- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.241
Çok sagol canimBiz her zaman buradayız canım ♥
Bakalim 12de baska doktora randevum var ne diyecek insallah guzel seyler soylerBiz her zaman buradayız canım ♥
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz her şeyi bi güzel sor öğren ilaç kullanmadan nasıl bir yol izliceksin söyler doktor sanaBakalim 12de baska doktora randevum var ne diyecek insallah guzel seyler soyler
İnşallah canım ferah tut içini bu ay ovülasyon testi de al istersen daha rahat edersin :)Bakalim 12de baska doktora randevum var ne diyecek insallah guzel seyler soyler
Doğru demiş canım stres yapmamaya çalış stres yapınca vücut kendini kitliyormuşKizlar doktorla gorustum amh icin kan aldi filmde cekelim sonra birak aklimizda soru isaret kalmasin dedi ondan sonra 4-5ay kendine zaman tani dedi cok daralmissin bu kadr stresle tupte yapsan tutmaz dedi filmide adet bitince cektiricem sonrasi Allahkerimzeynep-ahmet meryemhilall
Ovulasyon takip edeym dedim sakin dedi birak ne zaman yumurtalarsan yumurtla gunasiri degerlendirin yeter deduİnşallah canım ferah tut içini bu ay ovülasyon testi de al istersen daha rahat edersin :)
Evet anlik hormonlari tavan ettiriyor dediDoğru demiş canım stres yapmamaya çalış stres yapınca vücut kendini kitliyormuş
Öyle deneyin o zaman :)Ovulasyon takip edeym dedim sakin dedi birak ne zaman yumurtalarsan yumurtla gunasiri degerlendirin yeter dedu
O yüzden stres yok hayatından çıkar :)Evet anlik hormonlari tavan ettiriyor dedi
Doktora gitmemenin stres konusunda ise yaricagink dusunuykrum insallah oyle olurO yüzden stres yok hayatından çıkar :)
İyi çıkar cnm inşallah rahim filmi çektirmen de çok iyi olacak senin için bak söylemişti dersinDoktora gitmemenin stres konusunda ise yaricagink dusunuykrum insallah oyle olursu amh iyi ciksin gerisini dusunmuyorum
Ne zaman sonuç çıkacak canımDoktora gitmemenin stres konusunda ise yaricagink dusunuykrum insallah oyle olursu amh iyi ciksin gerisini dusunmuyorum
Yok yok canim keyfim yerine geldi pes etmek yok dedigin gibi evden devamİyi çıkar cnm inşallah rahim filmi çektirmen de çok iyi olacak senin için bak söylemişti dersinbir iki aya sevinçli haberlerini alacaz inşallah stres yapma dediğin gibi sürekli doktora gitmek de insanı ister istemez streslendiriyor hem kafanı dinle hem vucudunu ama asla ve asla pes etme evden çalışmalara devam
Güzel haberlerle inşallah
İnşallah canmm Allahima soz verdim bu amh la filmide atlataym sagsalim tertemiz bidaha sabirsizlik yapmak yok tevekkulle beklicemGüzel haberlerle inşallah
Güzel sonuçlar alacaksın Allahın izniyleİnşallah canmm Allahima soz verdim bu amh la filmide atlataym sagsalim tertemiz bidaha sabirsizlik yapmak yok tevekkulle beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?