- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Ben bu sancıyı yumurta çatladığında yaşamıştım çok fenaydı aynı anlattığın gibi ucuz testlerden al istersen bir tane gebelik varsa çıkar zaten testte ama kesinlikle bir doktora git derimKızlar şu anda kasıklarımda dayanılmaz bir sancı var napsam bilemiyorum yürürken resmen dik yürüyemiyorum en son böyle sancı olduğunda dış gebelik geçiriyodum ney şimdi bu ben anlam veremedim kist falan böyle ağrı yapar mı üsüttüm belki diye şuan ayağımın altına sıcak su koydum ama geçmezse eşimi arıcam doktora götürsün çok kötüyüm
Cnm o sancı gitti şuanda ama hareket edince yürüyünce kasığımda ağrı oluyo bi kaç gün beklicem adet olmazsam gidicem doktoraBen bu sancıyı yumurta çatladığında yaşamıştım çok fenaydı aynı anlattığın gibi ucuz testlerden al istersen bir tane gebelik varsa çıkar zaten testte ama kesinlikle bir doktora git derim
Beklemesen iyi olur aslında her neyden kaynaklanıyorsa önceden bilmek daha iyi canımCnm o sancı gitti şuanda ama hareket edince yürüyünce kasığımda ağrı oluyo bi kaç gün beklicem adet olmazsam gidicem doktora
Bencede bir test al bu sancı ve ağrılar ciddiye alınması gereken ağrılar nedenin ne olduğunu bilmediği için insan daha çok strese girer düşünmektenmeryemhilall cnm yarın bi gebelik testi yapayım diyorum en azından emin olurum çünkü daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum onun sonucuna göre hareket edeyim. Basit bi enfeksiyon da olabilir daha önce de olmuştu bi defa böyle
Cumaya randevu aldım o zamana kadar değer de artar diye düşündüm canımmeryemhilall cnm sen sanki bugün doktoruna gidecektin naptın gittin mi yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Doğru cnm iyi düşünmüşsün 600 ün üzerinde bir değer görürsün cuma günüCumaya randevu aldım o zamana kadar değer de artar diye düşündüm canım
Ama kesenin görülebilmesi için 2000'li bir değer olması lazım diye biliyorum şimdi cuma gitsem bile ultrason da birşey görünür mü kiDoğru cnm iyi düşünmüşsün 600 ün üzerinde bir değer görürsün cuma günü
Evet cnm karından görülebilmesi için 2000 in üzerinde bi değer olması lazım ama sana tavsiyem vajinal bakmak isterse sakın izin verme bekle değerinin yükselmesiniAma kesenin görülebilmesi için 2000'li bir değer olması lazım diye biliyorum şimdi cuma gitsem bile ultrason da birşey görünür mü ki
Nedem canım bebeğe mi zararı var alttan bakılmasınınEvet cnm karından görülebilmesi için 2000 in üzerinde bi değer olması lazım ama sana tavsiyem vajinal bakmak isterse sakın izin verme bekle değerinin yükselmesini
Olabilir canım hiç seside çıkmadı bugünmeryemhilall cnm bu Selinos nerelerde kız bugün yoktu ortalıkta acaba tatil hazırlığı mı yapıyor tatile gidecekti sanki o
Evet canım olabiliyormuş burda okumuştum bende vajinal ultrasondan sonra düşük yapanlar olmuştu ne olur ne olmaz riske atmayalımNedem canım bebeğe mi zararı var alttan bakılmasının
Ayy baktırmam o zamanEvet canım olabiliyormuş burda okumuştum bende vajinal ultrasondan sonra düşük yapanlar olmuştu ne olur ne olmaz riske atmayalım
Şuan gogsumde hic agri yok ama ucu ve koyu kismi aciyor cok,Selinos cnm sen de klomen kullandın ya senin de şuan göğüs ucu hassasiyetin ağrın var mı
Canimm cuma gunu karindan birsey gozukmez ama allttan bakilirsa keseyi gorebilirsinzAyy baktırmam o zaman
Cnm sen naptın test falan yaptın mıCanimm cuma gunu karindan birsey gozukmez ama allttan bakilirsa keseyi gorebilirsinzama icim rahat etsin diyorsan bekle hic alttan baktirma cuma gunu tam kac haftalk oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?