- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
- #1.401
Selinos aradım cnm doktoru kist yapmaz o kanamayı diyor sağol moral oldu dicektim kist değil de ne o zaman artık düşün dur cumaya kadar kesilmezse gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldimi de her sey ust uste gelir seninde oyle oldu ya inşallah kesilir canm benm cumaya kadrSelinos aradım cnm doktoru kist yapmaz o kanamayı diyor sağol moral oldu dicektim kist değil de ne o zaman artık düşün dur cumaya kadar kesilmezse gel dedi
Evet 2gundur devam ediyor bugunde nobetciyim sansima dun degerlendirdik ama.. dunki seffaf uzayandi bugunki beyaz suluydu bende cok bilmiyorum da bu akinti islerini anlayamadim o yuzdenCnm bikaç gün olabiliyormuş o akıntı kestirmek zor hangi gün olduğunu da sen bugünlerde boş durma pek
Dün olduysa sıkıntı yok cnm askerler hazır bekliyordur ama yarında mutlaka olsunEvet 2gundur devam ediyor bugunde nobetciyim sansima dun degerlendirdik ama.. dunki seffaf uzayandi bugunki beyaz suluydu bende cok bilmiyorum da bu akinti islerini anlayamadim o yuzden
Aynen cnm ya neden böyle oldu bilmiyorum aslında doktordan çok yaşayanların söylediğine inanmak gerek bir kaç kişi kist ara kanama yapar yazmışGeldimi de her sey ust uste gelir seninde oyle oldu ya inşallah kesilir canm benm cumaya kadr
Canm benim kesinlikle katiliylrum bak benm gecen ayk yumurtaya kist dediler catlama ignesnden snra asla yumurta olusamaz dediler bal gibide olustu catladi tecrube edenlerden dinlemek lazimAynen cnm ya neden böyle oldu bilmiyorum aslında doktordan çok yaşayanların söylediğine inanmak gerek bir kaç kişi kist ara kanama yapar yazmış
Ya mantikli dusununce bana da yapar gibi geliyorAynen cnm ya neden böyle oldu bilmiyorum aslında doktordan çok yaşayanların söylediğine inanmak gerek bir kaç kişi kist ara kanama yapar yazmış
Ahaha inş bekliyolardirDün olduysa sıkıntı yok cnm askerler hazır bekliyordur ama yarında mutlaka olsun
Merhaba bunu yazali 2 haftadan fazla olmuş. Merak ettim sonuç belli mi? Bende pazar günü ovitrel yaptım. Merak ediyorum ne olacak.Klomenin 2.günümdeyim umarım bu ay güzel sonuçlar alırız sizde durumlar nedir
Reglin 3.gunu gittim doktora. 5. Gün klomen başladı. 5 gün günde iki defa içtim .hap bitince doktor yumurtaları kontrol etti. 3 gün sonrada çatlatma iğnesi yapıldı. 36 saat sonra birliktelik. Ve şimdi sonuca bakicaz. Bat 14 Ekim . Geçer mi zaman bilmemAdetin 3. Günü gitmen iyi olurdu canım ben öyle biliyorum
Hayırlı olsun keseyi görmüşsünüzkalp atışını duydunuz mu dediğiniz çarşamba bugün sanırım. Darısı bizlereKızlar şimdi kontrolden geldim kese sağlıklı büyüyor ama daha bebeği göremedik kese içinde haftaya çarşamba tekrar çağırdı Selinos zeynep-ahmet
Ohh sukur canimmm gayet iyi ve bi pkoya gore degern gayet iyi 12cikanlar oluyor pko olupSelinos cnm amh sonucum çıktı tam tahmin ettiğimiz gibi yüksek çıktı 8.6 tipik pko değeri dedi doktor zaten öyle tahmin etmiştik seninle
Canm benm esimin 118milyon sperm morfoloji %52 hareketlilik %25ti uroloji doktoru combifertil verdi sayi 139milyon morfoloji %82 oldu hareketlilik ayni kaldi bence bu tur kurler kullanmayin keciboynuzu icir esine bunuda dktor onerdi bizeYa banada dr klomen verdi bugn başladm eşimde marfolojı şekl bozkluğu çktı anormal 75 normal 25 çaksır suyuna baslattm onuda 1 haftadır sayı iyi hareket yavaş sizce bu şekilde gebelk elde edeblir miyim
Total 144 milyon çıktı ya ama hareket yavas sekl bozkluğu var 3 senedir gebelk yok dr bana klomen verdiCanm benm esimin 118milyon sperm morfoloji %52 hareketlilik %25ti uroloji doktoru combifertil verdi sayi 139milyon morfoloji %82 oldu hareketlilik ayni kaldi bence bu tur kurler kullanmayin keciboynuzu icir esine bunuda dktor onerdi bize
Hareket kac canim morfoloji onemli evet dolleyebilme yetenegini etkiliyor spermin dedigim vitamini bi arastr bak morfolojiye cok cok iyi geliyorTotal 144 milyon çıktı ya ama hareket yavas sekl bozkluğu var 3 senedir gebelk yok dr bana klomen verdi
Hareketliyüzde 40 45 yazıyor konu açmştm aslnda orda sonuc var hiç anlamadğm şeyler vallaHareket kac canim morfoloji onemli evet dolleyebilme yetenegini etkiliyor spermin dedigim vitamini bi arastr bak morfolojiye cok cok iyi geliyor
Canm gayet iyi i hareketlilik neden yavas diyosunkiHareketliyüzde 40 45 yazıyor konu açmştm aslnda orda sonuc var hiç anlamadğm şeyler valla