- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
Ay hepimiz olcez meraktan heyecandannBizim buradaki ertesi güne geçiyor gece 12 den sonda baktığımda filan göremüyorum hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hepimiz olcez meraktan heyecandannBizim buradaki ertesi güne geçiyor gece 12 den sonda baktığımda filan göremüyorum hiç
Ayy bendeeAy hepimiz olcez meraktan heyecandann
Varsa çıkar canım 14.güne kadar sen takip et her gün ilk idrarla yap ama yapabilirsen11.gun ignenin etkisi geçmiş bakalim varsa yarin pozitife doner dimi
Evet bu 2 saat idrar tutmayla yaptim 10dkda golge cikti etkisi yarina tam gecmiş olur ama bi uzuldum yine cizgi yok tam diyeVarsa çıkar canım 14.güne kadar sen takip et her gün ilk idrarla yap ama yapabilirsen
Ama ben ilkinden de cok umutluydum ikincide olmayacak diye korkuyorum çok cunku 2.catlamada bikere iliski oldu ihtimal dusukSelinos cnm bir ayda iki kez yumurtası çatlamış birine göre fazla umutsuz ve karamsar değil misin sence dekız bekle bi daha senin ikinci yumurtan yeni çatladı sayılır ne bu acele
İlki de olmadı diye bişey yok ki bugün daha 11. Gününmüş belki yarına öbür güne çıkacak çizgi bilemeyizAma ben ilkinden de cok umutluydum ikincide olmayacak diye korkuyorum çok cunku 2.catlamada bikere iliski oldu ihtimal dusuk
İnşallah biliyorum cok karamsarim cok umjtsuzum biliyorum ama bugune kadar hep umudum yuksekti olmadkca umudum kirildiİlki de olmadı diye bişey yok ki bugün daha 11. Gününmüş belki yarına öbür güne çıkacak çizgi bilemeyiz
Sabırlı ol canım içini ferah tutEvet bu 2 saat idrar tutmayla yaptim 10dkda golge cikti etkisi yarina tam gecmiş olur ama bi uzuldum yine cizgi yok tam diye
Sabir ve ben hic uymadi. Şaka biyana Allah kimseye aratmasin allahimmSabırlı ol canım içini ferah tut
Canım yaptım test ama sıvı alımına dikkat etmedim 1.5 -2 saat sıvı almadım sadece ovulasyon da yaptım çizgi patlayacak koyuluktanNaptın alamadın mı yoksa cnm
Amiin canım ben inanıyorum olucakSabir ve ben hic uymadi. Şaka biyana Allah kimseye aratmasin allahimm
Cnm bence hayırlı olsun artık ya Allah analı babalı büyütsün inşallah baksana koyulaşmış çizgi hani ovulasyonu göremedim ben onu atmadın mıCanım yaptım test ama sıvı alımına dikkat etmedim 1.5 -2 saat sıvı almadım sadece ovulasyon da yaptım çizgi patlayacak koyuluktan
Atmadım canım en sondaki yeni yaptığımCnm bence hayırlı olsun artık ya Allah analı babalı büyütsün inşallah baksana koyulaşmış çizgi hani ovulasyonu göremedim ben onu atmadın mı
Catlama hangi gun olmustu canm burdaAtmadım canım en sondaki yeni yaptığım
Bilmiyorum ki iğne etkisi de var ya ama 16.gün oldu tahminimce çünkü o gün yumurtanın olduğu yer çok fena ağırdı daha da olmadı ağrım. İğne kullananlar çatlama olunca ağrı oluyor dedilerCatlama hangi gun olmustu canm burda
İgneyi kacinda vuruldun cajimBilmiyorum ki iğne etkisi de var ya ama 16.gün oldu tahminimce çünkü o gün yumurtanın olduğu yer çok fena ağırdı daha da olmadı ağrım. İğne kullananlar çatlama olunca ağrı oluyor dediler
15.gün öğlen 1 deİgneyi kacinda vuruldun cajim
Tamam canm15.gün öğlen 1 de