- 13 Haziran 2019
- 65
- 60
- 8
- 34
- Konu Sahibi meryemhilall
Dimi düzenli artması önemli ben evham yapıyorum galiba
çok sevindim maaşallah Allah hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi düzenli artması önemli ben evham yapıyorum galiba
Teşekkür ediyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsinçok sevindim maaşallah Allah hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin
Oldu cnm hatta bildiğin kanama gibi oldu hatta düşük yapıyorum diye korkmuştum hemen doktora koştum olumsuz bi durum yok biraz dinlen dediHahahahahahahahah sesli güldüm buna gerçi herkeste olacak diye birşey yok biliyorum ama sorayım yinede sende de oldu mu böyle birşey
Anladım canım teşekkür ederimOldu cnm hatta bildiğin kanama gibi oldu hatta düşük yapıyorum diye korkmuştum hemen doktora koştum olumsuz bi durum yok biraz dinlen dedi
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun bende bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sizin yumurtanızı boyutları kaçtı ve sorun neydi sizdekiAnladım canım teşekkür ederim ♥
Yumurtlama tembelliği vardı solda 21 mm yumurta oluşmuştuMerhaba gebeliğiniz hayırlı olsun bende bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sizin yumurtanızı boyutları kaçtı ve sorun neydi sizdeki
4 gün boyunca değerlendir canımBende 25 ağustosta adet oldum. 4.günü adetimin doktora gittim tahlillerim güzel çıktı. Normal yollardan gebe kalabilirsin dedi. Rica edince klomen verdi. 5 gün kullandım geçen cuma gittim küçük dedi yumurtalar. Bugün sabah gittim. 2 yumurtan var biri çatlamış diğeri de çatlama üzere dedi. 10 gün boyunca 2 de 1 birliktelik önerdi. Şimdi ovulasyon testi yaptim. Böyle cıktı. Iğne felan olmadım. Kendiliğinden çatlamış. Keşke sorsaydım progestan kullanayim mı diye Birde yumurtam büyük mü dedim sorun yok dedi. Adet olmazsan gel test yapalım dedi.
Bu dönemde mi? Üst üste yani.4 gün boyunca değerlendir canım
Canmm eşine soyledun mii nasil soylediin,Teşekkür ediyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsin
EvetBu dönemde mi? Üst üste yani.
Daha söylemedimCanmm eşine soyledun mii nasil soylediin,
Napmayi dusunuyosunnDaha söylemedim
Hiçbir fikrim yok belki ultrasonda kese görünene kadar söylememNapmayi dusunuyosunn
Ay yok artik kiz nasil icinde tutabiliyosunnya helal olsun sanaHiçbir fikrim yok belki ultrasonda kese görünene kadar söylemem
Bilmiyorum valla normalde sabırsız insanımdır bende şaşırıyorum kendimeAy yok artik kiz nasil icinde tutabiliyosunnya helal olsun sana
Hadi hayırlısı tez görürsün inşallah:)Bilmiyorum valla normalde sabırsız insanımdır bende şaşırıyorum kendime
İnşallah canımHadi hayırlısı tez görürsün inşallah:)