- 28 Eylül 2021
- 692
- 600
-
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Ayy çok heyecanlııı hayırlı olsun darısı başımabenim 16. günü transferim olmuştu. 5. gün donmuş embriyo :)
9.gün betam 197 çıkmıştı
18 ağustos kalp atışı duyma günüm :) Çok heyecanlıyım
Hadi hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza sağlıkla alalım bebeklerimizi inşKizlar ben de tüp bebek doktoruyla görüştüm sabah muayene tamam dedi. Kan verdim sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Hormonlarda bir sorun yoksa ilaçları yazcak yarin baslicaz sanirim ilaçlara adetin 3.gunu. ilk denememiz olcak tüp bebekte. Insallah hayirlisiyla saglikli bir şekilde kucaklarimiza aliriz bebislerimizi
Aminn insallahHadi hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza sağlıkla alalım bebeklerimizi inş
Canım opu sonrası kanaman ne kadar sürdü? Ben yeni oldum sabah hala ara ara geliyor kanamaMerhabalar, ben de tüp bebek deneyimlerimi anlatmak istedim. Pcos luyum hiç aşılama yapmadım direkt tüp bebek merkezine yönlendirdi doktorum iğneler pahali madem para vereceksin ignelere o zaman tüp bebekle şansını yükselt dedi. Adetimin ikinci günü ignelere başladım 10 gün boyunca günlük olarak gonal f 450 225 mg, menopur 150 mg,günde iki adet Klomen , günde 3 adet duphaston kullandım. Aslında ilaçlar için özellikle yazmak istedim çünkü çok pahalılar ilk defa kullanacaksanız doktorunuzdan ilaç raporu isteyin çok farkediyor. Normalde 5 tane gonal f tanesi 1700 liradan 8500 TL yapıyor. Ben 5 gonal f,2 kutu Klomen, 2 kutu duphaston, ovirlite çatlatma ignesine 2800 TL verdim rapordan dolayı. Menopur çok pahalı ve devlet karşılamıyor o yüzden rapordan yararlanamadim 2900 TL de ona verdim. Toplam da 11-12 bin arasi tutuyodu ilaçlar hepsini 5800 e aldim. İlaçlar bittikten sonra e2 hormonu yükselmisti bayağı 10 binlerdeydi. O yüzden overilete vurdurmadi doktorum onun yerine gonapeptly 3 adet vuruldum(tanesi 65 TL) Tabi ohss riskinden dolayı gonapeptly vurulduktan sonra hemen dostinex kullanmaya başladım. Dün 20 tane yumurtam toplandı. 15 tanesi dolu çıktı mikro enjeksiyon yapıldı. Bugün 10 tanesi döllenmiş dediler. Ohss den dolayı transfer için ikinci adetimi bekleyeceğim o yüzden dondurma işlemi yapilacak. Yeni şeyler ogrenirsem bilgilendirim sizi de.
Kaç tane toplandı? Benim de dün ağrılarım vardı doktor 20 tane topladık ağrın olabilir dedi ama dayanilmayacak bı ağrı değildi. Bı kaç tuvalette yanma oldu o da geçti sonra. Antibiyotik, monodoks ve tarlusal içiyorum dostinex e ek olarak. Rahim filmini özelde cektiriyosan korkma iki dk bile sürmüyor şiddetli adet sancısı gibi. Anestezi alamana gerek bile yok.Kızlar opu oldum ben de bugün ağrılarım var biraz biraz ama ne yapalım buna da şükür
Yarından itibaren kan sulandırıcı iğne, antibiyotik kullanıcam regl olunca da arayıp randevu alıcam, bir de rahim filmi çekilecekmişim işlem sırasında doktorum öyle istemişşimdide onu stresi sardı beni
Hiç kanamam olmadı benim. Ama ara ara kanama olabilir demişti doktorum. Normal yani kanama olması sadece uzarsa süreç doktoruna bildirCanım opu sonrası kanaman ne kadar sürdü? Ben yeni oldum sabah hala ara ara geliyor kanama
ay bana da olmaz dediler ama oluyor yaniHiç kanamam olmadı benim. Ama ara ara kanama olabilir demişti doktorum. Normal yani kanama olması sadece uzarsa süreç doktoruna bildir
Nasıl olmasın kanama iğneyle rahim duvarından giriyorlar. Bide topladıkları yumurta sayısına da bağlı. Umarım çok toplamışlardiray bana da olmaz dediler ama oluyor yaniPeki çok teşekkür ederim
19 tane toplandı benimde, bana o ilaçları vermedi anlamadım neden, ohss riskimiz var sadece karnın şişerse gel serum takalım dediler, özelde yaptırdığım yerde çekilcem canımKaç tane toplandı? Benim de dün ağrılarım vardı doktor 20 tane topladık ağrın olabilir dedi ama dayanilmayacak bı ağrı değildi. Bı kaç tuvalette yanma oldu o da geçti sonra. Antibiyotik, monodoks ve tarlusal içiyorum dostinex e ek olarak. Rahim filmini özelde cektiriyosan korkma iki dk bile sürmüyor şiddetli adet sancısı gibi. Anestezi alamana gerek bile yok.
Maşallah 19 tane ise evet ohss riskimiz var ama taze transfer yapmadıkları sürece ağır ohss olmuyormuş. Asıl sıkıntı ohss riski varken transfer yapmak daha kotulestiriyor gebelik ohss yi. Donduracaklar benimkileri.19 tane toplandı benimde, bana o ilaçları vermedi anlamadım neden, ohss riskimiz var sadece karnın şişerse gel serum takalım dediler, özelde yaptırdığım yerde çekilcem canım
Aynen canım inş sağlıklı bir şekilde fazlaca embriyolarımız olur benimkide dondurulacak regl sonrası transfer olacak, yarın arayıp bilgi bericez dediler kaçı döllendi diye çok heyecanlı inş hepimizin çokça embriyosu olur sağlıklıMaşallah 19 tane ise evet ohss riskimiz var ama taze transfer yapmadıkları sürece ağır ohss olmuyormuş. Asıl sıkıntı ohss riski varken transfer yapmak daha kotulestiriyor gebelik ohss yi. Donduracaklar benimkileri.
Aynı heycani dünden beridir yaşıyodum en azından erken haber veriyorlar.Aynen canım inş sağlıklı bir şekilde fazlaca embriyolarımız olur benimkide dondurulacak regl sonrası transfer olacak, yarın arayıp bilgi bericez dediler kaçı döllendi diye çok heyecanlı inş hepimizin çokça embriyosu olur sağlıklı
Ay kaçı döllenmiş canımAynı heycani dünden beridir yaşıyodum en azından erken haber veriyorlar.öğleden sonra falan bekliyodum haberi sabah aradılar. İnşallah canım inşallah Sağlıklı bebislrrimiz olur kucağımiza aliriz
20 tane toplandı 15 tanesi kaliteliymis mikro enjeksiyon yapılmış 10 tanesi döllenmiş. İki gün sonra tekrar arayacağız dediler dondurma için. Bu arada dondurma için fiyat verdiler mi sizeAy kaçı döllenmiş canımçok heyecanlı ya Rabbim bu çektiğimiz acıların yüzü suyuna bizleri sevindirsin
Ay had inş hepsi 2 gün sonraya kalır20 tane toplandı 15 tanesi kaliteliymis mikro enjeksiyon yapılmış 10 tanesi döllenmiş. İki gün sonra tekrar arayacağız dediler dondurma için. Bu arada dondurma için fiyat verdiler mi size