- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
- #1.421
Ama soyle tabi hareketlilik iyi olsa bile morfoloji dusuk olunca baya etkileniyorHareketliyüzde 40 45 yazıyor konu açmştm aslnda orda sonuc var hiç anlamadğm şeyler valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama soyle tabi hareketlilik iyi olsa bile morfoloji dusuk olunca baya etkileniyorHareketliyüzde 40 45 yazıyor konu açmştm aslnda orda sonuc var hiç anlamadğm şeyler valla
Ama marfolojı yazsn yerdr anormal yapı yüzde 75 normal yapı yüzde 25 yazıyor karsında bas boyun kuyruk faln yszyo anormal yapı yüzde 75 çocuğa engel olabkirmiCanm gayet iyi i hareketlilik neden yavas diyosunki
He anladim canm hareketlilik iyi olsa da sperm bozuk oldugu icin gebelik ihtimali o yuzden dusuyor inşallah duzelirAma marfolojı yazsn yerdr anormal yapı yüzde 75 normal yapı yüzde 25 yazıyor karsında bas boyun kuyruk faln yszyo anormal yapı yüzde 75 çocuğa engel olabkirmi
Pazartesi hem kendini hem kalp atışını duyduk baya ağır geçiyor sürekli bulantım var kafamı kaldıramıyorummeryemhilall cnm doktora gittiniz mi bebişi görebildiniz mi
Cnm bazen olabiliyomuşnp ağrı bi de geçen aylarda hormon ilacı kullandık ya benim de öyle şimdi normalde hiç ağrım olmazdı ı iki aydır ağrıma eğiliminde sızlıyor gibi sürekli sanki doğum yaptım süt iniyor gibi oluyo bazen ama prolaktinim çok güzel çıktı bu ay ona takma yani kafanı kaç gün var bataCanim ya bisey sorucam sana benim kasik agrimin basladigi gun ovulasyondan 1gun once yani gogus hassasiyeti basladi hala devam ediyor 5gundur daha once ovulasyon zamani hic hassasiyet olmamişti prolaktinim yukselmiş olabilirmi internette de prolaktin yuksejligi ovulasyonu engeller yaziyor ama ben yumirtladigima eminim akinti ve agrimdan zeynep-ahmet
Cnm az daha sabret geçecek o bulantılar elbet maşallah çok sevindim kalp atışını duymanıza kaç haftalık oldunuz şimdiPazartesi hem kendini hem kalp atışını duyduk baya ağır geçiyor sürekli bulantım var kafamı kaldıramıyorum
Daha cok var canm 10gun var.. haklisin ya basima dert aramayayim durup dururkenCnm bazen olabiliyomuşnp ağrı bi de geçen aylarda hormon ilacı kullandık ya benim de öyle şimdi normalde hiç ağrım olmazdı ı iki aydır ağrıma eğiliminde sızlıyor gibi sürekli sanki doğum yaptım süt iniyor gibi oluyo bazen ama prolaktinim çok güzel çıktı bu ay ona takma yani kafanı kaç gün var bata
Canm gozunaydin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallahh.. bian once atlatirsin inşallah bu zor zamanlariniPazartesi hem kendini hem kalp atışını duyduk baya ağır geçiyor sürekli bulantım var kafamı kaldıramıyorum
Aynen cnm mevcut sıkıntılarımız yeter bence başka aramayalımDaha cok var canm 10gun var.. haklisin ya basima dert aramayayim durup dururken
Simdi ki derdim kilo 7kilo vermem lazim. 160im 61kiloyum suan boyle derde şukurAynen cnm mevcut sıkıntılarımız yeter bence başka aramayalım
Senin kilo dertse ben daha dertliyim o zaman 1.62 boy 72 kiloyum ben ama 91 den düştüm ben hala da devam ediyorum diyet artı spora da başladım geçen aySimdi ki derdim kilo 7kilo vermem lazim. 160im 61kiloyum suan boyle derde şukur
8.haftaya girdik bugün :)Cnm az daha sabret geçecek o bulantılar elbet maşallah çok sevindim kalp atışını duymanıza kaç haftalık oldunuz şimdi
İnşallah canım sahada nasip olsun inşallahCanm gozunaydin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallahh.. bian once atlatirsin inşallah bu zor zamanlarini
Ay maşallah cnm ya zaman ne çabuk geçiyo daha geçen gün öğrendik sanki hamileliğini8.haftaya girdik bugün :)
Cidden çabuk geçiyor zalım zamanAy maşallah cnm ya zaman ne çabuk geçiyo daha geçen gün öğrendik sanki hamileliğini
Amiin inşallahhİnşallah canım sahada nasip olsun inşallah
Diyetisyenemi gidiyosun kendinmi yapiyosun canmSenin kilo dertse ben daha dertliyim o zaman 1.62 boy 72 kiloyum ben ama 91 den düştüm ben hala da devam ediyorum diyet artı spora da başladım geçen ay
Kendim yapıyorum cnm if diyetini uyguluyorum bi de leslie yapıyorım evde 45 dakika 15 dakika da göbek kol falan çalışıyorumDiyetisyenemi gidiyosun kendinmi yapiyosun canm
Maşallah canm iradene ben 65ten 56ya dustum sonra 5 kilo geri aldim eski iradem gelmiyo geri yaKendim yapıyorum cnm if diyetini uyguluyorum bi de leslie yapıyorım evde 45 dakika 15 dakika da göbek kol falan çalışıyorum