- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.221
Cnm neden bırakıyorsun kaç aydır tedavi görüyordun ki bence hiç rahim filmi çekilmediysen çektir ya çok işe yarıyo gerçekten neden durdurdun tedavini kiKizlar benden de buraya kadar tedaviyi birakacagimi soyledim doktoruma rahim filmide cektirmicem yarin diger doktora gidip anlaticam fikir verir en azindan ama aktif tedaviyi birakiyorum Allaha birakicam artik inşallah nasip eder bu surectesize de tesekkur ederim desteginiz icin meryemhilall zeynep-ahmet
Bir müddet daha deneseydin keşke canım klomeni 6 ay uyguluyorlar prosedürdeKizlar benden de buraya kadar tedaviyi birakacagimi soyledim doktoruma rahim filmide cektirmicem yarin diger doktora gidip anlaticam fikir verir en azindan ama aktif tedaviyi birakiyorum Allaha birakicam artik inşallah nasip eder bu surectesize de tesekkur ederim desteginiz icin meryemhilall zeynep-ahmet
Ben 8aydir tedavi goruyorum canim bu 4.klomendi sanrm bende karistirdim artik yumurta var sperm var hersey iyi ama olmuyorsa birazda zamana birakmak lazim Allahtan hayirlisi 2kere de subat martta kullanmistim sanrmBir müddet daha deneseydin keşke canım klomeni 6 ay uyguluyorlar prosedürde
8ay oldu kendimi yorgun hissediyorum ruhen bedenen cabuk pes ediyo olablrm ama yoruldm yani bu durumdada devam etmek pekte ise yaramaz filmide histereskopiye guvenerek cektirmicem rahmim bikere islem gordu zaten dinlenmem lazim biraz vucut olarakta histereskopide tuplere acilan kisimlara bakildi temizdiCnm neden bırakıyorsun kaç aydır tedavi görüyordun ki bence hiç rahim filmi çekilmediysen çektir ya çok işe yarıyo gerçekten neden durdurdun tedavini ki ☹
Canım ben 1 sene uğraştım biliyorum zor bir süreç ama sonu güzel olacak inan bence devam et pes etmeBen 8aydir tedavi goruyorum canim bu 4.klomendi sanrm bende karistirdim artik yumurta var sperm var hersey iyi ama olmuyorsa birazda zamana birakmak lazim Allahtan hayirlisi 2kere de subat martta kullanmistim sanrm
Bir müddet daha deneseydin keşke canım klomeni 6 ay uyguluyorlar prosedürde
[/QUO
Ama sen 2 kere klomen kullanmadnmi canm bu benm 1 yil icinde 6. Ustune ameliyat beni yordu dinlenmem daha iyi olacak benim icinCanım ben 1 sene uğraştım biliyorum zor bir süreç ama sonu güzel olacak inan bence devam et pes etme
2 kere klomen kullandım ama 1 sene bekledim her ay negatif gördüm üzüldüm bir beklenti beklemeden 2.klomene başladım belki de ondan tuttu sende dene son 1 defa ne olacak ki eğer yine o zaman fikrin değişirse ara verirsinAma sen 2 kere klomen kullanmadnmi canm bu benm 1 yil icinde 6. Ustune ameliyat beni yordu dinlenmem daha iyi olacak benim icin
Yok ben kesin kararliyim 7. Kullanms olurm o zaman 1 yil icinde bu kadr lekelenmem falan hic normal degil vucuduma yazik2 kere klomen kullandım ama 1 sene bekledim her ay negatif gördüm üzüldüm bir beklenti beklemeden 2.klomene başladım belki de ondan tuttu sende dene son 1 defa ne olacak ki eğer yine o zaman fikrin değişirse ara verirsin
Canm bende oyle olsam hala ugrasrdm ama kac kere kullandim o amelyt sureci patoloji bekleme vs etkiledi beni 2. De 3.dude cok unutluydum ama nasip olmadi2 kere klomen kullandım ama 1 sene bekledim her ay negatif gördüm üzüldüm bir beklenti beklemeden 2.klomene başladım belki de ondan tuttu sende dene son 1 defa ne olacak ki eğer yine o zaman fikrin değişirse ara verirsin
Biliyorum sende pes etmiyim diye diyosun ama tam pes etmekte demeyelimde vucuduma ilac almaya ara vericem diyelim..2 kere klomen kullandım ama 1 sene bekledim her ay negatif gördüm üzüldüm bir beklenti beklemeden 2.klomene başladım belki de ondan tuttu sende dene son 1 defa ne olacak ki eğer yine o zaman fikrin değişirse ara verirsin
Motivasyonun gayet iyiydi senin ama ben istiyorum ki isteyen herkes bebek sahibi olsun hem sen adet oldun mu ki?Biliyorum sende pes etmiyim diye diyosun ama tam pes etmekte demeyelimde vucuduma ilac almaya ara vericem diyelim..
