Yaptırdım Can'ım kan testi. 46 çıktı.
2. Denemem.
Geçen ay olumsuz bir transfer olmuştu. O da 5. Gün tek embriyoydu.
Sağol Can'ım benimmm.
Yaptırdım kan testi. Sonuç 46
tup bebege ne zaman son veriyorlar canim? Benimki hala sonlanmadi belki olur kim bilir ayy cok duygusalim ya agladim aglayacamEvet olur dedi oldu da. Sanırım vücut dinlensin diye bekliyorlar. Bana kalsa ben de beklerdim özel durumum olmasaydı. Çünkü tüp bebek sonrası hamile kalan da çok ilaçların etkisi ile.
Sağol Can'ım benim. İnşallah Allah herkese nasip olsunÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına
Can'ım senin iki günde bir testi yenilemen Laz'ım.tup bebege ne zaman son veriyorlar canim? Benimki hala sonlanmadi belki olur kim bilir ayy cok duygusalim ya agladim aglayacam
Deneme sayısına göre olmadı.ilk aşılama tutmuştu ve kimyasal gebelik olunca istedi.anladim canim peki kacinci denemenden sonra istedi dr.un kusura bakma soruyorum ama belki bende de vardir diye supheleniyorum
Sofiarya inşallah sonucun güzel olur.Arkadaşlar merhaba yeniden :) benim bugün transferim oldu çok sükür,sıkıntısız geçti. 1 tane 5 gün embriyosu transfer ettiler.yalnız işlem sonrası doktorum yatıp kalkmanın olumlu ya da olumsuz bu işe hiçbir etkisi Yok,,hayatına kaldığın yerden devam dedi, yani şimdi kafam karıştı.aslında bu konuyla ilgili birkaç makale okumuştum onlarda yatmanın bilimsel bir katkı sağlamadığını savunuyorlardı ama burda kimi okusam hepiniz doktoru enazından birkaç gün yatın demiş
insallah canim hic umudumu kaybetmiyorum hala sanki oradalar hisswdiyorum. dualarimi hic eksik etmiyorum. Benim durumumda olupta bildigin biyeerde yazan var mi? Cunku hep betahcg 2 3 kat artislari goruyorum ben. Birde bu yazilara cok ihtiyacim var. Dr.umda umutlu ilaclarini kullan takip edelim dedi. Bende dikkat ediyorum ilaclarimi da kullaniyorum.Sağol Can'ım benim. İnşallah Allah herkese nasip olsun
Can'ım senin iki günde bir testi yenilemen Laz'ım.
İlk hamileliğimde de değer artışı sıkıntılıydı.
Seninkinden daha yüksekti ama.
İki katına hiç çıkmadı.
Kalp atışı duyulduktan sonra düşük oldu maalesef.
Ama senin dırumunda iyi örneklerde var.
İnşallah son anda güçlenip sana tutunur.
Daha bizim ne olacak belli değil bakalım.
İnş sağlıklı devam eder.
Senin düşürmeni beklerler büyük ihtimalle. Çünkü çok Yen'i daha. Doktorun ne diyor?
anladim hayirlisi olsun insallahDeneme sayısına göre olmadı.ilk aşılama tutmuştu ve kimyasal gebelik olunca istedi.
Can'ım şuan hatırladığım yer Yok. Ama yıllardır yorumlarda okuyoruz. Arada olmaz dediğimiz durumları yaşayanlar var tabi. Sen moralini Yüksek tut.insallah canim hic umudumu kaybetmiyorum hala sanki oradalar hisswdiyorum. dualarimi hic eksik etmiyorum. Benim durumumda olupta bildigin biyeerde yazan var mi? Cunku hep betahcg 2 3 kat artislari goruyorum ben. Birde bu yazilara cok ihtiyacim var. Dr.umda umutlu ilaclarini kullan takip edelim dedi. Bende dikkat ediyorum ilaclarimi da kullaniyorum.
anladim hayirlisi olsun insallah
O yüzden skntiya skma kendini bekle . İnş hayırlı sonuclarn olsunAnladim canim bende ne agri var ne kan var ne bisey turp gibiyim bakalim hayirlisi diyelim ama degerler kotu
canim diyelim ki agustosta tup bebek denememiz olumsuz oldu hemen eylulde baslayabiliyor muyuz 2.sine??
Doktorum 2 ay sonra dedi bna. Bundan kasıt 2. Adet dönemi mi 3. Adet donemimiCan'ım şuan hatırladığım yer Yok. Ama yıllardır yorumlarda okuyoruz. Arada olmaz dediğimiz durumları yaşayanlar var tabi. Sen moralini Yüksek tut.
Önceki hamileliğimi mi soruyorsun Can'ım?Dolunay22 senin betahcg degerlerin nasil cikti peki? Yok iyiyim veren de Allah alanda ben tedavimi oldum uzerime dusen gorevi yaptim korudum da kendimi Allahim hayirlisini ver dedim. Verirse de vermezse de raziyim. Gucluyum oyle kolay pes etmem normal hayatimda bu sefer olmadiysa demekki daha zamani var bebislerimin ve belki de varlar gobusumde duruyor yavrucaklar :)
Evet 46 çıktı bugünYokDolunay22 hamilelik takvimi eklemissin ya simdiki degerlerini soruyorum canim ilki 40li biseydi sanirim di mi?
12-14.gun degerlerinden sonra kesinlesiyor ya canim ondan sordumEvet 46 çıktı bugün
Daha bugün 9. Gün. O gün gelince görücez bakalım biz de.12-14.gun degerlerinden sonra kesinlesiyor ya canim ondan sordum
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah canimDaha bugün 9. Gün. O gün gelince görücez bakalım biz de.
Artık biliyorum şükür gebelik devam ediyo.Tsh da düşmüş 7.35 ten 2.67 yeBen de en son 12.gün yapmıştım testi.Dört gün geçti benimle mi değil mi bilmiyorum
Hadi gözünaydın Can'ım. Ne kadar stres yaşadın bu yüzden. Herkese bakıyorlar mı tsh a falanArtık biliyorum şükür gebelik devam ediyo.Tsh da düşmüş 7.35 ten 2.67 yeYa kuzucuk ya da kuzucuklar şimdilik benimle daim olur inşallah
Maşallah canım inşallah hep böyle güzel haberler al. Bebeğini de inşallah sağlıcakla kucağına alırsınArtık biliyorum şükür gebelik devam ediyo.Tsh da düşmüş 7.35 ten 2.67 yeYa kuzucuk ya da kuzucuklar şimdilik benimle daim olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?