- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
Hadi ben de bi tahmin yürüteyim bencede 200 lü bi değer gelecekBende merak ediyorum cidden kaç çıkıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ben de bi tahmin yürüteyim bencede 200 lü bi değer gelecekBende merak ediyorum cidden kaç çıkıcak
Ne bileyim cnm aklıma test gelmedi ki hiç çünkü hamilelik ihtimali benim için çok uzak şu anda durumumu biliyorsun sen de kullandın klomen oldu mu sende de göğüs ucu ağrısıNeden bir test alıp yapmıyorsun
Var mı arttıranHadi ben de bi tahmin yürüteyim bencede 200 lü bi değer gelecek
Ben bugüne kadar hiç göğüs acısı çekmedim adet öncesi vs klomen + çatlatma iğnesi vuruldum hala göğüs hassasiyetim yok benimNe bileyim cnm aklıma test gelmedi ki hiç çünkü hamilelik ihtimali benim için çok uzak şu anda durumumu biliyorsun sen de kullandın klomen oldu mu sende de göğüs ucu ağrısı
Benimde senin gibi oluyor amaKızlar bi de akşam yatana kadar kasıklarımda aynı adet olduğum günlerdeki ağrı gibi bi ağrı vardı korkarım kist oldu bende o büyümeyen yumurtalar çünkü adetten önce bende hiç ağrı olmaz çoğu zaman tesadüfen görürüm aaa adet olmuşum diye
Şu sonuç çıksada öğrensek artık ben neyimmeryemhilall gerçi sen hamilesin cnm senin göğüs ağrıyorsa bile hamileliktendir
Canimm senin sonucun coooktan cikmistir bejleme 11iBen bugüne kadar hiç göğüs acısı çekmedim adet öncesi vs klomen + çatlatma iğnesi vuruldum hala göğüs hassasiyetim yok benim
Kan verip kurtulucam canm yarin sen de artik suraya gercekten hamileyimm yaz rahatlayalim yaa hadi git ogrenmeyeBilmiyorum canım belki de geçmişte olabilir herkesin bünyesi farklı ama sen yapmaya devam et her gün
Canm bak hatrlarsan agrimdan kist oldum sandim ama bi gittim yunurta cikti hic ama hic beklemezken hemen degerlendir bu agrili gunleri sansa birakmaKızlar bi de akşam yatana kadar kasıklarımda aynı adet olduğum günlerdeki ağrı gibi bi ağrı vardı korkarım kist oldu bende o büyümeyen yumurtalar ☹çünkü adetten önce bende hiç ağrı olmaz çoğu zaman tesadüfen görürüm aaa adet olmuşum diye
5 dk önce baktım yoktuCanimm senin sonucun coooktan cikmistir bejleme 11i
Bende görsem de rahatlsam işkence çekiyorum resmen dünden beriKan verip kurtulucam canm yarin sen de artik suraya gercekten hamileyimm yaz rahatlayalim yaa hadi git ogrenmeye
Kız dünde küstük eşimle şansa bak nryse akşam barışayım da işim bitince küserim bi dahaCanm bak hatrlarsan agrimdan kist oldum sandim ama bi gittim yunurta cikti hic ama hic beklemezken hemen degerlendir bu agrili gunleri sansa birakma
İşte normalde bu dediklerimin hiç biri olmaz adetliyken bile benim bu kadar ağrımaz kasıklarım falan hele göğüs ağrısı hiç bi şartta olmaz çatlatma iğnesi de vurulmadım ki hadi diyim içinde hcg vardı ondan oluyor ilginç valla anlamadım bişeyBenimde senin gibi oluyor ama
Yumurtlama zamanı da oluyor canım bu belirtiler :)İşte normalde bu dediklerimin hiç biri olmaz adetliyken bile benim bu kadar ağrımaz kasıklarım falan hele göğüs ağrısı hiç bi şartta olmaz çatlatma iğnesi de vurulmadım ki hadi diyim içinde hcg vardı ondan oluyor ilginç valla anlamadım bişey
Evet evet sansa birakmaKız dünde küstük eşimle şansa bak nryse akşam barışayım da işim bitince küserim bi daha
Uyuyakalmışım dameryemhilall noldu cnm ya almadın mı sonucu daha çatladık meraktan