Evet canm yazdm buraya ama seni etiketlememişmiyim.. bu aydan umudum cokmus benim adet olunca onu anladim ve yikildim gercekten bu sefer olacak diye inandirmişim kendimi cok ama nasip değilmiş bidahaki ay ay i hayal kirikligini yasamak istemiyorum en azindan olmazsada diger ay tedavi gormedim olmadi derim.. olursa oyle de olur kendimde yumurtluyodum en son ara verdigimde inşallah oyle olur yine Allahtan hayirlisiMotivasyonun gayet iyiydi senin ama ben istiyorum ki isteyen herkes bebek sahibi olsun hem sen adet oldun mu ki?
Her ay tedavi gorup gebe kalamamakla tedavi gormeyip gebe kalmamak psikolojik olarak farkli etkiliyor insani en azindan diyorsunki nasilsa ugrasmadm ama 6.kez negatif aldim tedaviden cabuk yorulmuş olabilirim biraz dinlensem kendimi toparlasam tedavide daha verimli olur insalahMotivasyonun gayet iyiydi senin ama ben istiyorum ki isteyen herkes bebek sahibi olsun hem sen adet oldun mu ki?
Modunuzu düşürmeyin 1500 sonrası vajinal 3000 sonrası karından kesin gözükür dedi doktorum ben 1500 de gittim alttan baktırmak istemedim gözükmedi doktor üç bin üstü kesin gözükmesi gerek dedi gerçekten 3200 küsür de karından gözüktü 12.haftada kaybettim orası ayrı ama senin de yakında gözükür bence iki gün sonra tekrar kontrole git malesef yediğimiz içtiğimizdenmi bilmem dış gebelik çok oluyor sonucu tüp alınmasına kadar gidiyor Allah korusun birde değerin normal iki kat artıyor dimi çok uçuk atışlarda dış gebelik şüphesi oluyormuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gebeliğin tamamına ersinGittim değer 3700 oldu ama keseyi göremedik değer artışı güzel ama sağlıklı bir gebelik diyemem dış gebelik olarak takip edelim dedi dengesiz uyuz oldum modülü düşürdü
Her ay tedavi gorup gebe kalamamakla tedavi gormeyip gebe kalmamak psikolojik olarak farkli etkiliyor insani en azindan diyorsunki nasilsa ugrasmadm ama 6.kez negatif aldim tedaviden cabuk yorulmuş olabilirim biraz dinlensem kendimi toparlasam tedavide daha verimli olur insalah
Evet canm yazdm buraya ama seni etiketlememişmiyim.. bu aydan umudum cokmus benim adet olunca onu anladim ve yikildim gercekten bu sefer olacak diye inandirmişim kendimi cok ama nasip değilmiş bidahaki ay ay i hayal kirikligini yasamak istemiyorum en azindan olmazsada diger ay tedavi gormedim olmadi derim.. olursa oyle de olur kendimde yumurtluyodum en son ara verdigimde inşallah oyle olur yine Allahtan hayirlisi
Nasıl istersen canım kendini böyle iyi hissedeceksen bu şekilde yap o zaman ara vermek iyi gelir sana umarım verimli sonuçlar alırsın inşallahHer ay tedavi gorup gebe kalamamakla tedavi gormeyip gebe kalmamak psikolojik olarak farkli etkiliyor insani en azindan diyorsunki nasilsa ugrasmadm ama 6.kez negatif aldim tedaviden cabuk yorulmuş olabilirim biraz dinlensem kendimi toparlasam tedavide daha verimli olur insalah
