Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Dış gebelik değildir inşallah Can'ım. Dış gebelikten değer bi artıyor bi düşüyor genelde.
Seninki sağlıksız gibi geldi bana.
oyle mi dr yine de %1 dis gebelik dedi ama bilemiyorum 2.de tekrarlar mi?

Aynı hastane de mi yaptımdınız iki testide??
Evet canim ayni hastahane
Benim normal gunum dundu 12. Gun yani ama ben dayanamayip 9-11 de yaptirdigim icin 13.te yaptirdim yani artik net sonuc bu. Peki neden dis gebelik degil sence ve diger denemelerimde tekrarlar mi?? Allah bagislasin kizini da
yaa oyle mi diyosun hamile kalir miyim digerlerinde umudum kirildi biraz da... peki neden dis gebelik diye dusunmedin?

Dış gebelik düşünmememin en net sebebi betahcg nin düşük olması,dış gebelik böyle dramatik derece de HCG düşüklüğü olmaz,HCG değerleri normaldir hatta bazen yüksektir bile,Dışgebelik tanısı sadece ultrasonla konur,ultrasonla bakarsın gebelik kesesi rahimde değilse hop dış gebelik olmuş dersin,HCG değerlerine göre yorum yapmak anlamsız bu sebeple dış gebelik değil doktorunda %1 gibi bir ihtimalden bahsetmiş zaten.kimyasal olduğunu d düşünmüyorum çünkü burda direk düşük HCG değeri var,kimyasal da ya da düşükte değer yükselir ve akabinde düşüşe geçer,burda olan bence şu;embriyonun gelişimi durmuş,yani atıyorum 9.günde 1000 tane hücresi olması gereken embriyon 500hücrede kalmış gibi,, HCG yi de bu hücreler salgıladığı için değer çokta fazla yükselmemiş, şu da olabilir gününe göre geç gelişen geriden gelen bir embriyoda olabilir bu durumda da HCG normalin altında olur ve ikiye katlamaz,her iki koşulda da embriyonun kalitesiz oluşundan bahsetmek mümkün maalesef

Beth18 he bir de sonraki gebeliğinde neden böyle bir durum olsun ki ?hergebelik kendine özgüdür her yumurtanın kalitesi de gelişene durumu da farklılık gösterir senin dondurulmuşun var mıydı?

ben iğne de jel de kullanmıyorum,sadece progestan ovül alıyorym vajinal günde 3tane :) yaa nebileyimmm valla böyle dış gebeliktir kimyasaldır dertleri olmasa ben direk ultrasona giderim heralde,,o rakamlara bakamayacakmışım gibi geliyor kalbim dayanmaz.muhtemeen ilk önce idrar da falan bakarım belki de,orda görürsem kan veririm ayy bilemedim içim sıkıldı valla düşünüyorkenn bile

Progestanın fitili hapı da geciktirme yapar bildiğim kadarıyla.
Valla tebrik ederim dayanabilirsen ne diyeyim. Ben hiçbir zaman öyle olamadım.

dondurulmusum yok canim 6 embriyom vardi 4u 3.gune geldi ancak 2.si birinci kaliteydi ve 2 tane koydular. Demekki kismet degilmis.

Beth18 he bir de sonraki gebeliğinde neden böyle bir durum olsun ki ?hergebelik kendine özgüdür her yumurtanın kalitesi de gelişene durumu da farklılık gösterir senin dondurulmuşun var mıydı?
bilmiyorum ki canim aklima geldi acaba hep botle mi gidecek diye dusundum

dondurulmusum yok canim 6 embriyom vardi 4u 3.gune geldi ancak 2.si birinci kaliteydi ve 2 tane koydular. Demekki kismet degilmis.

bilmiyorum ki canim aklima geldi acaba hep botle mi gidecek diye dusundum
Dış gebelik çık ağrılı bi şey apandistin patlıyor sanırsın. Ne olduğunu bile bilm3zsn .değildir dış gebelik inş zaten.

