- 28 Eylül 2021
- 692
- 600
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar Ağustos ayı bize hayırlı gelir inş, tüp bebek tedavisine başlayanlar varsa gelin konuşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tedavin hayirli olsun. InsaAllah mutlu sonuçla biter. Ben 22 haziranda transfer oldum kimyasal oldu. 1 ay dinlendim. Yarin adetimin 3cu gunu tekrar gidicem progesteron falan bakilacak. Uygunsa son dondurulmuş embriyo transferim olacak. Umutluyum, mutluyum. Guzel olacagina inaniyorum ama her sonuca da hazirim. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize sizin daha once denemeleriniz oldu mu?Kızlar Ağustos ayı bize hayırlı gelir inş, tüp bebek tedavisine başlayanlar varsa gelin konuşalım
İnş bu sefer hepimizinki pozitif olur Benim ilk denemem umarım güzel gider her şey , ilaçlara başlayalı 3 gün oldu 2 gün sonra doktora gidicem bakalım heyecanlıyımMerhaba tedavin hayirli olsun. InsaAllah mutlu sonuçla biter. Ben 22 haziranda transfer oldum kimyasal oldu. 1 ay dinlendim. Yarin adetimin 3cu gunu tekrar gidicem progesteron falan bakilacak. Uygunsa son dondurulmuş embriyo transferim olacak. Umutluyum, mutluyum. Guzel olacagina inaniyorum ama her sonuca da hazirim. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize sizin daha once denemeleriniz oldu mu?
Hayırlı olsun şimdiden canımReglimi bekliyorum bu ay başlayacağız
InsaAllah çok güzel olucakİnş bu sefer hepimizinki pozitif olur Benim ilk denemem umarım güzel gider her şey , ilaçlara başlayalı 3 gün oldu 2 gün sonra doktora gidicem bakalım heyecanlıyım
Canım yarın randevum var ilaçların 5.günü olacak o kadar sabırsızım ki opu ne zaman yapılır acaba senin kaçıncı gün yapılmıştı?InsaAllah çok güzel olucak
Benim 13cu gun toplandi. Haber verirsim sonucuCanım yarın randevum var ilaçların 5.günü olacak o kadar sabırsızım ki opu ne zaman yapılır acaba senin kaçıncı gün yapılmıştı?
Canım o güne kadar iğne yaptın mı peki? Benim yarın bitiyor sözde gonal f ama diğer iğneler duruyorBenim 13cu gun toplandi. Haber verirsim sonucu
Gonal f galiba 2 gun kalmiş bitti digerleri duruyordu. Opudan bir gun once tamamen boşdu. Gece çatlatmayi onlemek için igne oldum. Tam dakik hatirlamiyorum. Nisandaydi opu bendeCanım o güne kadar iğne yaptın mı peki? Benim yarın bitiyor sözde gonal f ama diğer iğneler duruyor
Anladım canım çok teşekkür ederimGonal f galiba 2 gun kalmiş bitti digerleri duruyordu. Opudan bir gun once tamamen boşdu. Gece çatlatmayi onlemek için igne oldum. Tam dakik hatirlamiyorum. Nisandaydi opu bende
Haberlerini bekliyorum canimAnladım canım çok teşekkür ederim
Gonal f iğnenin yanına 2 iğne daha eklemdi canım 3 gün kullanılan meriofert ile cetrocide, korkuyorum biraz 3 iğneden ama mecburum .. salıda randevum varHaberlerini bekliyorum canim
Opuya yakin bana da eklenmişdi. Yumurtanin erken çatlamasini onlemek için. Korkma tup bebek igneleri şansimiza kuçuk kuçukGonal f iğnenin yanına 2 iğne daha eklemdi canım 3 gün kullanılan meriofert ile cetrocide, korkuyorum biraz 3 iğneden ama mecburum .. salıda randevum var
Doktor tahmini perşembe ya da cuma opu yaparız dedi
Korkmuyorum artık Allah büyük kendim yapıyorum eşime de yaptırmıyorum güvenemiyorum kendim sanki daha az acıtıyorumOpuya yakin bana da eklenmişdi. Yumurtanin erken çatlamasini onlemek için. Korkma tup bebek igneleri şansimiza kuçuk kuçuk
Bende adeti bekliyorum.Bu hafta raporum çıkıyor ilk adette başlayacağız inşallahKızlar Ağustos ayı bize hayırlı gelir inş, tüp bebek tedavisine başlayanlar varsa gelin konuşalım
Hayırlı olsun canımBende adeti bekliyorum.Bu hafta raporum çıkıyor ilk adette başlayacağız inşallah
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitif haberler alırızHayırlı olsun canım
Amin canımAmin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitif haberler alırız
benim 16. günü transferim olmuştu. 5. gün donmuş embriyo :)Canım yarın randevum var ilaçların 5.günü olacak o kadar sabırsızım ki opu ne zaman yapılır acaba senin kaçıncı gün yapılmıştı?