• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ona sinir oldum değer artması gerektiği sağlıklıksız diyemem diyor kapıdan çıkarken de dış gebelik takibindesin diyor aptal
Cnm şuan görünmeyebilir sen doktorun lafına bakıp canını sıkma şimdiden bence yarın ya da diğer gün iyi bi doktor araştır ve ona git cnm değerin çok güzel ilerliyor ben geçirdim dış gebelik hem çok sancım oldu hem kanama yaşadım hem de değerlerim 114 152 136 172 şeklinde gitti yani çok düzensizdi

O kadar huzursuz oldum ki annemlerdeyiz elim gelsin yemek yiyip çıkıcaz yarını bekleyemeyecem valla akşam gidicem
Eşine söylemiş miydin cnm bence bugün gitme derim ben yarına kadar en azından hcg yükselir biraz daha kesinleşir ama duramıcaksan rahat edemem dersen sen bilirsin cnm

Cnm şuan görünmeyebilir sen doktorun lafına bakıp canını sıkma şimdiden bence yarın ya da diğer gün iyi bi doktor araştır ve ona git cnm değerin çok güzel ilerliyor ben geçirdim dış gebelik hem çok sancım oldu hem kanama yaşadım hem de değerlerim 114 152 136 172 şeklinde gitti yani çok düzensizdi
Bende düzensiz ilerler diye biliyorum benim 2 günde 3.5 kat artıyor

Değerin şuan 3700 doktor sitelerinde okudum 6.haftada değer 5000 üzerinde olunca karından görünür demişler özele gideyim bencede en azından insan muamelesi yapıyorlar
Evet canim gorunecek hic merak etme sen sagliksiz bi gebelik kanamasiz veya boyle duzenli artisla olmaz sagliksiz olsa lekelenmen olur karin agrn cok olur veya degern duse ya da orantisiz yukselr sende hicbiri yok ki

Evet canim gorunecek hic merak etme sen sagliksiz bi gebelik kanamasiz veya boyle duzenli artisla olmaz sagliksiz olsa lekelenmen olur karin agrn cok olur veya degern duse ya da orantisiz yukselr sende hicbiri yok ki
Evet doğru söylüyorsun ne meraklılar moral bozmaya strese sokmaya

Canım sen bilirsin devlet hastahanesi ve özel hastahanedeki ultrason makinaları arasında fark vardır değil mi

Canım doktor baktı değerin 5000 olması lazım ama bakalım dedi göremedi haftaya gel değerlerin güzel artmış sıkıntı yok dedi rahatladım ya haftaya gidicem 😀
İyi cnm çok şükür ya rahatlamışsındır sevindim stres yapma artık düşünüp durma maşallah değerlerin güzel bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle 😊

Kizlar benden de buraya kadar tedaviyi birakacagimi soyledim doktoruma rahim filmide cektirmicem yarin diger doktora gidip anlaticam fikir verir en azindan ama aktif tedaviyi birakiyorum Allaha birakicam artik inşallah nasip eder bu surecte 🙏 size de tesekkur ederim desteginiz icin😊 meryemhilall meryemhilall zeynep-ahmet zeynep-ahmet

Back