- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
Ayyy cnm 152 çıkmııııış hamilesinnnnnnnn Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ayy nasıl sevindim yaaaUyuyakalmışım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy cnm 152 çıkmııııış hamilesinnnnnnnn Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ayy nasıl sevindim yaaaUyuyakalmışım da
Teşekkür ediyorum canım iyi mi sence sonuç kaç haftalık bilmiyorum amaAyyy cnm 152 çıkmııııış hamilesinnnnnnnn Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ayy nasıl sevindim yaaa
Cnm dün yani tahlili verdiğin gün iğnenin kaçıncı günüydüTeşekkür ediyorum canım iyi mi sence sonuç kaç haftalık bilmiyorum ama
15.gündü canım ama yumurta ne zaman çatladı bilmiyorum çatladığını düşündüğüm tarihe göre hesap yapıyorum 4 haftalık çıkıyor ama 4 haftalıksa değer düşük değil miCnm dün yani tahlili verdiğin gün iğnenin kaçıncı günüydü
Ayy canimmm gozunaydin Allah kucagina almayi nasip etsin inşallahhhhTeşekkür ediyorum canım iyi mi sence sonuç kaç haftalık bilmiyorum ama
Canm 1 gun gecikme gibi dusun gayet iyi15.gündü canım ama yumurta ne zaman çatladı bilmiyorum çatladığını düşündüğüm tarihe göre hesap yapıyorum 4 haftalık çıkıyor ama 4 haftalıksa değer düşük değil mi
Amin canım Allah herkese sağlıklı hamilelik nasip etsinAyy canimmm gozunaydin Allah kucagina almayi nasip etsin inşallahhhh
Dimi düzenli artması önemli ben evham yapıyorum galibaCanm 1 gun gecikme gibi dusun gayet iyi
Amiin canim inşallahhAmin canım Allah herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin
Valla ben olsam bende yapardim insan ister istemez yapar o kadr hevesle bekledigin biseyDimi düzenli artması önemli ben evham yapıyorum galiba
Yarın kendi doktoruma gideyim en iyisi hemde yine kan veririm artışa bakarlarValla ben olsam bende yapardim insan ister istemez yapar o kadr hevesle bekledigin bisey
Yaa çok sevindim bende yarın son klomen kullanıyorum cuma günü gitcez doktora öyle mutlu oldum ki okurken birde kendi hamileligimi öğrensem nasıl olurum acaba sağ salim kucağınıza alın inşallah bizde birgün buraya yazarız hamileyiz diyeYarın kendi doktoruma gideyim en iyisi hemde yine kan veririm artışa bakarlar
Teşekkür ediyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsinFdvhgjlccffhlbcjkvgol
Yaa çok sevindim bende yarın son klomen kullanıyorum cuma günü gitcez doktora öyle mutlu oldum ki okurken birde kendi hamileligimi öğrensem nasıl olurum acaba sağ salim kucağınıza alın inşallah bizde birgün buraya yazarız hamileyiz diye
Bencede canmmYarın kendi doktoruma gideyim en iyisi hemde yine kan veririm artışa bakarlar
Az önce soluk pembe bi leke geldi serçe parmağın başı kadar buda normal galibameryemhilall cnm bence düşük değil ya benim 19. Günde 650 çıkmıştı e seninki de iki günde katladığını düşünürsek 19. Günde seninki de 600 lü bi değer olacak evham yapma boşa hem dediğin gibi önemli olan katlanması kaçla başladığın önemli değil
Kan verin emin olun benceMerhaba arkadaşlar belki içerikte yazıyordur ama bir soru sormak istiyorum.Bende bu ay ilac+catlama igne kullandim.Bugun ignenin 18.günü reglim gecikti 2.gün.Ben cmtsi aksam test yapmistim ama negatif cikmisti.bi daha test yapmadim.ilk ay ilac kullandigimda 2 gun erken olmustum .simdi gecikiyor,kac gün gecikir ?Yoksa Bi kan testi yaptirsam mi acaba
Yerleşmeye çalışıyodur annesi yer açıyor bebe kendine ne yapsın kazı çalışmaları kolay geçmezAz önce soluk pembe bi leke geldi serçe parmağın başı kadar buda normal galiba
Hahahahahahahahah sesli güldüm buna gerçi herkeste olacak diye birşey yok biliyorum ama sorayım yinede sende de oldu mu böyle birşeyYerleşmeye çalışıyodur annesi yer açıyor bebe kendine ne yapsın kazı çalışmaları kolay geçmez