri olarak söylüyorum sakın inancınızı kaybetmeyin hersyin başı sabır imtihandan gectigimzii unutmuyalim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.inşallah bebebğine kavuştuğunda tüm acılarını unutacaksın...
ilk öğrendigim gün kötü oldum biraz şimdi iyiyim, demek ki embriyo sağliksizmiş, ilerde daha kötü biteceğine baştan kimyasal olması daha iyi diyorum kendimi avutuyorum ne yapayimo duyguyu çok iyi biliyorum.insanın tüm dünyası yıkılıyor ama yeni tedaviler,ilaçlar derken sanki hiç olmamış gibi yaşıyorsun.inşllah bir daha yaşamazsın...
29 yaşındayım canım bu 3. Denememamin insallah canim yasin kac? Kacinci denemen?
Canım benim eşimde de ileri hsreketlilik 0 dı ve morfoloji bozuktu yaklaşık 1 yıldır evikap kullandı düzenli olarsk ve kış aylarında keçiboynuzu pekmezi içirdim bu son denememizden önce verdiği testte değeri yükseldi. Önceki denemelerimizde 10 yumurtadan 5. Güne sadece 2 tane kalıyordu onunda birisi 2. Kalite ama bu son denememizde çok şükür 6 tane ebmriyomuz oluştu ve donduruldu bence sizde eşimize evikap içirin herhengi bi yan etkisi yok sadece biraz daha güç kuvvet veriyor o kadarbu ilk denemem, bu sefere olan umutlar tükendi demek istedim, tabiki daha deneyeceğim. canim seninle önceden de konusmustuk ya benim de esimde sperm az, hareketsiz ve morfoloji bozuk. Bana da doktorlar tüp olur olur dediler tutmadı. şimdi nasil bir yol izlesem ben de daha karar veremedim. Ben de ankaradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?