- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
- #1.281
Hayirlu haberlerle gel inşallahPazartesi gitmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlu haberlerle gel inşallahPazartesi gitmeyi düşünüyorum
Canm 2 3 farketmez adetin yogun olsun yeterli dedigin gibi klomen verecegi icin oyle cagirmis olabilirCnm doktor sadece amh bakıcam dedi ama özellikle adetin 2 ya da 3. Günü gel dedi ya niye öyle dedi ki acaba her zaman bakılıyosa belki de yine klomen yazacak ya ondan adet olunca gel dedi o arada amh de bakacak galiba. meryemhilall cnm tam bilemedim ya dün varla yok arasıydı o günü ilk gün saymam gerekiyo mu ya çok az açık kahve lekelenmeydi eğer dünü sayarsm yarın 3. Gün oluyo yarın gitmem lazım
Genel bütün hormonlarla beraber amh ye bakılıyor canım yarın git o zaman 3.günüyse :) adetlerin lekelenme şeklinde mi oluyor peki seninCnm doktor sadece amh bakıcam dedi ama özellikle adetin 2 ya da 3. Günü gel dedi ya niye öyle dedi ki acaba her zaman bakılıyosa belki de yine klomen yazacak ya ondan adet olunca gel dedi o arada amh de bakacak galiba. meryemhilall cnm tam bilemedim ya dün varla yok arasıydı o günü ilk gün saymam gerekiyo mu ya çok az açık kahve lekelenmeydi eğer dünü sayarsm yarın 3. Gün oluyo yarın gitmem lazım
Tek olma rahim filmi çekileceğin zaman biraz acılıymış galibaNe cikacak sonuc diye dusunmeden edemiyorum ya cumartesi ya da pazartesi rahim filmini cekilicem
Canm bu kadn farkli bir yontemle cekiyor ozellikle kendi doktoruma cektirmiyorm ben acisiz radyasyonsuz anestezisiz cekiyor exem foam kit diye bir yontemTek olma rahim filmi çekileceğin zaman biraz acılıymış galiba
Cekilirken kendinde izliyorsun sizi bile olmuyormusTek olma rahim filmi çekileceğin zaman biraz acılıymış galiba
Çok iyi o zaman canımCanm bu kadn farkli bir yontemle cekiyor ozellikle kendi doktoruma cektirmiyorm ben acisiz radyasyonsuz anestezisiz cekiyor exem foam kit diye bir yontem
Sevindim acı olmamasına :)Cekilirken kendinde izliyorsun sizi bile olmuyormus
Bende canm benm bide farkli bir kopuk veriyormus iceriye gebeligi daha da kolaylastiriyomus hayirlisi anesteziden dilim yandi bikere boyle olmasi daha iyi olduSevindim acı olmamasına :)
Hayırlı haberlerle inşallah canım dua edecem sanaBende canm benm bide farkli bir kopuk veriyormus iceriye gebeligi daha da kolaylastiriyomus hayirlisi anesteziden dilim yandi bikere boyle olmasi daha iyi oldu
Gercekten cok ihtiyacim var su onumuzdeki gunlerde surekli icim daraliyor Allah hayirlara cikarsin inşallahHayırlı haberlerle inşallah canım dua edecem sana
Bu ay tutmadığı için üzüldün ondan negatif şeyleri çok çekiyorsun güzel düşün güzel olsun canım :)Gercekten cok ihtiyacim var su onumuzdeki gunlerde surekli icim daraliyor Allah hayirlara cikarsin inşallah
Cnm geçen ay bakmıştı diğer bütün hormonlara onlar çok iyi çıkmıştı sadece amh bakacak diye biliyorum öyle söyledi sanki adetim de sökülmedi daha afedersin tuvalete oturunca peçeteye sildiğimde görüyorum bu ay az mı olacam bilmem ya da anca bi kaç gün sonra sökülecekGenel bütün hormonlarla beraber amh ye bakılıyor canım yarın git o zaman 3.günüyse :) adetlerin lekelenme şeklinde mi oluyor peki senin
Kolay olsa yapicam hayirlisiBu ay tutmadığı için üzüldün ondan negatif şeyleri çok çekiyorsun güzel düşün güzel olsun canım :)
Sen yarın bence bir görün doktora bu şekilde gelmesi normal mi bilemedim canımCnm geçen ay bakmıştı diğer bütün hormonlara onlar çok iyi çıkmıştı sadece amh bakacak diye biliyorum öyle söyledi sanki adetim de sökülmedi daha afedersin tuvalete oturunca peçeteye sildiğimde görüyorum bu ay az mı olacam bilmem ya da anca bi kaç gün sonra sökülecek
DenemelisinKolay olsa yapicam hayirlisi
Yok cnm ya eşim çok yoğun bugün işte gidemedim zaten dediğin gibi amh herhangi bi gün bakılabiliyormuş ha 3. Ha 4. Gün farketmez diye düşündüm yarın gidicem yani bu arada anca yeni yeni sökülüyor adetim ya hiç böyle olmamıştı çok olurdum hep şimdi çok az oluyorum niye öyle olmuş olabilir kiCanm gittinmi doktora zeynep-ahmet
Ovulasyonsuz adet olcagin icin olabilir canm.. bende simdi doktordaym sirami bekliyorum cok heyecanliyim kalbim agzimda atiyorYok cnm ya eşim çok yoğun bugün işte gidemedim zaten dediğin gibi amh herhangi bi gün bakılabiliyormuş ha 3. Ha 4. Gün farketmez diye düşündüm yarın gidicem yani bu arada anca yeni yeni sökülüyor adetim ya hiç böyle olmamıştı çok olurdum hep şimdi çok az oluyorum niye öyle olmuş olabilir ki