Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç duymamıştım valla böyle birşey

Canimm cuma gunu karindan birsey gozukmez ama allttan bakilirsa keseyi gorebilirsinz ama icim rahat etsin diyorsan bekle hic alttan baktirma cuma gunu tam kac haftalk oluyo
Tahmin ettiğim zaman da çatlama olduysa 4+5 olucak cuma günü kan değerim de büyük ihtimalle 600-900 olması gerekiyor o zamana düzenli artış olduysa ama yinede görüneceği sanmıyorum ben

Kızlar k. Bakmayın konuya pat diye dahil oluyorum ama vajinal usg düşüğe falan neden olmaz, cihazı en fazla rahim ağzına kadar sokabilirler ki o kadarda ileri gitmeye gerek yok birseyleri görebilmek için. Yani ha penis girmiş ha usg aleti korkmak yersizzz

Evet cnm karından görülebilmesi için 2000 in üzerinde bi değer olması lazım ama sana tavsiyem vajinal bakmak isterse sakın izin verme bekle değerinin yükselmesini
Neden boyle dedin? Yani ben de goremeistik vajinadan bakıyordu hep. Sonra düşük olunca bi alakası mi vardı yoksa Diye düşündüm

Neden boyle dedin? Yani ben de goremeistik vajinadan bakıyordu hep. Sonra düşük olunca bi alakası mi vardı yoksa Diye düşündüm
Canm bak benn teyzemin 3 dusugu var 2sinde vajinalden baklmsti ve teyzem hep doktoru sucladi 3.de baktirmadi ama yine dusuk yapti megersem genetk bozuklk varmis yani usgyle alakası olmuyor oyle dusunme

Aklima gelmedide degil 2.yumurtlamanin uzernden 8gun gecti ama tamda diger yumurtalamaya gorede adet gunum iyice kafam karişti olcaksamda olayim ya vallahi beklemek cok zor
Adet tarihini 2. yumurtlamaya göre hesaplaman lazım canım kanama devam etmezse elindeki testi kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…