Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selinos meryemhilall kızlar benim de bugün adetim sökülüyor galiba dün hafiften kahve leke gelmeye başlamıştı bugün kana döndü demekki belirtiler hep ilaçtan oluyomuş neyse önümüzdeki aylara bakacaz artık yapacak bişey yok durmak yok yola devam yarın ya da diğer gün doktora gitmeyi düşünüyorum amh tahlili için sizce 4. Günü gitsem adetin geç mi olur tahlil için ya dün yok denecek gibiydi leke şeklinde açık kahve bugün biraz başladı dünü de sayacak mıyım adetin ilk günü diye

Canm amh hormonunu istedgn zaman baktirablrsin sabit bir deger cunku o degismiyor adet oncesi sonrasi her zaman bakiliyor degiskenlik gostermiyor , sadece amh baktiracaksan istedgn zaman git ama diger hormonlarada baktiracaksan eğer adetinin enyogun oldugu gun git yani 2 yada 3.gun

Hayirlisi olsun canm benim Allah insallah diger ay nasip eder

4.günü gitme canım 2 yada 3.gün git derim ben

4.günü gitme canım 2 yada 3.gün git derim ben
Cnm doktor sadece amh bakıcam dedi ama özellikle adetin 2 ya da 3. Günü gel dedi ya niye öyle dedi ki acaba her zaman bakılıyosa belki de yine klomen yazacak ya ondan adet olunca gel dedi o arada amh de bakacak galiba. meryemhilall cnm tam bilemedim ya dün varla yok arasıydı o günü ilk gün saymam gerekiyo mu ya çok az açık kahve lekelenmeydi eğer dünü sayarsm yarın 3. Gün oluyo yarın gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…