- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.201
Cnm şuan görünmeyebilir sen doktorun lafına bakıp canını sıkma şimdiden bence yarın ya da diğer gün iyi bi doktor araştır ve ona git cnm değerin çok güzel ilerliyor ben geçirdim dış gebelik hem çok sancım oldu hem kanama yaşadım hem de değerlerim 114 152 136 172 şeklinde gitti yani çok düzensizdiOna sinir oldum değer artması gerektiği sağlıklıksız diyemem diyor kapıdan çıkarken de dış gebelik takibindesin diyor aptal
Eşine söylemiş miydin cnm bence bugün gitme derim ben yarına kadar en azından hcg yükselir biraz daha kesinleşir ama duramıcaksan rahat edemem dersen sen bilirsin cnmO kadar huzursuz oldum ki annemlerdeyiz elim gelsin yemek yiyip çıkıcaz yarını bekleyemeyecem valla akşam gidicem
Bence de git ben olsam bende giderdim doktor baya uzmuş seni gereksiz yere ya yazik gunah git icin rahat eder hemO kadar huzursuz oldum ki annemlerdeyiz elim gelsin yemek yiyip çıkıcaz yarını bekleyemeyecem valla akşam gidicem
Tabi canim 3000de zaten karindan zor yani alttab olsa neyseBende öyle biliyorum 4000-5000 arası olunca karından görünür diye vajinal ultrasondan 2000-3000 arası değerle görünür benim bildiğim
Bende düzensiz ilerler diye biliyorum benim 2 günde 3.5 kat artıyorCnm şuan görünmeyebilir sen doktorun lafına bakıp canını sıkma şimdiden bence yarın ya da diğer gün iyi bi doktor araştır ve ona git cnm değerin çok güzel ilerliyor ben geçirdim dış gebelik hem çok sancım oldu hem kanama yaşadım hem de değerlerim 114 152 136 172 şeklinde gitti yani çok düzensizdi
Haftasonu söyledim canım eşime , valla acayip stres oldum gidiyim de rahatlayayım rahat bir uyku çekeyim geceEşine söylemiş miydin cnm bence bugün gitme derim ben yarına kadar en azından hcg yükselir biraz daha kesinleşir ama duramıcaksan rahat edemem dersen sen bilirsin cnm
Değerin şuan 3700 doktor sitelerinde okudum 6.haftada değer 5000 üzerinde olunca karından görünür demişler özele gideyim bencede en azından insan muamelesi yapıyorlarTabi canim 3000de zaten karindan zor yani alttab olsa neyse
Evet canim gorunecek hic merak etme sen sagliksiz bi gebelik kanamasiz veya boyle duzenli artisla olmaz sagliksiz olsa lekelenmen olur karin agrn cok olur veya degern duse ya da orantisiz yukselr sende hicbiri yok kiDeğerin şuan 3700 doktor sitelerinde okudum 6.haftada değer 5000 üzerinde olunca karından görünür demişler özele gideyim bencede en azından insan muamelesi yapıyorlar
Evet doğru söylüyorsun ne meraklılar moral bozmaya strese sokmayaEvet canim gorunecek hic merak etme sen sagliksiz bi gebelik kanamasiz veya boyle duzenli artisla olmaz sagliksiz olsa lekelenmen olur karin agrn cok olur veya degern duse ya da orantisiz yukselr sende hicbiri yok ki
Canım sen bilirsin devlet hastahanesi ve özel hastahanedeki ultrason makinaları arasında fark vardır değil miEvet canim gorunecek hic merak etme sen sagliksiz bi gebelik kanamasiz veya boyle duzenli artisla olmaz sagliksiz olsa lekelenmen olur karin agrn cok olur veya degern duse ya da orantisiz yukselr sende hicbiri yok ki
Canm bizim burdakinde var ama her ilde farkedermi bilmiyorum ozeldekiler genelde daha gelişmiş cihazlar oluyorCanım sen bilirsin devlet hastahanesi ve özel hastahanedeki ultrason makinaları arasında fark vardır değil mi
Bende öyle düşünüyorum inşallah da öyledir canımCanm bizim burdakinde var ama her ilde farkedermi bilmiyorum ozeldekiler genelde daha gelişmiş cihazlar oluyor
Haberdar et bizi canim benim ne zaman gitceksin akşammiBende öyle düşünüyorum inşallah da öyledir canım
Evet canım annemlerdeyiz şuanHaberdar et bizi canim benim ne zaman gitceksin akşammi
Guzel haberler bekliyorum senden şoyle kese fotonuEvet canım annemlerdeyiz şuan
Canım doktor baktı değerin 5000 olması lazım ama bakalım dedi göremedi haftaya gel değerlerin güzel artmış sıkıntı yok dedi rahatladım ya haftaya gidicemGuzel haberler bekliyorum senden şoyle kese fotonu
İyi cnm çok şükür ya rahatlamışsındır sevindim stres yapma artık düşünüp durma maşallah değerlerin güzel bi sıkıntı olmaz Allahın izniyleCanım doktor baktı değerin 5000 olması lazım ama bakalım dedi göremedi haftaya gel değerlerin güzel artmış sıkıntı yok dedi rahatladım ya haftaya gidicem
Rahatladım cidden içime öküz oturmuştu resmenİyi cnm çok şükür ya rahatlamışsındır sevindim stres yapma artık düşünüp durma maşallah değerlerin güzel bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Ohh hadi hayirlisii haftaya hem atim hem kese gorursunuz inşallahCanım doktor baktı değerin 5000 olması lazım ama bakalım dedi göremedi haftaya gel değerlerin güzel artmış sıkıntı yok dedi rahatladım ya haftaya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?