Ağustos Ayı Tüp Bebek Tedavisine başlayanlar

Kızlar Ağustos ayı bize hayırlı gelir inş, tüp bebek tedavisine başlayanlar varsa gelin konuşalım 🌸
Merhaba tedavin hayirli olsun. InsaAllah mutlu sonuçla biter. Ben 22 haziranda transfer oldum kimyasal oldu. 1 ay dinlendim. Yarin adetimin 3cu gunu tekrar gidicem progesteron falan bakilacak. Uygunsa son dondurulmuş embriyo transferim olacak. Umutluyum, mutluyum. Guzel olacagina inaniyorum ama her sonuca da hazirim. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize🤲 sizin daha once denemeleriniz oldu mu?

Merhaba tedavin hayirli olsun. InsaAllah mutlu sonuçla biter. Ben 22 haziranda transfer oldum kimyasal oldu. 1 ay dinlendim. Yarin adetimin 3cu gunu tekrar gidicem progesteron falan bakilacak. Uygunsa son dondurulmuş embriyo transferim olacak. Umutluyum, mutluyum. Guzel olacagina inaniyorum ama her sonuca da hazirim. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize🤲 sizin daha once denemeleriniz oldu mu?
İnş bu sefer hepimizinki pozitif olur 🙏🏻🙏🏻 Benim ilk denemem umarım güzel gider her şey , ilaçlara başlayalı 3 gün oldu 2 gün sonra doktora gidicem bakalım heyecanlıyım 🙈

Canım o güne kadar iğne yaptın mı peki? Benim yarın bitiyor sözde gonal f ama diğer iğneler duruyor
Gonal f galiba 2 gun kalmiş bitti digerleri duruyordu. Opudan bir gun once tamamen boşdu. Gece çatlatmayi onlemek için igne oldum. Tam dakik hatirlamiyorum. Nisandaydi opu bende

Gonal f iğnenin yanına 2 iğne daha eklemdi canım 3 gün kullanılan meriofert ile cetrocide, korkuyorum biraz 3 iğneden ama mecburum .. salıda randevum var 🙈
Doktor tahmini perşembe ya da cuma opu yaparız dedi🤲🏻🤲🏻
Opuya yakin bana da eklenmişdi. Yumurtanin erken çatlamasini onlemek için. Korkma tup bebek igneleri şansimiza kuçuk kuçuk 😄

Canım yarın randevum var ilaçların 5.günü olacak o kadar sabırsızım ki opu ne zaman yapılır acaba 🙈 senin kaçıncı gün yapılmıştı?
benim 16. günü transferim olmuştu. 5. gün donmuş embriyo :)
9.gün betam 197 çıkmıştı
18 ağustos kalp atışı duyma günüm :) Çok heyecanlıyım

X