Kızlar az önce normal gebelik testi yaptım. Böyle çıktı.
Erken gebelik testinde bile daha silikti. Erken olanlar faso fiso yani.
vallahi bildiğin pozitif bu arkadaşım kanda baktırmadın daha dimi?yarın 10.gün olmuş olacak bence baktır gitsin kanda da ,zaten poziifi görürsün de rakamsal karşıığını da görmüş olursun.ilk denemen miydi?

Gününü bilemem ama ben de uzun bi süre lekelenme olmuştu bi doktor vardı anlamadı. Kendi doktorum agrilarm arttıkça ultrason gördü. Çok şiddetli bi ağrı bayıltarak derecede .
senin bu agrilarin kacinci gunlerinde olmustu canim. Bu arada cok gucluymussun apandist agrisi cok kotudur

Amin canım zor yollardan geldik buralara çok üzüldük çok yorulduk rabbim daim eder inşallah. Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin. Seninde gününe göre epey yüksek canım.
Canim benim de bir haftadir lekelenmem var. Odum koptu...kafahi yedim iki kere acile kostum sorun yoktu cok sukur. En son doktoru aradim dedim clexane inneyi birakayim mi inneden mi diye, doktorum inneyi birak dedi. Kanamam lekelenmem azaldi ve bitti hamdolsun cok sukur... ama inneyi kesmekle iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum;(

senin bu agrilarin kacinci gunlerinde olmustu canim. Bu arada cok gucluymussun apandist agrisi cok kotudur
En büyük sorun oydu çünkü tarihi hiç bilemedim. Aşılama yaptım negatif oldu adet oldum adetm kesilmedi sonra nerdeyse 12 günde bir bu şiddetli ağrı geldi . Doktora da gittim ama anlamadilar. Hem kanama vardı hem ağrı. Sonra da zaten ağrı geldi taş gibi sağ tarafta durdu. Tarihini hiç anlayamadım. Lekelenmem olduğu için adetimin gününü kaçırdım.

Yaptırdım Can'ım kan testi. 46 çıktı.
2. Denemem.
Geçen ay olumsuz bir transfer olmuştu. O da 5. Gün tek embriyoydu.

Çok güzel canım bencede pozitif artık kanda baktirabilirsin hayırlı olsun
Sağol Can'ım benimmm.
Yaptırdım kan testi. Sonuç 46

Anladim canim bende ne agri var ne kan var ne bisey turp gibiyim bakalim hayirlisi diyelim ama degerler kotu
Yaptırdım Can'ım kan testi. 46 çıktı.
2. Denemem.
Geçen ay olumsuz bir transfer olmuştu. O da 5. Gün tek embriyoydu.

Sağol Can'ım benimmm.
Yaptırdım kan testi. Sonuç 46
canim diyelim ki agustosta tup bebek denememiz olumsuz oldu hemen eylulde baslayabiliyor muyuz 2.sine??

Anladim canim bende ne agri var ne kan var ne bisey turp gibiyim bakalim hayirlisi diyelim ama degerler kotu
canim diyelim ki agustosta tup bebek denememiz olumsuz oldu hemen eylulde baslayabiliyor muyuz 2.sine??
Can'ım ben başladım hemen. Şehir değiştireceğim için mecburen oldu biraz. Ama dr a sordum. Bir sıkıntı olmaz dedi. Kist de yoktu kalmamıştı. Bedenen yıprandım ama. İğneler vs iki ay üst üste yordu beni.

Hemen olur dedi yani.evet hatirliyorum atanmistin bundan dolayi yaptirdim sen. Ee hani bir ay beklenmeli diyorlar ya ondan sordum abana kalsa bende hemen baslarim

Hemen olur dedi yani.evet hatirliyorum atanmistin bundan dolayi yaptirdim sen. Ee hani bir ay beklenmeli diyorlar ya ondan sordum abana kalsa bende hemen baslarim
Evet olur dedi oldu da. Sanırım vücut dinlensin diye bekliyorlar. Bana kalsa ben de beklerdim özel durumum olmasaydı. Çünkü tüp bebek sonrası hamile kalan da çok ilaçların etkisi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…