- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Agrirdi canim 4-5 gun onceden baslardi ilk yumurtalamaya gore bat 10 eylul 2.ovulasyona gore 17 eylul şuan adet belirtilerim ayni sadece asiri mide yanmam var 2 gundur farkli olarakSelinos cnm meryemhilall in dediği gibi adetle hamilelik belirtileri çok benzer zaten normalde oluyo muydu peki göğüs ağrısı adetten önce mesela benim adetten önce hiç göğsüm ağrımaz ama hamile kaldığım ay çok feciydi göğüslerim hem dolgunlaştı hem ağrıdı üstüne yatamadım hele uçlarına dokunamıyodum
BendeeeSabırsızlandım valla
CnmAgrirdi canim 4-5 gun onceden baslardi ilk yumurtalamaya gore bat 10 eylul 2.ovulasyona gore 17 eylul şuan adet belirtilerim ayni sadece asiri mide yanmam var 2 gundur farkli olarak
İnşallah sebebi aynidir
Ayy inşallah cnm Rabbim güldürsün yüzünüİnşallah sebebi aynidir
Evet 2 gün önce olmuştu daha da olmadı ama
Amiin inşallahAyy inşallah cnm Rabbim güldürsün yüzünü
Olmasinda canm hiç rahat bi gebelik gecirirsin inşallahhhh,Evet 2 gün önce olmuştu daha da olmadı ama
Benimde ödüm kopuyor ters birşey olucak diye yarın sağlık ocağında kan vercem pozitifi görürüm inşallahOlmasinda canm hiç rahat bi gebelik gecirirsin inşallahhhh,
Endişe etmekte haklisin kimyasal gecirdigin icin sanrm dedigin gibi ama hic merak etme cok guzel ilerleyecek,Benimde ödüm kopuyor ters birşey olucak diye yarın sağlık ocağında kan vercem pozitifi görürüm inşallah
İnşallah canım salı çıkar sonuçlar salı günü de yazarım buraya sonucuEndişe etmekte haklisin kimyasal gecirdigin icin sanrm dedigin gibi ama hic merak etme cok guzel ilerleyecek,
Tamam canm guzel haberini bekliyoruz heyecanlaİnşallah canım salı çıkar sonuçlar salı günü de yazarım buraya sonucu
Batmaları sağda hissediyordum son 2 gündür solda oluyor hayrolaAyy inşallah cnm Rabbim güldürsün yüzünü
Saglik ocagin8de aciliyo ya 8de dayan kapilarinaaBatmaları sağda hissediyordum son 2 gündür solda oluyor hayrolaayyy kan versem de rahatlasam
Aynen sabah ezenı kalkayım benSaglik ocagin8de aciliyo ya 8de dayan kapilarinaa
Cnm dedim ya artık hiç korkma ve şaşırma her an her yerin ağrıyıp batabilirBatmaları sağda hissediyordum son 2 gündür solda oluyor hayrolaayyy kan versem de rahatlasam
Hahaha ne değişik şeyler yaCnm dedim ya artık hiç korkma ve şaşırma her an her yerin ağrıyıp batabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?