Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11.gun ignenin etkisi geçmiş bakalim varsa yarin pozitife doner dimi

Eklentiler

• IMG_20200907_185844.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 33
Selinos cnm bir ayda iki kez yumurtası çatlamış birine göre fazla umutsuz ve karamsar değil misin sence dekız bekle bi daha senin ikinci yumurtan yeni çatladı sayılır ne bu acele

Selinos cnm bir ayda iki kez yumurtası çatlamış birine göre fazla umutsuz ve karamsar değil misin sence dekız bekle bi daha senin ikinci yumurtan yeni çatladı sayılır ne bu acele
Ama ben ilkinden de cok umutluydum ikincide olmayacak diye korkuyorum çok cunku 2.catlamada bikere iliski oldu ihtimal dusuk

Ama ben ilkinden de cok umutluydum ikincide olmayacak diye korkuyorum çok cunku 2.catlamada bikere iliski oldu ihtimal dusuk
İlki de olmadı diye bişey yok ki bugün daha 11. Gününmüş belki yarına öbür güne çıkacak çizgi bilemeyiz

Canım yaptım test ama sıvı alımına dikkat etmedim 1.5 -2 saat sıvı almadım sadece ovulasyon da yaptım çizgi patlayacak koyuluktan
Cnm bence hayırlı olsun artık ya Allah analı babalı büyütsün inşallah baksana koyulaşmış çizgi hani ovulasyonu göremedim ben onu atmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…