- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Bende hiç duymamıştım valla böyle birşeymeryemhilall zeynep-ahmet evet kizlar tatile geldim hic girme firstm olmadi foruma cokta girmem heralde burdayken
Vajinal usg dusuge sebep olmaz diye biliyorum ebeyim bende daha once cok kadn dogumcu yannda bulundum baska sebeplerden dusuk oluyormuş ama alttan bakilinca o yuzden diye dusunuluyor tabi alttan baktiginda rahim agzina degsede cihaz hicbr zarari olmaz onun
Tahmin ettiğim zaman da çatlama olduysa 4+5 olucak cuma günü kan değerim de büyük ihtimalle 600-900 olması gerekiyor o zamana düzenli artış olduysa ama yinede görüneceği sanmıyorum benCanimm cuma gunu karindan birsey gozukmez ama allttan bakilirsa keseyi gorebilirsinzama icim rahat etsin diyorsan bekle hic alttan baktirma cuma gunu tam kac haftalk oluyo
Yok eşim kizdi uzuyorum kendime diye vermedim kan bitane testim var onuda kullanmicamCnm sen naptın test falan yaptın mı
Alttan gorunur canm kesen nokta seklindeTahmin ettiğim zaman da çatlama olduysa 4+5 olucak cuma günü kan değerim de büyük ihtimalle 600-900 olması gerekiyor o zamana düzenli artış olduysa ama yinede görüneceği sanmıyorum ben
Pazartesi yaptığım teste göre koyu şuan ki yaptığım test güzel artıyor galiba inşallah görünür birşeylerAlttan gorunur canm kesen nokta seklinde
Gorunur gorunur Allahin izniyleePazartesi yaptığım teste göre koyu şuan ki yaptığım test güzel artıyor galiba inşallah görünür birşeyler
İnşallah canım benimGorunur gorunur Allahin izniylee
Canimm merhaba hayırlı olsun çok çok sevindimPazartesi yaptığım teste göre koyu şuan ki yaptığım test güzel artıyor galiba inşallah görünür birşeyler
Teşekkür ederim canımCanimm merhaba hayırlı olsun çok çok sevindim
Öyle mi diyorsunKızlar k. Bakmayın konuya pat diye dahil oluyorum ama vajinal usg düşüğe falan neden olmaz, cihazı en fazla rahim ağzına kadar sokabilirler ki o kadarda ileri gitmeye gerek yok birseyleri görebilmek için. Yani ha penis girmiş ha usg aletikorkmak yersizzz
Neden boyle dedin? Yani ben de goremeistik vajinadan bakıyordu hep. Sonra düşük olunca bi alakası mi vardı yoksa Diye düşündümEvet cnm karından görülebilmesi için 2000 in üzerinde bi değer olması lazım ama sana tavsiyem vajinal bakmak isterse sakın izin verme bekle değerinin yükselmesini
Canm bak benn teyzemin 3 dusugu var 2sinde vajinalden baklmsti ve teyzem hep doktoru sucladi 3.de baktirmadi ama yine dusuk yapti megersem genetk bozuklk varmis yani usgyle alakası olmuyor oyle dusunmeNeden boyle dedin? Yani ben de goremeistik vajinadan bakıyordu hep. Sonra düşük olunca bi alakası mi vardı yoksa Diye düşündüm
Yerleşme kanaması olmasın sakın :)Akintimla beraber pembe biseyler geldi sanrm adet olucam diger yumurtada güme gitti heralde,meryemhilall zeynep-ahmet
Aklima gelmedide degil 2.yumurtlamanin uzernden 8gun gecti ama tamda diger yumurtalamaya gorede adet gunum iyice kafam kariştiYerleşme kanaması olmasın sakın :)
İnternettede yerlesme kanmasi 10-14.gunlerde olur ovulasyondan sonra yaziyor ama ben daha 8.gundeymYerleşme kanaması olmasın sakın :)
Adet tarihini 2. yumurtlamaya göre hesaplaman lazım canım kanama devam etmezse elindeki testi kullan benceAklima gelmedide degil 2.yumurtlamanin uzernden 8gun gecti ama tamda diger yumurtalamaya gorede adet gunum iyice kafam kariştiolcaksamda olayim ya vallahi beklemek cok zor
Canım o değişiyor kişiden kişiye benimde 16.gün geldi hafif intrrnetteki yazılara güvenmeİnternettede yerlesme kanmasi 10-14.gunlerde olur ovulasyondan sonra yaziyor ama ben daha 8.gundeym
He ben adeti kesin 2.ovulasyona goremi olcam ne bileym digerkne gore de olablrm diye dusunmustum benAdet tarihini 2. yumurtlamaya göre hesaplaman lazım canım kanama devam etmezse elindeki testi kullan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?