• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde yunurta catlaynca rahim arkasnda veya yunurtaliklarda sivi gozukur daha once basima geldi doktora gittigimde 1-2gun onve catlamis demisti ama herkeste olmayablr canm bu belkide sennki catladi ama gorunmedi belkide
İşte hamileysem anca öyle olmuştur gibi geliyor yoksa bu kadar erken belirti olmaz doktordan sonra çatlasa

Sadece gogus ucum ve koyu kismi aciyor canm
Cnmmm benim de şuanda aynı valla her zaman yaşamadığım bişey olduğu için şaşırdım doğrusu dediğim gibi bu ikinci göğüs ucu ağrısı birincisinde kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim o zamandan beridir benim göğsüm hiç ağrımıyordu zaten benim adet olurken bile ağrımaz hiç ya gerçekten klomeni bu ay çok kullanmaktan ya da hamileyim 😊😀

Cnmmm benim de şuanda aynı valla her zaman yaşamadığım bişey olduğu için şaşırdım doğrusu dediğim gibi bu ikinci göğüs ucu ağrısı birincisinde kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim o zamandan beridir benim göğsüm hiç ağrımıyordu zaten benim adet olurken bile ağrımaz hiç ya gerçekten klomeni bu ay çok kullanmaktan ya da hamileyim 😊😀
İnşallahhh bebektendirrrrr🥰

İnşallahhh bebektendirrrrr🥰
İnşallah cnm hayırlısı hakkımızda olursa çok süpriz olacak sevinirim ama olmazsa da üzülmem yani üzülme hakkımı doktor yumurtan gelişmedi bu ay olmaz dediğinde kullanmıştım çünkü bi daha üzülmem😊😀

Keşke yapsan kız sende testi varsa seviniriz yoksa da öbür yumurtayı bekleriz 😀bence bir iki güne yap bi test
Ama daha 2gun once negatift degisirmiki 2 gunde ,😕 valla son testimde evde kaldi burdanda alablrmiyim bilmiyorum esim hep yanimda surat yapiyor artik test almaya kalkinca😂😂

İnşallah cnm hayırlısı hakkımızda olursa çok süpriz olacak sevinirim ama olmazsa da üzülmem yani üzülme hakkımı doktor yumurtan gelişmedi bu ay olmaz dediğinde kullanmıştım çünkü bi daha üzülmem😊😀
İnşallah vardir ama hayirlisi tabi dedigin gibi🙏❤️

Ay pardon canimm ilk yumurtalamnin 14=gunu bugun 2.nin 8.gunu disardaym suan bakamiyorum ama biseyde hissetmiyor camasrimda
Doğru hatırlıyormuşum 😊 canım zaten peçeteye sildikçe gelir benimde öyle oldu günlük pedde birşey yoktu ama silince geldi gün içinde 2 kere olmuştu benim

Ama daha 2gun once negatift degisirmiki 2 gunde ,😕 valla son testimde evde kaldi burdanda alablrmiyim bilmiyorum esim hep yanimda surat yapiyor artik test almaya kalkinca😂😂
Cnm yarın da dur sonraki gün mutlaka yap varsa değişir tabi sonuç bi günde sonu değişen bile var😊

Öyle mi diyorsun 😀

Vallahi canım bende klomenle hamile kalanlardanım ilk aylar hep vajinal baktı bebeğe son aylarda da rahim ağzının kısalıp kısalmadığını bebeğim hala benimle. Ayrıca bununla ilgili anlatım videoları var youtubede içinin rahat etmesini istiyorsan bakabilirsin. Tebrik ederim bu arada hamileliğin için sağlıcakla ilerlesin inşallah 💕

Vallahi canım bende klomenle hamile kalanlardanım ilk aylar hep vajinal baktı bebeğe son aylarda da rahim ağzının kısalıp kısalmadığını bebeğim hala benimle. Ayrıca bununla ilgili anlatım videoları var youtubede içinin rahat etmesini istiyorsan bakabilirsin. Tebrik ederim bu arada hamileliğin için sağlıcakla ilerlesin inşallah 💕
Yarın gidicem doktora daha yeni inşallah görünür ultrason da 🤲🏼 teşekkür ediyorum canım sende sağlıcakla kucağına al inşallah 🌸

Back