- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.021
Cnm 3 4 saat çişini tut ve çok sıvı alma yap bugünAmiin amijn inşallahhh testi bugun mu yapaym yoksa yarin sabahmj
Naptın cnm girebildin mi doktorun yanına bu arada kocanın haberi oldu mu kız sormayı unuttumGeldim sıra bekliyorum bayaa erken gemişim evhamdan geç kalcam diye
Kan değerine göre ustasona alacak saat 3 de gel dediNaptın cnm girebildin mi doktorun yanına bu arada kocanın haberi oldu mu kız sormayı unuttum
Ayy cnm çok heyecanlı yaaa keşke eşine kutuyu verirken falan videosunu çeksen güzel bi anı olur sizin içinKan değerine göre ustasona alacak saat 3 de gel dediyok canım söylemedim daha ultrason fotoğrafını ufak bir kutuya koyup öyle süpriz yapmayı düşünüyorum
Ben de mesela başka bi süpriz düşündüm de tabi bu ay nasip olmıcakKan değerine göre ustasona alacak saat 3 de gel dediyok canım söylemedim daha ultrason fotoğrafını ufak bir kutuya koyup öyle süpriz yapmayı düşünüyorum
Canmm inşallah bugun keseyi gorebilirsinz bence gorceksinizdeKan değerine göre ustasona alacak saat 3 de gel dediyok canım söylemedim daha ultrason fotoğrafını ufak bir kutuya koyup öyle süpriz yapmayı düşünüyorum
Güzel plan beğendimBen de mesela başka bi süpriz düşündüm de tabi bu ay nasip olmıcakben kendim vermicem kutuyu bir arkadaşım var alt komşum ona verip ona koydurcam kapının önüne zile basıp bırakıp gidecek ben de o açarken kutuyu arkadan videosunu çekecem çaktırmadan nasıl plan
Öyle mi diyorsunuz ebe hanımCanmm inşallah bugun keseyi gorebilirsinz bence gorceksinizde
Artmıştır cnm ya yoksa o gebelik testi neden öyle kopkoyu olsunÖyle mi diyorsunuz ebe hanımgerginim vallahi inşllah düzenli artmıştır değerler
Dimi ya artış olmazsa testler git gide koyulaşmazdıArtmıştır cnm ya yoksa o gebelik testi neden öyle kopkoyu olsun
Canm herkeste beta farkli hizea yükseliyor mesela 4haftalk iki gebe dusun birinin betasi 250yken misal birinin 700olabliyor kese gorunmeside betaya bagli tabi benm arkadasi 4+5te alttan keseyi gordu nokta seklinde,Öyle mi diyorsunuz ebe hanımgerginim vallahi inşllah düzenli artmıştır değerler
Artmiştir sen hiic merak etmee olumlu dusunÖyle mi diyorsunuz ebe hanımgerginim vallahi inşllah düzenli artmıştır değerler
Bende 4+5 deyim bugün görünür inşallahCanm herkeste beta farkli hizea yükseliyor mesela 4haftalk iki gebe dusun birinin betasi 250yken misal birinin 700olabliyor kese gorunmeside betaya bagli tabi benm arkadasi 4+5te alttan keseyi gordu nokta seklinde,
İnşallah canım benimArtmiştir sen hiic merak etmee olumlu dusun
Cnm dış gebelikte çok sancın oluyo ve sancının beraberinde kanama ya da kahve lekelenme oluyor ve değer ya çok az artıyor ya da bir artıp bir azalıyor örnek vereyim ben dış gebelik geçirdiğimde ilk değerim 114 tü sonra 150 oldu sonra 132 oldu sonrab176 oldu yani aşırı düzensiz oluyo değerler ve ne vajinal ne de karından kese görünmüyorDimi ya artış olmazsa testler git gide koyulaşmazdıcanım dış gebelik belirtileri nasıl oluyor
Kaçıncı haftada belirti veriyor canımCnm dış gebelikte çok sancın oluyo ve sancının beraberinde kanama ya da kahve lekelenme oluyor ve değer ya çok az artıyor ya da bir artıp bir azalıyor örnek vereyim ben dış gebelik geçirdiğimde ilk değerim 114 tü sonra 150 oldu sonra 132 oldu sonrab176 oldu yani aşırı düzensiz oluyo değerler ve ne vajinal ne de karından kese görünmüyor
At sana buraya bizde bakalımKızlar bişey dicem sabah test yapmıştım ya 5 dk dan sonra bakmamıştım şimdi arkadaşım test yaptın mı diye mesaj attı yaptım negatif dedim inanmadı resim at dedi resim atmak için gittiğimde belli belirsiz bir çizgi gördüm de bu kuruma çizgisi falandır heralde ama beyaz bi çizgi değil şimdi size atsam siz de göremezsiniz arkadaşım göremedi çünkü ama ben görüyorum dikkatli bakınca acaba mı yaaa
Cnm 5. Haftada başlıyo belirtiler ama sen niye şimdi bunu düşündün ki Allah korusun yoktur öyle bişey dayanılmaz sancılar oluyo ve kanama oluyo mutlakaKaçıncı haftada belirti veriyor canım
Atayım cnm ama görebileceğini düşünmüyorum benimki fakir umuduAt sana buraya bizde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?