- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Ay inşallah oyledir o zamannCanım o değişiyor kişiden kişiye benimde 16.gün geldi hafif intrrnetteki yazılara güvenme
Yok canım 2. Yumurtlamaya göre hesaplanıyor adet tarihiHe ben adeti kesin 2.ovulasyona goremi olcam ne bileym digerkne gore de olablrm diye dusunmustum ben
Valla ben şüphelendim ama bilemiyorumAy inşallah oyledir o zamann
Cnm valla ben yaşadığımı değil okuduklarımı söylemiştim ama arkadaşlar öyle bişey yok diyor öyle de olabilir bilemicem ama benim kendi fikrim bi kaç gün önce göreceğim diye üstten bakılabilen bişeye alttan baktırmam ben kızıma hamileyken doktora gitmiştim doktor değerine göre şuan alttan görebilirim ama bence yapmayalım gerek yok dediNeden boyle dedin? Yani ben de goremeistik vajinadan bakıyordu hep. Sonra düşük olunca bi alakası mi vardı yoksa Diye düşündüm
Cnm ben de şüphelenmedim değil yani yani ne bilim pembe lekelenme diyosun yerleşme kanamasına uyuyor hem zaman olarak da uyuyor benceAy inşallah oyledir o zamann
Cnm maşallah baya koyulaşmış gayet güzel ilerliyor demekki değerinPazartesi yaptığım teste göre koyu şuan ki yaptığım test güzel artıyor galiba inşallah görünür birşeyler
İnşallah canım merak ediyorum zaten yarın doktor ne söyleyecek diyeCnm maşallah baya koyulaşmış gayet güzel ilerliyor demekki değerin
Biz bile merak ediyoz kız seni düşünemiyorumİnşallah canım merak ediyorum zaten yarın doktor ne söyleyecek diye
O zaman bi umut diyebiliriizYok canım 2. Yumurtlamaya göre hesaplanıyor adet tarihi
Canm bak belkide gebesin ya sen yumirtlamadigina %100emin olamazsinki hadi bi test al yap bakkBiz bile merak ediyoz kız seni düşünemiyorumbu arada benim göğüs uçları gittikçe fenalaşıyo sanırım bu klomen benim bütün hormonları ayağa kaldırdı resmen hamilelik belirtilerim var belim de çok ağrıyo
Ya doktor vajinadan bakmak isteyince insan o an doktora güveniyor tehliklei görmüyor o an sonra dediğin gibi ne gerek varCnm valla ben yaşadığımı değil okuduklarımı söylemiştim ama arkadaşlar öyle bişey yok diyor öyle de olabilir bilemicem ama benim kendi fikrim bi kaç gün önce göreceğim diye üstten bakılabilen bişeye alttan baktırmam ben kızıma hamileyken doktora gitmiştim doktor değerine göre şuan alttan görebilirim ama bence yapmayalım gerek yok dedi
Sen bugün test yapacaktın sanki yapmadın mıBiz bile merak ediyoz kız seni düşünemiyorumbu arada benim göğüs uçları gittikçe fenalaşıyo sanırım bu klomen benim bütün hormonları ayağa kaldırdı resmen hamilelik belirtilerim var belim de çok ağrıyo
Ne niyetle söylediğini biliyoruz canım benimKızlar valla kendimi kötü hissettim bişey biliyo muş da söylemiş gibi oldum valla ben sadece kendi fikrimi söyledim hiç bi doktoru da zan altında bırakmak istemem vajinal baktırıp baktırmamak size kalmış yani ben bana göre olanını dedim yanlış anlaşılmak istemem yani sağlıkçı falan da değilim ki nerden bileyim
Kesinlikle canım diğer yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti kaçıncı günün bugünO zaman bi umut diyebiliriiz
Cnm valla ne bilim ya yumurta çatlamış bilr olsa bu kadr erken belirti yaşamam gibi geliyo daha 13 gün oldu doktora en son gideli ama şu olabilir diye düşündüm doktora ikinci gidişimden önce bi tanesi büyüyüp çatladı üstünden iki gün geçince doktor göremedi mi çatladığını benim aklımda bu var sadece sizce böyle bişey olabilir mi mesela yumurta çatladı iki gün sonra doktora gittim vajinal ultrason la iki gün önce çatlayan yumurta görülür müCanm bak belkide gebesin ya sen yumirtlamadigina %100emin olamazsinki hadi bi test al yap bakk
Genelde yunurta catlaynca rahim arkasnda veya yunurtaliklarda sivi gozukur daha once basima geldi doktora gittigimde 1-2gun onve catlamis demisti ama herkeste olmayablr canm bu belkide sennki catladi ama gorunmedi belkideCnm valla ne bilim ya yumurta çatlamış bilr olsa bu kadr erken belirti yaşamam gibi geliyo daha 13 gün oldu doktora en son gideli ama şu olabilir diye düşündüm doktora ikinci gidişimden önce bi tanesi büyüyüp çatladı üstünden iki gün geçince doktor göremedi mi çatladığını benim aklımda bu var sadece sizce böyle bişey olabilir mi mesela yumurta çatladı iki gün sonra doktora gittim vajinal ultrason la iki gün önce çatlayan yumurta görülür mü
Sadece gogus ucum ve koyu kismi aciyor canmCnm ben de şüphelenmedim değil yani yani ne bilim pembe lekelenme diyosun yerleşme kanamasına uyuyor hem zaman olarak da uyuyor bencebaşka belirtin var mı şuanda
8.gun canmKesinlikle canım diğer yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti kaçıncı günün bugün
Canm sen okuduklarini soylemişsin bunda bir şey yok sonucta hicbirimizde %100 bilemeyiz o da var Allah bilirKızlar valla kendimi kötü hissettim bişey biliyo muş da söylemiş gibi oldum valla ben sadece kendi fikrimi söyledim hiç bi doktoru da zan altında bırakmak istemem vajinal baktırıp baktırmamak size kalmış yani ben bana göre olanını dedim yanlış anlaşılmak istemem yani sağlıkçı falan da değilim ki nerden bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?