Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selinos meryemhilall kızlar doktordan geldim şimdi nurtopu gibi bi kistim olmuş 4 cm tahlil verdim amh için bu ay kist olduğu için tedaviye ara vericez dedi ilaç falan vermedi yani inşallah kendiliğinden kaybolur ya bi de tahlil istedim iyi huylu mu kötü huylu mu diye dedi aklım bulandı iyice ne düşüneceğimi bilemiyorum çok üzgünüm

Klomen kist yapabiliyor çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyor ama adetle atılıyor kistler korkma canım

Canmm o tedbir amaclidir klomenin kist yapmasi cokk yaygin bi durum can sıkıci ama yapacak bisey yok diger ay adetle atmiş olursun merak etme hatta buay bile kaybolabilir Amh jnda guzel cikacak hic korkma maşallah cok guzel bi kizin var birde yakisikli oglun olur inşallah

Klomen kist yapabiliyor çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyor ama adetle atılıyor kistler korkma canım
İnşallah kızlar ya. İnşallah kendiliğinden kaybolur bu ay çok hevesli gitmiştim doktora ondan heralde canım çok sıkıldı. Amh sonucu için perşembe günü beni ara dedi doktor inşallah o iyi çıkar bari dua edin benim için kızlar

İçini ferah tut canım hayırlı haberlerle inşallah

Valla canm daha yeni yasadigim icin soyluyorum evet insan cok korkuyor falan ama bosuna buyutuyoruz ister istemez dusuk cikcagini sanmaam seninde merak etme

Kızlar bu arada az önce tahlil sonuçlarıma baktım CA 125 diye bi tahlil istemiş kanser hücrelerini mi ne ölçüyomuş galiba tam üst sınırda çıkmış 0 ve 35 arası normalmiş benim 35 çıkmış ufak çaplı bi panik atak geçirdim niye üst sınırdaki kötü bişey mi var diye doktoru aradım yeni döndü yüksek bi değer değil o korkulacak bişey yok panik yapma dedi rahatladım biraz da aklımın bi yerinde kaldı biraz

CA ne ki hiç bilmiyorum ben

CA ne ki hiç bilmiyorum ben
Cnm galiba yumurtalıklardaki herhangi bi kanser varlığını teşhis etmek için yaptırılan bi tahlil galiba işte üst sınırda çıkınca biraz panik yaptım da doktor rahat bi şekilde cevap verdi yüksek bir değer değil dedi korkma dedi

Canimm hic korkma azicik bile kanser riski gorse Allah korusun biopsi alalim derdi ileri tetkike gonderirdi aklinda acaba mi kalmasin hic uzulme ufacik bile risk olsa soyleri emin ol ki

Canimm hic korkma azicik bile kanser riski gorse Allah korusun biopsi alalim derdi ileri tetkike gonderirdi aklinda acaba mi kalmasin hic uzulme ufacik bile risk olsa soyleri emin ol ki
Evet cnm sonra kendim de araştırdım rahimdeki kistlerden de yükselebiliyomuş o değer ki benim 4 cm lik bi kistim var. Hatta biri şey yazmış netten benim sonucum 169 çıktı buna rağmen kanser değilim diye benimki sadece 35 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…