Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahahahahahah sesli güldüm buna gerçi herkeste olacak diye birşey yok biliyorum ama sorayım yinede sende de oldu mu böyle birşey
Oldu cnm hatta bildiğin kanama gibi oldu hatta düşük yapıyorum diye korkmuştum hemen doktora koştum olumsuz bi durum yok biraz dinlen dedi

Bende 25 ağustosta adet oldum. 4.günü adetimin doktora gittim tahlillerim güzel çıktı. Normal yollardan gebe kalabilirsin dedi. Rica edince klomen verdi. 5 gün kullandım geçen cuma gittim küçük dedi yumurtalar. Bugün sabah gittim. 2 yumurtan var biri çatlamış diğeri de çatlama üzere dedi. 10 gün boyunca 2 de 1 birliktelik önerdi. Şimdi ovulasyon testi yaptim. Böyle cıktı. Iğne felan olmadım. Kendiliğinden çatlamış. Keşke sorsaydım progestan kullanayim mı diye Birde yumurtam büyük mü dedim sorun yok dedi. Adet olmazsan gel test yapalım dedi.

Eklentiler

• 15995724024511327776306866394771.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 23
4 gün boyunca değerlendir canım

Yumurtanın dollenmesinde tutunmasına yardımcı olacak herhangi bir şey biliyor musunuz?

Kızlar şu anda kasıklarımda dayanılmaz bir sancı var napsam bilemiyorum yürürken resmen dik yürüyemiyorum en son böyle sancı olduğunda dış gebelik geçiriyodum ney şimdi bu ben anlam veremedim kist falan böyle ağrı yapar mı üsüttüm belki diye şuan ayağımın altına sıcak su koydum ama geçmezse eşimi arıcam doktora götürsün çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…