Ağustos Ayı Tüp Bebek Tedavisine başlayanlar

Bana 2 transfer yapılacak. Yaşım 30. 6 taneye kadar dondurma 4500 TL verdiler bana 10 taneyi bilmiyorum.

Merhaba aradılar mi seni bilgi vermek için ? Beni aradılar 2 tane 3.gun embriyosu çok iyi onları donduracagiz geri kalanlar için de 5.gune gideceğiz dediler. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.
Aradılar canım neden üzülüyorsun ki? Bence 3.gün dondurmaları çok iyi ya 5.güne giden kalmazsa diye yapıyorlar öyle bence, 19 taneden 14ü olgun çıkmış benimde bakalım onlar nasıl ilerleyecek

Aradılar canım neden üzülüyorsun ki? Bence 3.gün dondurmaları çok iyi ya 5.güne giden kalmazsa diye yapıyorlar öyle bence, 19 taneden 14ü olgun çıkmış benimde bakalım onlar nasıl ilerleyecek
Kaç tanesinin dollendigini söylemediler mi soylemeleri gerekiyordu bugün sana cnm. Benim de 20 taneden 15 tanesi olgun çıktı 10 tanesi dollendi.

Kızlar Merhaba,
Ben de iğnelerimi aldım haftaya adetle başlayacağım inşallah Opu beni korkutuyor niyeyse sizin nasıl geçti ? Bir de kilo vs aldınız mı ? İğneler çok ödem yapıyor diye biliyorum

Kızlar Merhaba,
Ben de iğnelerimi aldım haftaya adetle başlayacağım inşallah Opu beni korkutuyor niyeyse sizin nasıl geçti ? Bir de kilo vs aldınız mı ? İğneler çok ödem yapıyor diye biliyorum
Merhaba, iğneler için rapor almayı unutmamissindir umarım. Operasyon da korkulacak bişey yok zaten oldu bitti oluyor. Fakat kilo konusunda ben 3 kilo aldım. 4 gün oldu opu olalı ohss riskim yüksekti benim doktorun zaten yumurtaların büyüyünce e2 hormonu testi yapacak onu mutlaka yapar diye düşünüyorum yüksek çıkarsa ona göre ilaç verecek. Benim e2 10 binlerde çıktı. Ovirilete vurdurtmadi doktorum yüksek çıktı diye gonapeptly vurdurttu bir de dostinex e başlattı. Tabi onu doktorunla konuşman lazim

Tüp bebek raporum var canım .Raporlu 6 tane 450 gonal f + 1 ovitrelle + 7 tane cetrotide 6586 TL tuttu Cetrotide zor bulunuyormuş zar zor buldum diye aldım bende canım . Bol bol sağlıklı embriyolarımız olsun inşallah Bende kaç tane yumurtam olacak süreç nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum.Dondurulmuş transfer olacak sanırım

Çok fazla yumurta üretirsen taze transfer kesinlikle yapılmamasi gerekiyor ohss olduğun zaman gebelik ohss çok kötü bı hale sokuyor. O yüzden e2 değerin çok önemli. İnşallah bakalım nolacak

Doktorum opu dan hemen sonra tarlusal verdi. Onu kullanıyorum bitince olacağım. Sormadım tarlusali söyleyince.
selam canım
ne kadar yumurtan toplandı kaç tanesi kaliteli çıktı belli mi
birde tarlusal dan sonra regl olunca mı transfer olacaksın yoksa 2. adet mi beklenecek. ne kadar gonal f kullandın
bizi de aydınlatır mısın yeni başlayacağız

Merhaba , gonal f ve menopur kullandım. Adetin 2.gunu başladım. 7.gunden sonra kontrole gittim doktor devam et dedi her kontrolden sonra. Günlük menopur 150 ml ,gonal f 450 den 225 ml enjekte ettim. 10 gün sürdü ilaç kullanımı. Bunlara ek olarak günde 2 tane Klomen 3 tane de duphaston kullandım. E2 m yüksek çıkınca ovirilete kullandirtmadi onun yerine gonapeptly 3 adet ard arda vuruldum 36 saat sonra yumurtalar toplandı. 20 tane toplandı 15 i kaliteliydi mikroenjeksiyon yapıldı 10 tanesi dollendi. Bunlardan 2 tanesi çok güzel geliştiği için 3.gun embriyosu olarak donduruldu. Kalan 8 tane için 5.gune gideceğiz dendi. Yarın 5.gun haber verecekler. Ohss riskinden dolayı 2.adetimde gideceğim transfer için.

hakkında hayırlısı olsun canım bende adet bekliyorum ilaçları aldım. doktor pco olduğum için sana taze transfr olmaz dedi . dondurulmuş embriyo transferi yapıcaz ohss riskinde var dedi. bekliyorum bakalım heyecanlar. bana menopor yazmadı oda mı yumurta büyütücü ilaç raporla alınan pahalı bir ilaç mı
ben rapor süresi dolmadan hepsini yazın alayım dedim sonraki yazılacak olan ilaçlar devlet karşılıyor dedi.

Menopur da yumurta büyütücü rapora girmiyor 2900 TL fiyatı var. Pahalı yani. Bende de pcos var. Doktorum pcoslardan çok güzel yumurtalar üretebiliyoruz şansları diğerlerine göre daha fazla dedi. Fakat pcos olmak ohss yi beraberinde getiriyor maalesef.

her halde senin de heyet raporun var canım
raporlu ilaçlara ne kadar para ödedin. ne kadar kutu toplam

her halde senin de heyet raporun var canım
raporlu ilaçlara ne kadar para ödedin. ne kadar kutu toplam
Tüp bebek için raporum yok. Daha önce ilaç raporu almamissan bundan yararlanabiliyosun. Normalde bütün ilaçlar menopur dışında 9500 falan tutuyordu. Rapordan dolayı 2800 TL ödedim. Menopur ve diofol folik asitte düz 3000 tuttu bunlari devlet karşılamıyor. Toplamda 5800 verdim ilaçlara. Bir de opu sonrası ve transfer sonrası ilaçlarımı da bı kerede yazdı doktor. Onlara da toplam 500 TL verdim.

ilaçların çok iyi tutmuş. ben aşılamada gonal f leri hep ilaç raporu ile almıştım. tüp bebekte de heyet raporu var ama 6 ktu 450 lik gonal f 7 kutu cetrotide 1 ovitrella ya şimdiden 6500 tl harcadım. bide heyet raporu olmasına rağmen düşünün. daha sonradan da ilaç verilecek daha .
sen cetrotide kullanmadın mı

Ben 5 kutu gonal f almıştım. Bir kutu daha duruyo 4 kutu kullandım. Eğer herhangi bir sıkıntı olmazsa bebeğim tutarsa ordan birilerine verecem.bir kutu gonal f ve ovirilete. Dediğin ilacı kullanmadim cetrotide. Acaba. Cetrotide mi pahalı ondan mı bu kadar verdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…