- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.361
Bende merak ediyorum tabiki nolur diye ama kendi adima konusaym beni asiri strese sokuyor testler hem gebelk hem ovulasyon o yuzden tovbe ettim bu ay herseyeDoğru diyosun cnm ama az önce verdim ovulasyon siparişi ☹sırf merakımdan aldım ama bu ay ilaç kullanmıcam ya acaba yumurtlıcam mı diye
Evet cnm o konuda haklısın aslında hiç bişey kullanmadan bi ay akışına bırakacaksın her şeyi çocuk için yapıomuş gibi değil de kendin için yapıomuş gibi olacak ama anacım o da 2 güne bir olması gerektiği için olmuyor beeeBende merak ediyorum tabiki nolur diye ama kendi adima konusaym beni asiri strese sokuyor testler hem gebelk hem ovulasyon o yuzden tovbe ettim bu ay herseye
Biz normal de de gunasiri iliski yasiyoruz bana zor gelmedi o yuzden ama senin kizinda var ona bakiyosun ilgileniyosun o durumda da zor meselaEvet cnm o konuda haklısın aslında hiç bişey kullanmadan bi ay akışına bırakacaksın her şeyi çocuk için yapıomuş gibi değil de kendin için yapıomuş gibi olacak ama anacım o da 2 güne bir olması gerektiği için olmuyor beeekendim için düşünsem iki güne bir ilişki zor illaki çocuk için uğraştığın belli oluyo
Kac haftaliksij canm bugun tamKızlar şimdi kontrolden geldim kese sağlıklı büyüyor ama daha bebeği göremedik kese içinde haftaya çarşamba tekrar çağırdıSelinos zeynep-ahmet
6+2 benim hesabıma göreKac haftaliksij canm bugun tam
Cnm yolk sac denen kese içinde bi oluşum oluyomuş onu gördü mü peki doktor6+2 benim hesabıma göre
Aynen öyle cnm ya çocuk olunca bazen sekiyoBiz normal de de gunasiri iliski yasiyoruz bana zor gelmedi o yuzden ama senin kizinda var ona bakiyosun ilgileniyosun o durumda da zor mesela
Kese sağlıklı gelişiyor haftaya gel alttan veya üstten bir şekilde kalbini duyarız sana diğer detayları söylemeyeceğim gereksiz stres yaparsın diye beslenme planı verdi folik asidini kullan çarşamba gel dediCnm yolk sac denen kese içinde bi oluşum oluyomuş onu gördü mü peki doktor
Gec dollenme oldu belkide 1hafta geriden geliyordur gebelik o yuzden de gorunmeyebilir cankm6+2 benim hesabıma göre
İnşallahhh Allah nasip eder en kisa zamandaAynen öyle cnm ya çocuk olunca bazen sekiyoama kararlıyız durmak yok
Bilmiyorum ki yumurtanın ne zaman çatladığını da bilmiyorumGec dollenme oldu belkide 1hafta geriden geliyordur gebelik o yuzden de gorunmeyebilir cankm
Evet canım büyük ihtimalle ondandır benceKizlar benim bugune kadr tedavide yumirtalarim genellikle hep sagda olustu sagda tikanklik varms ya hafif o yuzden de gebelk olmamis olablrmi bugune kadr?zeynep-ahmet meryemhilall
İcini ferah tut allah korusun bos gebelk bisey olsa kese guzel gelismezdi kuzumBilmiyorum ki yumurtanın ne zaman çatladığını da bilmiyorum
Ahh ahh oteki doktor kac ay cekmedi bana hsgyi neyse hayirlisi boyleymis bu ay cekilmem hayirliymis demek ki sukur buna daEvet canım büyük ihtimalle ondandır bence
Ama iğnenin 12.günü teste çıkmıştı hemen değerlerimde yüksek nasıl geç döllenme olabilir ki aklım ermiyorİcini ferah tut allah korusun bos gebelk bisey olsa kese guzel gelismezdi kuzum
İyi ki doktorun çekmek istedi tutmamasının asıl ana kaynağını buldunuz bak ona göre yol sizlersiniz en azındanAhh ahh oteki doktor kac ay cekmedi bana hsgyi neyse hayirlisi boyleymis bu ay cekilmem hayirliymis demek ki sukur buna da
Cnm muhtemelen ondandır bence de benim sağ tıkanık sanki bende hep soldan yumurtluyorum gibi geliyo geçen ay da 12 mm dediği soldaydı yineKizlar benim bugune kadr tedavide yumirtalarim genellikle hep sagda olustu sagda tikanklik varms ya hafif o yuzden de gebelk olmamis olablrmi bugune kadr?zeynep-ahmet meryemhilall
İnşallah Allahim bu yolda daha cok bekletmez ona biraktimİyi ki doktorun çekmek istedi tutmamasının asıl ana kaynağını buldunuz bak ona göre yol sizlersiniz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?