• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyosun cnm ama az önce verdim ovulasyon siparişi ☹sırf merakımdan aldım ama bu ay ilaç kullanmıcam ya acaba yumurtlıcam mı diye
Bende merak ediyorum tabiki nolur diye ama kendi adima konusaym beni asiri strese sokuyor testler hem gebelk hem ovulasyon o yuzden tovbe ettim bu ay herseye😅

Bende merak ediyorum tabiki nolur diye ama kendi adima konusaym beni asiri strese sokuyor testler hem gebelk hem ovulasyon o yuzden tovbe ettim bu ay herseye😅
Evet cnm o konuda haklısın aslında hiç bişey kullanmadan bi ay akışına bırakacaksın her şeyi çocuk için yapıomuş gibi değil de kendin için yapıomuş gibi olacak ama anacım o da 2 güne bir olması gerektiği için olmuyor beee 😃kendim için düşünsem iki güne bir ilişki zor illaki çocuk için uğraştığın belli oluyo 😂

Evet cnm o konuda haklısın aslında hiç bişey kullanmadan bi ay akışına bırakacaksın her şeyi çocuk için yapıomuş gibi değil de kendin için yapıomuş gibi olacak ama anacım o da 2 güne bir olması gerektiği için olmuyor beee 😃kendim için düşünsem iki güne bir ilişki zor illaki çocuk için uğraştığın belli oluyo 😂
Biz normal de de gunasiri iliski yasiyoruz bana zor gelmedi o yuzden ama senin kizinda var ona bakiyosun ilgileniyosun o durumda da zor mesela

Cnm yolk sac denen kese içinde bi oluşum oluyomuş onu gördü mü peki doktor
Kese sağlıklı gelişiyor haftaya gel alttan veya üstten bir şekilde kalbini duyarız sana diğer detayları söylemeyeceğim gereksiz stres yaparsın diye beslenme planı verdi folik asidini kullan çarşamba gel dedi

Kizlar benim bugune kadr tedavide yumirtalarim genellikle hep sagda olustu sagda tikanklik varms ya hafif o yuzden de gebelk olmamis olablrmi bugune kadr? zeynep-ahmet zeynep-ahmet meryemhilall meryemhilall
Cnm muhtemelen ondandır bence de benim sağ tıkanık sanki bende hep soldan yumurtluyorum gibi geliyo geçen ay da 12 mm dediği soldaydı yine

Back