- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
- #1.181
Açik kirmizi lekelenmem geldi bu ay da gitti hayirlisi olsunSağol cnm bnm Allah razı olsun inşallah hep beraber mutlu haberlerimizi veririz birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açik kirmizi lekelenmem geldi bu ay da gitti hayirlisi olsunSağol cnm bnm Allah razı olsun inşallah hep beraber mutlu haberlerimizi veririz birbirimize
Hayırlısı olsun cnm ya ben de şimdi test yaptım negatif yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı buymuş güzelimAçik kirmizi lekelenmem geldi bu ay da gitti hayirlisi olsun
Aynen canm benim napalim Allah bi dahaki ay nasip eder inşallah ikimize deHayırlısı olsun cnm ya ben de şimdi test yaptım negatif yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı buymuş güzelim
Gittim değer 3700 oldu ama keseyi göremedik değer artışı güzel ama sağlıklı bir gebelik diyemem dış gebelik olarak takip edelim dedi dengesiz uyuz oldum modülü düşürdümeryemhilall caniim sen bugun doktora gitcektin sanki naptin gittin mii
Ne alaka ya alttanmi bakti sanaGittim değer 3700 oldu ama keseyi göremedik değer artışı güzel ama sağlıklı bir gebelik diyemem dış gebelik olarak takip edelim dedi dengesiz uyuz oldum modülü düşürdü
Hemen hukum vermek ne alaka insanda heves birakmazki boyle doktorlar tovbe yarabbim dua ediyoruz canim hersey guzel olcakGittim değer 3700 oldu ama keseyi göremedik değer artışı güzel ama sağlıklı bir gebelik diyemem dış gebelik olarak takip edelim dedi dengesiz uyuz oldum modülü düşürdü
Yok karından baktı hem görünmemesi normal diyor hemde dış gebelik takibi diyor özele gidicem yarın uyuz oldum bunaNe alaka ya alttanmi bakti sana
Sabahtan beri deli etti zaten Sıram geliyor başkası giriyor bana sen çık dışarı diyor gün içinde 2 kere yaptı bunuHemen hukum vermek ne alaka insanda heves birakmazki boyle doktorlar tovbe yarabbim dua ediyoruz canim hersey guzel olcak
Karindan gorunmemesi cok normalki bu degerle ne sacmalamis o madem dis gebelkten supheleniyo tehlikeli bi durum sonucta hemen karra verlmesi gerek alltan baksaydiYok karından baktı hem görünmemesi normal diyor hemde dış gebelik takibi diyor özele gidicem yarın uyuz oldum buna
Bosver degistir emin ol yeni gittigin doktorda bu doktor icin sacmalamis der sen canini hic aka hic sıkma mutluluguna bak dis gebelik olsa kendini illaki belli ederdi bi sekildeSabahtan beri deli etti zaten Sıram geliyor başkası giriyor bana sen çık dışarı diyor gün içinde 2 kere yaptı bunu
Ona sinir oldum değer artması gerektiği sağlıklıksız diyemem diyor kapıdan çıkarken de dış gebelik takibindesin diyor aptalKarindan gorunmemesi cok normalki bu degerle ne sacmalamis o madem dis gebelkten supheleniyo tehlikeli bi durum sonucta hemen karra verlmesi gerek alltan baksaydi
Dış gebelik olsa ultrasonda görünürdü zaten benceBosver degistir emin ol yeni gittigin doktorda bu doktor icin sacmalamis der sen canini hic aka hic sıkma mutluluguna bak dis gebelik olsa kendini illaki belli ederdi bi sekilde
Merhaba canım doktora gittim bugün 15 mm olan yumurtam 21 mm olmuş catlatma iğnesi vurulsun oturdum bekliyorum artık rabbim inşallah sevindirir bizi bu ayAmin canım inşallah bu ay birbirimize gebelik haberi vermek nasip olur pazartesi yaz olur mu doktorun neler dicek :)
Çok iyi büyümüş inşallah bebişin tutunur o yumurtaya güzel haberinide bekliyorum inşallah şimdi zaman hiç geçmez amaMer
Merhaba canım doktora gittim bugün 15 mm olan yumurtam 21 mm olmuş catlatma iğnesi vurulsun oturdum bekliyorum artık rabbim inşallah sevindirir bizi bu ay
Eveet gerçekten de öyle Rabbim sabrını da versin haber veririm ❤❤Çok iyi büyümüş inşallah bebişin tutunur o yumurtaya güzel haberinide bekliyorum inşallah şimdi zaman hiç geçmez ama
Bunu bu kadr diretmenin ne anlami varki karindan bu degerle gozukmemesin zaten normal sen yarn baska doktora git canm benim hic canini sikma kesenide gorceksin yarinOna sinir oldum değer artması gerektiği sağlıklıksız diyemem diyor kapıdan çıkarken de dış gebelik takibindesin diyor aptal
Ya dis gebelik olsa kese baska yerde gizukurdu dedigin gibi ama senn hicbiyerde gozukmemis o da deger az diye 5000falan olnca anca karindan gozukur zaten kuzumDış gebelik olsa ultrasonda görünürdü zaten bence
O kadar huzursuz oldum ki annemlerdeyiz elim gelsin yemek yiyip çıkıcaz yarını bekleyemeyecem valla akşam gidicemYa dis gebelik olsa kese baska yerde gizukurdu dedigin gibi ama senn hicbiyerde gozukmemis o da deger az diye 5000falan olnca anca karindan gozukur zaten kuzum
Bende öyle biliyorum 4000-5000 arası olunca karından görünür diye vajinal ultrasondan 2000-3000 arası değerle görünür benim bildiğimYa dis gebelik olsa kese baska yerde gizukurdu dedigin gibi ama senn hicbiyerde gozukmemis o da deger az diye 5000falan olnca anca karindan gozukur zaten kuzum