keşkee canımm bakalım kısmet bekliyorum bende inşallah olmam p.tesiye kadar da olmazsam kan testi yaptırcam ama bu şimdiye kadar hiç mümkün olmadı hep regl oldum:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Bu sefer mucize olsun istiyorummm:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
ayy inşallah cnm ya ama çok kaptırma kendini psikolojikte belirtiler yaşayabilirsin
18 agustosda benim ve ilk denemem olacak (denemeden neyi kastettiginizi anlamadım pek:))
deneme derken korunmasız ilikiyi kasdediyoruz cnm yani bebek olsun diye :CüvCüv: yerimseniben
13 ağustos 4.deneme olacak hiç mi hiç umudum yokkk artık sanki hiç olamaycak gözüyle bakmaya başladım ..
merhaba kızlarrr nasılsınız bakalım..
Ben gecen salı dr. Gittim..tahlillerimi filan gösterdim daha önce yapılmıştı..genetik araştırmam kromozon bozukluğu testim falan filan herşey baktı dr. şaşılacak birşey hiçbir sebeb olmadığı halde neden bu şekilde 3 gebelik kaybın var dedi..sonra işte benim tavsiyem dedi hiç riske atma tüb bebeği düşün dedi.zaten 5 yıl içersinde bu kayıblar seni iyice üzmüştür artık üzülme diyor...önce ay klomeni bırakmıştım 3 ay klomen vucuttan kendisini atmazmış 3 ay beklicem yumoşlar düzene girince tüb bebeğe başlıcaz hayırlısıyla inş..
Ama inş. Meleğim hiç tüb bebeğe gerek kalmadan annecine gelir..
Dr,um normal yollada kalırsın ama bu sürec seni cok yıpratıt dedi ve eşimlede düşündükki tüb bebek olsun diyoruz yeter artık cektiğim acılar..
Allahım inş. Hepimize hiç bekletmeden bebekleri nasip eder..
cnm ya çok üzüldüm allah yrd olsun zor hakkaten ya
ama ümmü sübyan diye bişey duydunmu bu da olabilir düşük nedeni
inş kendiliğinden gelir kuzucuğunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?