• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi de akşam yatana kadar kasıklarımda aynı adet olduğum günlerdeki ağrı gibi bi ağrı vardı korkarım kist oldu bende o büyümeyen yumurtalar ☹️çünkü adetten önce bende hiç ağrı olmaz çoğu zaman tesadüfen görürüm aaa adet olmuşum diye

Ne bileyim cnm aklıma test gelmedi ki hiç çünkü hamilelik ihtimali benim için çok uzak şu anda durumumu biliyorsun sen de kullandın klomen oldu mu sende de göğüs ucu ağrısı
Ben bugüne kadar hiç göğüs acısı çekmedim adet öncesi vs klomen + çatlatma iğnesi vuruldum hala göğüs hassasiyetim yok benim 🤷🏼‍♀️

Kızlar bi de akşam yatana kadar kasıklarımda aynı adet olduğum günlerdeki ağrı gibi bi ağrı vardı korkarım kist oldu bende o büyümeyen yumurtalar ☹çünkü adetten önce bende hiç ağrı olmaz çoğu zaman tesadüfen görürüm aaa adet olmuşum diye
Canm bak hatrlarsan agrimdan kist oldum sandim ama bi gittim yunurta cikti hic ama hic beklemezken hemen degerlendir bu agrili gunleri sansa birakma

Canm bak hatrlarsan agrimdan kist oldum sandim ama bi gittim yunurta cikti hic ama hic beklemezken hemen degerlendir bu agrili gunleri sansa birakma
Kız dünde küstük eşimle şansa bak 😊nryse akşam barışayım da işim bitince küserim bi daha 😂😂😂😂

Benimde senin gibi oluyor ama
İşte normalde bu dediklerimin hiç biri olmaz adetliyken bile benim bu kadar ağrımaz kasıklarım falan hele göğüs ağrısı hiç bi şartta olmaz çatlatma iğnesi de vurulmadım ki hadi diyim içinde hcg vardı ondan oluyor ilginç valla anlamadım bişey

İşte normalde bu dediklerimin hiç biri olmaz adetliyken bile benim bu kadar ağrımaz kasıklarım falan hele göğüs ağrısı hiç bi şartta olmaz çatlatma iğnesi de vurulmadım ki hadi diyim içinde hcg vardı ondan oluyor ilginç valla anlamadım bişey
Yumurtlama zamanı da oluyor canım bu belirtiler :)

Eklentiler

• Screenshot_20200908-120449_Chrome.jpg
    Screenshot_20200908-120449_Chrome.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 38
Back