• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim değer 3700 oldu ama keseyi göremedik değer artışı güzel ama sağlıklı bir gebelik diyemem dış gebelik olarak takip edelim dedi dengesiz uyuz oldum modülü düşürdü
Hemen hukum vermek ne alaka insanda heves birakmazki boyle doktorlar tovbe yarabbim dua ediyoruz canim hersey guzel olcak🙏🙏

Yok karından baktı hem görünmemesi normal diyor hemde dış gebelik takibi diyor özele gidicem yarın uyuz oldum buna
Karindan gorunmemesi cok normalki bu degerle ne sacmalamis o madem dis gebelkten supheleniyo tehlikeli bi durum sonucta hemen karra verlmesi gerek alltan baksaydi

Sabahtan beri deli etti zaten Sıram geliyor başkası giriyor bana sen çık dışarı diyor gün içinde 2 kere yaptı bunu
Bosver degistir emin ol yeni gittigin doktorda bu doktor icin sacmalamis der sen canini hic aka hic sıkma mutluluguna bak dis gebelik olsa kendini illaki belli ederdi bi sekilde

Mer

Merhaba canım doktora gittim bugün 15 mm olan yumurtam 21 mm olmuş 😊 catlatma iğnesi vurulsun oturdum bekliyorum artık rabbim inşallah sevindirir bizi bu ay
Çok iyi büyümüş inşallah bebişin tutunur o yumurtaya güzel haberinide bekliyorum inşallah şimdi zaman hiç geçmez ama :KK56:

Ona sinir oldum değer artması gerektiği sağlıklıksız diyemem diyor kapıdan çıkarken de dış gebelik takibindesin diyor aptal
Bunu bu kadr diretmenin ne anlami varki karindan bu degerle gozukmemesin zaten normal sen yarn baska doktora git canm benim hic canini sikma kesenide gorceksin yarin😘😘

Ya dis gebelik olsa kese baska yerde gizukurdu dedigin gibi ama senn hicbiyerde gozukmemis o da deger az diye 5000falan olnca anca karindan gozukur zaten kuzum
Bende öyle biliyorum 4000-5000 arası olunca karından görünür diye vajinal ultrasondan 2000-3000 arası değerle görünür benim bildiğim

Back