• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin bizde bi kac aydir deniyoruz benim yumoslar ya buyumuyordu yada catlamiyordu doktor yumurtan yetersiz deyince ilk defa klomen verdi catlatma ignesi oldum ama bugun igneyi yaptiktan bi kac saat sonra belli belirsiz cizgi gordum ne hissedecegimi sasirdim bi an unuttum tabii catlatma ignenin etkisidir diye 🤷‍♀️
Yumurtan nasıl yetersiz oluyor yumurtan mı az mesela benm çok yumurtam varmiş Ondan geç çaylıyordu 2 ayda bir oluyordum

Doktorum yetersiz dedi yani kucukmus bir tane vardi klomen kullandim yine birtane vardi ama buyumusler canim ne bilim fazla detay vermedi
İnşallah mucizen olur inşallah merak ettiklerini hep sor ben hep sorarım yoksa aklımda kalır 😂 22 yaşıma gitçem 2 yıl olcak evleneli hiç olmadı sübanallah Allah’ın emriyle olur böyle şeyler gerçekten mucize ben sadece adetim düzensin istiyorum eşim istiyor bende istiyorum. Çok şükür asla baskı yapmaz olmazsada Allah’ın emri der hep inşallah olur rabbim en önce çok bekleyenlere versin inşallahh sabır bu işler herçekten

İnşallah mucizen olur inşallah merak ettiklerini hep sor ben hep sorarım yoksa aklımda kalır 😂 22 yaşıma gitçem 2 yıl olcak evleneli hiç olmadı sübanallah Allah’ın emriyle olur böyle şeyler gerçekten mucize ben sadece adetim düzensin istiyorum eşim istiyor bende istiyorum. Çok şükür asla baskı yapmaz olmazsada Allah’ın emri der hep inşallah olur rabbim en önce çok bekleyenlere versin inşallahh sabır bu işler herçekten
Ne guzel anlayisli esin var benimkide oyledir olmazsa olmasin nasipte yokmus biz bize yeteriz der hep saolsun sende cok gencmissin masallah insallah Allahim gonlumuzdekini verir

Ne guzel anlayisli esin var benimkide oyledir olmazsa olmasin nasipte yokmus biz bize yeteriz der hep saolsun sende cok gencmissin masallah insallah Allahim gonlumuzdekini verir
Eş gerçekten önemli rabbim herkesin yuvasını mutluluk doldursun inşallah inşallah Bütün isteyenlerin olur herşeyin bir zamanı varmış nasıp bazen öyle hüngür hüngür ağlıyorum rabbim okadar yıl bekleyenlere daha çok sabır versin inşallah alsa isyan etmem çok şükür binlerce kez

Hemen hüküm verme adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer zaten hem senin ikinci bir yumurtan daha var birkaç güne adet olman imkansız 😊
Oylemi dersin inşallah oyledir.. gebelik istiyorum tabi ama tatile gidicem diye de adet olmak istemiyorum😅😅 inşallah olmamm🙏

Back