• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selinos Selinos aradım cnm doktoru kist yapmaz o kanamayı diyor sağol moral oldu dicektim kist değil de ne o zaman artık düşün dur cumaya kadar kesilmezse gel dedi

Cnm bikaç gün olabiliyormuş o akıntı kestirmek zor hangi gün olduğunu da sen bugünlerde boş durma pek😃
Evet 2gundur devam ediyor bugunde nobetciyim sansima dun degerlendirdik ama.. dunki seffaf uzayandi bugunki beyaz suluydu bende cok bilmiyorum da bu akinti islerini anlayamadim o yuzden

Evet 2gundur devam ediyor bugunde nobetciyim sansima dun degerlendirdik ama.. dunki seffaf uzayandi bugunki beyaz suluydu bende cok bilmiyorum da bu akinti islerini anlayamadim o yuzden
Dün olduysa sıkıntı yok cnm askerler hazır bekliyordur 😃ama yarında mutlaka olsun

Aynen cnm ya neden böyle oldu bilmiyorum aslında doktordan çok yaşayanların söylediğine inanmak gerek bir kaç kişi kist ara kanama yapar yazmış
Canm benim kesinlikle katiliylrum bak benm gecen ayk yumurtaya kist dediler catlama ignesnden snra asla yumurta olusamaz dediler bal gibide olustu catladi tecrube edenlerden dinlemek lazim

Adetin 3. Günü gitmen iyi olurdu canım ben öyle biliyorum
Reglin 3.gunu gittim doktora. 5. Gün klomen başladı. 5 gün günde iki defa içtim .hap bitince doktor yumurtaları kontrol etti. 3 gün sonrada çatlatma iğnesi yapıldı. 36 saat sonra birliktelik. Ve şimdi sonuca bakicaz. Bat 14 Ekim . Geçer mi zaman bilmem :olamaz:

Selinos Selinos cnm amh sonucum çıktı tam tahmin ettiğimiz gibi yüksek çıktı 8.6 tipik pko değeri dedi doktor zaten öyle tahmin etmiştik seninle

Ya banada dr klomen verdi bugn başladm eşimde marfolojı şekl bozkluğu çktı anormal 75 normal 25 çaksır suyuna baslattm onuda 1 haftadır sayı iyi hareket yavaş sizce bu şekilde gebelk elde edeblir miyim

Ya banada dr klomen verdi bugn başladm eşimde marfolojı şekl bozkluğu çktı anormal 75 normal 25 çaksır suyuna baslattm onuda 1 haftadır sayı iyi hareket yavaş sizce bu şekilde gebelk elde edeblir miyim
Canm benm esimin 118milyon sperm morfoloji %52 hareketlilik %25ti uroloji doktoru combifertil verdi sayi 139milyon morfoloji %82 oldu hareketlilik ayni kaldi bence bu tur kurler kullanmayin keciboynuzu icir esine bunuda dktor onerdi bize

Canm benm esimin 118milyon sperm morfoloji %52 hareketlilik %25ti uroloji doktoru combifertil verdi sayi 139milyon morfoloji %82 oldu hareketlilik ayni kaldi bence bu tur kurler kullanmayin keciboynuzu icir esine bunuda dktor onerdi bize
Total 144 milyon çıktı ya ama hareket yavas sekl bozkluğu var 3 senedir gebelk yok dr bana klomen verdi

Hareket kac canim morfoloji onemli evet dolleyebilme yetenegini etkiliyor spermin dedigim vitamini bi arastr bak morfolojiye cok cok iyi geliyor
Hareketliyüzde 40 45 yazıyor konu açmştm aslnda orda sonuc var hiç anlamadğm şeyler valla

Back