- Konu Sahibi meryemhilall
-
Canm koymana gerek yok bence belinin altina 2 yastik koy belin yuksekte olsun yeterliKızlar bisey sorcam ilişkiden sonra ben peçete ile kapatıyorum meni geri gelmesin diye acaba spermleri peçete içine çekiyor olabilir mi kusura bakmayın aklımda hep vardı bu soru
Teşekkür ederim o şekilde denedim ister istemez dışarı akıyor ama peçete de hepsini yutuyordu benceCanm koymana gerek yok bence belinin altina 2 yastik koy belin yuksekte olsun yeterli
Ekran ışığını fulledim ama var gibi gölge sanki10dk boyle oldu cizgi yok golge var gibi ama goz yanilmasi sanirim
Hafif gorunur hale geldi ama igne etkisi buda benceEkran ışığını fulledim ama var gibi gölge sanki
Canmm sonucunu kacta alcaksinnEkran ışığını fulledim ama var gibi gölge sanki
Yarin direk kan vericem canim sanirim ya kesin cozumSelinos cnm ya sanki bende hafif bi çizgi gördüm ama bence yarın bi daha yap aynı saatte eğer daha görünür olursa bebiştendir bence
Bence 300 civari bisey cikacakkmeryemhilall ay cnm aynen lh testin koyuluktan patlıcakmış gerçekten kan değerin kaç çıkacak acaba merak ediyorum baktın mı e nabıza belki çıkmıştır
Klomenden olablr suan ayni durumdaym bende ucu ve o koyu kisim cok aciyorKızlar günaydın sizlere bi sorum olacak klomen kullandnız ya sizler de göğüs uçlarınız da acı var mı ilacı fazla kullandım bu ay ilacın etkisi olabilir mi adet olacak olsam da benim hiç göğüslerim ağrımaz ki en son göğüs ucum ağrıdığında kızıma hamileliğimi öğrendim ama a şuan hamilelik benim için imkansız yumurtam gelişmemişti ne bu kızlar ya iç çamaşırı takamıyorum üstüne yatamıyorum
Bilmiyorum canım belki de geçmişte olabilir herkesin bünyesi farklı ama sen yapmaya devam et her günHafif gorunur hale geldi ama igne etkisi buda bence
Tmm cnm olabilir çünkü ben bu ay 2 paket bitirdim resmen klomeni her gittiğimde 3er gün daha kullandırdı. Ama seninki hamilelikten de olabilir cnmKlomenden olablr suan ayni durumdaym bende ucu ve o koyu kisim cok aciyor
Hemşire yarın 11 gibi gel dedi ama sabahtan beri bakıyorum sisteme geçmemişler dahaCanmm sonucunu kacta alcaksinn
Bende merak ediyorum cidden kaç çıkıcakBence 300 civari bisey cikacakk
Neden bir test alıp yapmıyorsunKızlar günaydın sizlere bi sorum olacak klomen kullandnız ya sizler de göğüs uçlarınız da acı var mı ilacı fazla kullandım bu ay ilacın etkisi olabilir mi adet olacak olsam da benim hiç göğüslerim ağrımaz ki en son göğüs ucum ağrıdığında kızıma hamileliğimi öğrendim ama a şuan hamilelik benim için imkansız yumurtam gelişmemişti ne bu kızlar ya iç çamaşırı takamıyorum üstüne yatamıyorum
Girmemişler sisteme dahameryemhilall ay cnm aynen lh testin koyuluktan patlıcakmış gerçekten kan değerin kaç çıkacak acaba merak ediyorum baktın mı e nabıza belki çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?