Ağustos Ayı Tüp Bebek Tedavisine başlayanlar

Kızlar Ağustos ayı bize hayırlı gelir inş, tüp bebek tedavisine başlayanlar varsa gelin konuşalım
Merhaba tedavin hayirli olsun. InsaAllah mutlu sonuçla biter. Ben 22 haziranda transfer oldum kimyasal oldu. 1 ay dinlendim. Yarin adetimin 3cu gunu tekrar gidicem progesteron falan bakilacak. Uygunsa son dondurulmuş embriyo transferim olacak. Umutluyum, mutluyum. Guzel olacagina inaniyorum ama her sonuca da hazirim. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize sizin daha once denemeleriniz oldu mu?

İnş bu sefer hepimizinki pozitif olur Benim ilk denemem umarım güzel gider her şey , ilaçlara başlayalı 3 gün oldu 2 gün sonra doktora gidicem bakalım heyecanlıyım

Canım o güne kadar iğne yaptın mı peki? Benim yarın bitiyor sözde gonal f ama diğer iğneler duruyor
Gonal f galiba 2 gun kalmiş bitti digerleri duruyordu. Opudan bir gun once tamamen boşdu. Gece çatlatmayi onlemek için igne oldum. Tam dakik hatirlamiyorum. Nisandaydi opu bende

Gonal f iğnenin yanına 2 iğne daha eklemdi canım 3 gün kullanılan meriofert ile cetrocide, korkuyorum biraz 3 iğneden ama mecburum .. salıda randevum var
Doktor tahmini perşembe ya da cuma opu yaparız dedi
Opuya yakin bana da eklenmişdi. Yumurtanin erken çatlamasini onlemek için. Korkma tup bebek igneleri şansimiza kuçuk kuçuk

Canım yarın randevum var ilaçların 5.günü olacak o kadar sabırsızım ki opu ne zaman yapılır acaba senin kaçıncı gün yapılmıştı?
benim 16. günü transferim olmuştu. 5. gün donmuş embriyo :)
9.gün betam 197 çıkmıştı
18 ağustos kalp atışı duyma günüm :) Çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…