Akşamına özele gittim 5000 olunca görünür dedi tekrar baktı oda göremedi deperlerimde düzenli artıyor herhangi bir sıkıntı yok haftaya gel kalp atışı ile birlikte keseyi görürüz dedi canım :)Modunuzu düşürmeyin 1500 sonrası vajinal 3000 sonrası karından kesin gözükür dedi doktorum ben 1500 de gittim alttan baktırmak istemedim gözükmedi doktor üç bin üstü kesin gözükmesi gerek dedi gerçekten 3200 küsür de karından gözüktü 12.haftada kaybettim orası ayrı ama senin de yakında gözükür bence iki gün sonra tekrar kontrole git malesef yediğimiz içtiğimizdenmi bilmem dış gebelik çok oluyor sonucu tüp alınmasına kadar gidiyor Allah korusun birde değerin normal iki kat artıyor dimi çok uçuk atışlarda dış gebelik şüphesi oluyormuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gebeliğin tamamına ersin
Cnm ns diyelim vardır senin de bir bildiğin haklısın aslında vücudumuza ilaçları yüklüyoruz sonra hormonlar tavan bu defa ara kanamalar başlıyo. Ama benim sana tavsiyem şu bence bu ay ilaç kullanma ama sadece yumurta takibi yaptır doktoruna ya da ne bilim eğer yumurtlama testlerinden gerçekten yumurtladığını anlıyorsan onlardan kullan en azından ilaçsız yumurtluyo musun onu bilirsin kaç ay ilaç içmişsin emek etmişsin cnm boşa içmiş olma o ilaçları hem ben öyle duymuştum klomeni bıraktıktan sonraki aylarda hala etkisi devam ediyormuş çoğu kişide belli mi olur ilaçsız yumurtlarsın mutlaka takip et cnm ister doktorla istersen yumurtlama testleriyleHer ay tedavi gorup gebe kalamamakla tedavi gormeyip gebe kalmamak psikolojik olarak farkli etkiliyor insani en azindan diyorsunki nasilsa ugrasmadm ama 6.kez negatif aldim tedaviden cabuk yorulmuş olabilirim biraz dinlensem kendimi toparlasam tedavide daha verimli olur insalah
Amiin inşallah caniimNasıl istersen canım kendini böyle iyi hissedeceksen bu şekilde yap o zaman ara vermek iyi gelir sana umarım verimli sonuçlar alırsın inşallah
İlacsiz 16-17.yumirtliyorum canim ben dongumde 33falan oluyor klomen 2-3ay devam ettirirmis etkisini inşallahCnm ns diyelim vardır senin de bir bildiğin haklısın aslında vücudumuza ilaçları yüklüyoruz sonra hormonlar tavan bu defa ara kanamalar başlıyo. Ama benim sana tavsiyem şu bence bu ay ilaç kullanma ama sadece yumurta takibi yaptır doktoruna ya da ne bilim eğer yumurtlama testlerinden gerçekten yumurtladığını anlıyorsan onlardan kullan en azından ilaçsız yumurtluyo musun onu bilirsin kaç ay ilaç içmişsin emek etmişsin cnm boşa içmiş olma o ilaçları hem ben öyle duymuştum klomeni bıraktıktan sonraki aylarda hala etkisi devam ediyormuş çoğu kişide belli mi olur ilaçsız yumurtlarsın mutlaka takip et cnm ister doktorla istersen yumurtlama testleriyle
Biz her zaman buradayız canımAmiin inşallah caniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?