Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm arastirma yapmak seni strese sokar doktor yok dedikten sonra hic okuma bunla ilgili seyler uzme kendini

Kızlar bu arada kist için soğan suyu kürü yapayım dedim ama bende kronik gastrit var gastriti olanlar yapmamalı yazmışlar soğan suyuna alternatif başka yapılabilecek bişey var mı kisti eritmek için yoksa hiç bişey yapmasam da kendiliğinden erir mi çoğuna doğum kontrol hapı vermiş eritmek için ama doktor bana bişey vermedi

Maydanoz suyu da kisti eritmeye yardımcıdır. Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim cevabınız için doktor bana kistten dolayı korunmana gerek yok dedi o zaman benim hemen maydonoz suyunu yapmam gerekiyor yumurtlamadan sonra yaparsam sıkıntı olabilir
Evet yumurtlama sonrasına kalmamalı. Birde hsg sonrası korunma verdiler mi diye soran siz miydiniz yukarıda bende geçtiğimiz çarşamba çektirdim sadece 48 saat ilişki olmasın dedi iki gün antibiyotik veriyorlar açıldığı için enfeksiyon kapmasın diye üçüncü gün ilişki olabilir. Hiç korkulacak şey değilmiş çektirmek isteyenler gönül rahatlığıyla gitsin çektirsin

Ben ilk çocuğumdan önce çektirmiştim cnm aynen dediğin gibi korkarak gitmiştim ama hiç korktuğum gibi olmamıştı ama bana doktor o ay korunma vermişti tabi benim bu dediğim 5 yıl önceydi şimdi şartlar değişmiş olabilir ama benim sağ tüp tıkalı çıktı ve hsg sırasında açılmadı

Yaa sonra laparoskopi falan oldun mudemekki ilk çocuğun da sol tüpten olmuş. Bir daha çektirsen acaba açılır mı

Yaa sonra laparoskopi falan oldun mudemekki ilk çocuğun da sol tüpten olmuş. Bir daha çektirsen acaba açılır mı
Evet cnm ilk çocuğum soldan oldu büyük ihtimal zaten bir tarafın tıkanık çıkacağından emindim girmeden filme çünkü kızımdan önce bi dış gebeliğim oldu muhtemelen ya tıkanık olduğu için dış gebelik geçirdim ya da dış gebelik geçirdiğim için tıkandı orası bilemiyorum ki aslında tekrar çektirmek istiyorum ama bu defa anestezi isticem ağrıdan değil inanki sırf acaba kendimi kastığım için mi tüp tıkalı çıktı dememek için yoksa katlanılamayacak bir acısı yok gerçekten. Bi de burdaki bi arkadaştan duydum bi yöntem varmış artık hsg lerde selektif salpingografi diye çekim esnasında tıkalı olan yeri açmaya çalışıyorlarmış onu bi araştırıp öyle yaptırmak istiyorum tabi inşallah vardır bizim buralarda

Cnm sen şimdi bu ay ilaç kullanmıyosun di mi bi de doktor sana rahim filmi çekildiğin için bu ay korun dedi mi
Canm ben artik 5-6ay ilacsiz denicem kullanmican hicbisey vitamin ve seker ilacimi kullancam sadece korun da demedi antibiyotikte vermedi tam adet bitiminde cektiya rahim agzi zaten acikti gerek yok dedi

Canm kendini kasarsan sadece rahm agzi kasilir tupler kasilmaz yani acilmamasinin kasmanla alakasi yok fazla yapisuksa zaten acilmiyor hsgde laparoskopiyle acilir

Canm ben artik 5-6ay ilacsiz denicem kullanmican hicbisey vitamin ve seker ilacimi kullancam sadece korun da demedi antibiyotikte vermedi tam adet bitiminde cektiya rahim agzi zaten acikti gerek yok dedi
Cnm ben de işte kistten dolayı bu ay klomen işi yattı korunmalı mıyım kistten dolayı dedim hayır tabiki de keşke gebe kalabilsen gebe kalırsan kistin kaybolması daha da kolaylaşır dedi yani bu ay doktorsuzb ilaçsız ve takipsiz devam edecez kendi kendime neler kullanabilirim diye düşünüyorum ama bu defa kullandığım şeyler kiste negatif etki eder diye de korkuyorum ovulasyon testi mi alsam diye düşündüm ama pko lu olanlar da lh dalgalanmaları çok olduğu için işe yaramıyor diyorlar galiba sen hiç kullandın mı ovulasyon ben ilk hamileliğimde kullanmıştım ovulasyon testi ve hamile de kaldım ama dış gebelik olmuştu

Canm kendini kasarsan sadece rahm agzi kasilir tupler kasilmaz yani acilmamasinin kasmanla alakasi yok fazla yapisuksa zaten acilmiyor hsgde laparoskopiyle acilir
Hadi ya ne bilim cnm yazılanları okudum da hep öyle yazmışlar kendinizi kasarsanız tüp tıkalı olmadığı halde tıkalı görünür demişler

Kullandim canm tavsiyem kullanma birakmpara tuzagi daha once cok para harcadm pvulasyonu gormene gerek yok sonucta duzenli iliski yasadigin surece sansin var boyle dusunuyorum ben artik su surectede almayi dusunmuyorum stresten baska bisey degil bizim gibi kafaya takanlar icin..
Tavsiyem kendi kendine de kistin varken bisey kullanma ne olur ne olmaz herkese her bitki vs yaramiyor biliyorsun

Hadi ya ne bilim cnm yazılanları okudum da hep öyle yazmışlar kendinizi kasarsanız tüp tıkalı olmadığı halde tıkalı görünür demişler
Yok canim benim ya acik olan tup kasmayla kapali gozukmezki her turlu o sivi gecer ordan sonucta surekli kasili tutmuyosun kendini ara ara kasiyosun onu da dusun saniyelik gevsemede sivi gecerdi acik olsaydi tupten

Doğru diyosun cnm ama az önce verdim ovulasyon siparişi sırf merakımdan aldım ama bu ay ilaç kullanmıcam ya acaba yumurtlıcam mı diye

Doğru diyosun cnm ama az önce verdim ovulasyon siparişi ☹sırf merakımdan aldım ama bu ay ilaç kullanmıcam ya acaba yumurtlıcam mı diye
Kuzum inanir misin belki bende yumurtlamicam kendiligimden ama zerre umrumda degil nasip olacagi an geldigi zaman o yumirta gelisecek catlayacak dollenecek oyle dusun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…