Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin cook hakli keşke hep olumlu dusunebilsek ama ben normaldede herseynnn ilk once en kotusunu dusunurum

Eşin cook hakli keşke hep olumlu dusunebilsek ama ben normaldede herseynnn ilk once en kotusunu dusunurum
Aynı ben ama başkasına akıl verirken hep kötü düşünme olumlu ol derim bu yüzden size de söylüyorum dediğimi yapın yaptığımı yapmayın

Canm bilmiyorum olsa hissederim hep diye dusunuyorum ben hic hissedemiyorum sanki hic hamile kalamicakmişim gibi hissediyorum bazen normal mi bu,
Normal geçen ay bende ağlıyordum hamile kalamayacam diye peş peşe etraftan hamilelik haberleri aldım birde geçen ay değişik bir psikolojiye girmiştim

Canm bilmiyorum olsa hissederim hep diye dusunuyorum ben hic hissedemiyorum sanki hic hamile kalamicakmişim gibi hissediyorum bazen normal mi bu,
Cnm inanki ben de kızıma hamile kaldığımda hiç hissetmedim hiç olacakmış gibi gelmiyordu test bile yapmak istemedim yok nasıl olsa diye adeti bekledim durdum sonra bigün manavdaki bir sebzeyi şekil olarak hiç alakası olmayan bir meyveye benzettim (meyveyi söylemeyim gebeler var aramızda ) ve canım çok çekti ordan işkillenip test yaptım ve öyle öğrendim

Bende deli gibi 2 gundur bi meyve var nefes almadan onu yiyorum inşallah bebektendir hahaha

Sen de sağol cnm bnm biz hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız kah derdimizi hafifletiyoruz kah mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Asla yalnız hissetme biz burdayız
Cok sagol canim benim eger bu lekelenme benim yerlesmeyse gercekten yarin kan versem cikar mi kesin?

Cok sagol canim benim eger bu lekelenme benim yerlesmeyse gercekten yarin kan versem cikar mi kesin?
Bence bekle cnm 14 ünde eve geçtiğinde evdeki testini yap 15 inde zaten doktora gideceksin o da muhakkak ki kan tahlili isticek o zaman belli olur bence bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…