- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.301
Naptın canımOvulasyonsuz adet olcagin icin olabilir canm.. bende simdi doktordaym sirami bekliyorum cok heyecanliyim kalbim agzimda atiyor
Ay cnm çok sevindim ya iyi hadi gözün aydın yarın filmde de iyi çıkacak herşey inşallah bak gör sizin tek sorun zaman zamanını bekliyor kuzuKizlarr amh 5 cikti Allahima sukurler olsunnn❤❤zeynep-ahmet meryemhilall yarin da sabah 10da filmi cekilicem pcos la uyumlu bile degilmiş cok iyi dedi
Çok sevindim gözün aydın canımKizlarr amh 5 cikti Allahima sukurler olsunnn❤❤zeynep-ahmet meryemhilall yarin da sabah 10da filmi cekilicem pcos la uyumlu bile degilmiş cok iyi dedi
Bence de canim benim ah ahh bir gelsin o kuzu ben neler yapicam onaa beni bekletti diye,Ay cnm çok sevindim ya iyi hadi gözün aydın yarın filmde de iyi çıkacak herşey inşallah bak gör sizin tek sorun zaman zamanını bekliyor kuzu
Sagol canm beniimÇok sevindim gözün aydın canım ♥♥
İnşallah cnm ya ama aynı gün çıkmıyo heralde bu amh sonucu di mi beklcez bakalım yarın ilaç vericem mi bana yine klomen yazar mı acaba yoksa başka ilaca iğneyle mi geçerBence de canim benim ah ahh bir gelsin o kuzu ben neler yapicam onaa beni bekletti diye,senin ki de iyi cikar inşallahh
Benimki 3.gun cikti kuzum belli olmaz canim belki igne verir ya da klomeni gunde 3 verirİnşallah cnm ya ama aynı gün çıkmıyo heralde bu amh sonucu di mi beklcez bakalım yarın ilaç vericem mi bana yine klomen yazar mı acaba yoksa başka ilaca iğneyle mi geçer
Ben hem folidoce hem inofolic combi kullaniyorum canim bide matofin kullaniyorum insulin direncim yok ama pcoslularda yumurta gelisimine yardimci diye verdi doktorum gunde 1Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben normal ilaç formundaki folbiol den kullanıyorum ama inofolic kullananlar varmış hem folik asit varmış içeriğinde hemde özellikle pko kılar için yumurta gelişimine yardımcı olan bi madde varmış kullanan ve memnun olan var mı içinizde inofolic i folik asit olarak sizler ne kullanıyorsunuz
Folbiol kullanıyorum ben şuan :)Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben normal ilaç formundaki folbiol den kullanıyorum ama inofolic kullananlar varmış hem folik asit varmış içeriğinde hemde özellikle pko kılar için yumurta gelişimine yardımcı olan bi madde varmış kullanan ve memnun olan var mı içinizde inofolic i folik asit olarak sizler ne kullanıyorsunuz
Canim benimm gozunuzaydinn Allah kalp atimink duymayida nasip etsin inşallahhh rabbimKeseyi gördük kılzar 5+5 çeyiz bugünsıvı toplanmış lekelenme yaşayabilirsin belki folikasite devam et dedi doktor zeynep-ahmet Selinos
Cnmmm gözümüz aydın hadi darısı kalp atışlarına inşallahKeseyi gördük kılzar 5+5 çeyiz bugünsıvı toplanmış lekelenme yaşayabilirsin belki folikasite devam et dedi doktor zeynep-ahmet Selinos
Cnm ben de alayım bari yarın inofolic ten işe yarıyor diyolar klomen kullanırken de takviye olur. Cnm bende insülin direnci var maalesef onun için ilaç kullanıyorum zaten ocak ayından beri glifor alıyorum hayırlısı bakalım ne olacak bu ay bi akrabamız aradı beni bugün sizin evde iki tane kuzu gördüm rüyamda dedi tabirine baktım kuzu erkek çocuk demekmiş hayırlısı artık ikiz oğlum mu olacak acabaBen hem folidoce hem inofolic combi kullaniyorum canim bide matofin kullaniyorum insulin direncim yok ama pcoslularda yumurta gelisimine yardimci diye verdi doktorum gunde 1
Olur canim inositol var cunki inofolicin icinde yumirta gelistirici bi takviye , Allah hayirlara cikarsij canimmCnm ben de alayım bari yarın inofolic ten işe yarıyor diyolar klomen kullanırken de takviye olur. Cnm bende insülin direnci var maalesef onun için ilaç kullanıyorum zaten ocak ayından beri glifor alıyorum hayırlısı bakalım ne olacak bu ay bi akrabamız aradı beni bugün sizin evde iki tane kuzu gördüm rüyamda dedi tabirine baktım kuzu erkek çocuk demekmiş hayırlısı artık ikiz oğlum mu olacak acaba
Ben hamile gibi hissettimiyorum hiç kendimi belirtilerim bile yok hissettiğim tek şey keseyi gördüğüm için rahatladım o kadarCanim benimm gozunuzaydinn Allah kalp atimink duymayida nasip etsin inşallahhh rabbimnasil bi duyguu anlatsana neler hissettinn
İnşallah canım darısı sizlere olsunCnmmm gözümüz aydın hadi darısı kalp atışlarına inşallah
Ben olsam aglarim heralde tabi yasamadan bilememBen hamile gibi hissettimiyorum hiç kendimi belirtilerim bile yok hissettiğim tek şey keseyi gördüğüm için rahatladım o kadar
İlki düşük oldu diye böyleyim belki de bilmiyorumBen olsam aglarim heralde tabi yasamadan bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?