- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Uyunmaz ki kız valla ben olsam ben de uyuyamazdımŞaka maka 6.30 da uyandım harbiden
Yok canım ertesi güne çıkıyor bizim sağlık ocağında ertesi gün e devletten bakarımUyunmaz ki kız valla ben olsam ben de uyuyamazdımcnm peki sağlık ocağında verdiğin kan tahlilin sonucu aynı gün çıkıyo mu bizim burda bi gün sonra veriyolar mesela ama ben hep barkodun üstündeki numarayla bakıyordum aynı gün İnternette
Heyecandan cnm heyecandanYok canım ertesi güne çıkıyor bizim sağlık ocağında ertesi gün e devletten bakarımkız normalde 9-10 da uyanırdım son 1 haftadır 7-8 arası ayaktayım milletle tam tersi olur genelde uyur hep ben erkenden hortluyorum
Verdim canım yarına çıkacak sonuç
Hadi hayirlisi olsunnnV
Kız sağlık ocağının etrafında eczane vardır bi tane daha alsaydın ya gebelik testi yapar yapar mutlu olurduk yarına kadarV
Hakkında en hayırlısı olsun cnm inşallah alırız senden de güzel haberlerMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Ben şimdi doktordan çıktım 3 ünde çatlama iğnesi ovitrelle yaptrmstm çatlamış mı yumurtalarım diye geldim elhamdülillah 3 tane çatlamış duphaston yazdı doktor beklicez adetime 15 gün var inşallah bu ay hayırlı haberler alırız
Bende bugün 4. Gunumdeyim cuma günü gidiyorum doktor bakacak inşallah hamilesindir dKlomenin 2.günümdeyim umarım bu ay güzel sonuçlar alırız sizde durumlar nedir
Anaaaa bende diyorum ne unuttumKız sağlık ocağının etrafında eczane vardır bi tane daha alsaydın ya gebelik testi yapar yapar mutlu olurduk yarına kadar
İnşallah canımBende bugün 4. Gunumdeyim cuma günü gidiyorum doktor bakacak inşallah hamilesindir d
inşallah yaaa hayırlısı ileHakkında en hayırlısı olsun cnm inşallah alırız senden de güzel haberler
E nabizdan takip et sonucu canm aksam duser sisteme hormon testleri nornalde 1 saatte cikiyor bende saglik calisanym ordan biliyorum ama sisteme gec duser tabiAmin canım inşallah♥
Tüh keşke sabah söyleseydim yaaaAnaaaa bende diyorum ne unuttumannemlerdeyim söylemedim daha kimseye erken çıkarsak alırım bir tane
Bizim buradaki ertesi güne geçiyor gece 12 den sonda baktığımda filan göremüyorum hiçE nabizdan takip et sonucu canm aksam duser sisteme hormon testleri nornalde 1 saatte cikiyor bende saglik calisanym ordan biliyorum ama sisteme gec duser tabi
Evet canımTüh keşke sabah söyleseydim yaaaneyse erken çıkarsan alırsın
Naptın alamadın mı yoksa cnmEvet canım
Yok alamadım akşama ancak çıkarız gibi duruyorNaptın alamadın mı yoksa cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?