Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm muhtemelen ondandır bence de benim sağ tıkanık sanki bende hep soldan yumurtluyorum gibi geliyo geçen ay da 12 mm dediği soldaydı yine
Daha iyi canm tikanik olmayan yerden yumurtlaman ben nerdeyde hep tikanik yerden yumurtladim bi anlami olmadi

Selinos meryemhilall kızlar ne olacak bu benim şanssızlığım ya bugün amh sonucumu öğrenecektim 5 günü zor ettim dün akşam üzeri hastaneden aradılar verdiğiniz kanda sızıntı olmuş arkadaşlar çalışamamışlar bi daha kan vermeniz gerekiyo diye offf ne edecem pazartesiye kadar da gidemem hem eşim çok yoğun hem de benim eba da canlı derslerim var öğleden önce zor sabrettim sonucun çıkmasını olana bak neyse vardır bunda da bi hayır diyelim

Yapacak birşey yok pazartesi gidip kan verip bir 5 gün daha bekleyeceksin

Ne kadar strese girdigini anlayabiliyorum gercekten ama dedigin gibi vardir bunda da bi hayir Allah sabrini olcuyor oyle dusunelim inşallah guzel cikacak sonucun

Ne kadar strese girdigini anlayabiliyorum gercekten ama dedigin gibi vardir bunda da bi hayir Allah sabrini olcuyor oyle dusunelim inşallah guzel cikacak sonucun
Evet cnm stres olmaz mı ya stresin büyüğünü asıl hastaneden telefon gelince yaşadım bi açtım telefonu hastaneden arıyoruz doktor bey görüşecek dedi dedim al işte kesin sonuçlarımdan biri kötü çıktı yoksa doktor beni neden arasın ne bileyim kan sızmış da çalışamamış laborantlar inşallah iyi çıkar cnm amin sağolasın

Hemoliz olmus olabilir canm kanin o da yalnis sonuca sebep olur olsun en dogru nasilsa oyle bakilsin vardir bunda da bi hayir, guzel haberlerini bekliyorum

Canm verdinmi kani

Canm verdinmi kani
Evet cnm dün gittim verdim gitmişken de kasıklarımda ağrı batma oluyo diye bi görüneyim dedim de hiç bişey anlamadım sadece kistte büyüme yok olumsuz bi durum göremiyorum dedi kist küçülmüş mü kaç cm olmuş demedi hiç ben bi sonraki adetle mi tamamen atarım bu kisti dedim evet dedi demekki bu adetle gitmemiş hepsi onu anladım

Selinos cnm dün doktora gittim dedim ya doktor olumsuz bişey görmüyorum dedi ama dünkü kahve leke biraz önce kan rengine döndü sencs kist yapar mı böyle ara kanama

Tamam canm ericektik o zaman inşallahh benimde dun adim atamicak kasik agrim oldu bugun yok agrim dun ve bugun yumurta aki kivaminda akintim oldu bu yumurta dun mi catladi bugun mu acaba

Bence bisey yapmaz kuzum ya sende polip var olmasin polipte ara kanama yapar her doktor goremiyor konu usgde histeroskopide gozukuyor
Sadece ultrasonla bakmıştı rahmin çok iyi demişti geçen ay bu ay da işte adet gününde 4 cm kist gördüm dedi polip vajinal usg de görünmez mi ki yumurta takibine gittim o kadar orda görmez miydi

Sadece ultrasonla bakmıştı rahmin çok iyi demişti geçen ay bu ay da işte adet gününde 4 cm kist gördüm dedi polip vajinal usg de görünmez mi ki yumurta takibine gittim o kadar orda görmez miydi
Ben martta baska doktoea gitmistim o gormedi sonra doktorumu degistrdim tekrar tedaviye baslaynca o gordu ama bu polipler birdende olusabiliyo canim sende olmayadabilir

Tamam canm ericektik o zaman inşallahh benimde dun adim atamicak kasik agrim oldu bugun yok agrim dun ve bugun yumurta aki kivaminda akintim oldu bu yumurta dun mi catladi bugun mu acaba

Cnm bikaç gün olabiliyormuş o akıntı kestirmek zor hangi gün olduğunu da sen bugünlerde boş durma pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…