- Konu Sahibi meryemhilall
-
Yumurtan nasıl yetersiz oluyor yumurtan mı az mesela benm çok yumurtam varmiş Ondan geç çaylıyordu 2 ayda bir oluyordumAllahim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin bizde bi kac aydir deniyoruz benim yumoslar ya buyumuyordu yada catlamiyordu doktor yumurtan yetersiz deyince ilk defa klomen verdi catlatma ignesi oldum ama bugun igneyi yaptiktan bi kac saat sonra belli belirsiz cizgi gordum ne hissedecegimi sasirdim bi an unuttum tabii catlatma ignenin etkisidir diye
Doktorum yetersiz dedi yani kucukmus bir tane vardi klomen kullandim yine birtane vardi ama buyumusler canim ne bilim fazla detay vermediYumurtan nasıl yetersiz oluyor yumurtan mı az mesela benm çok yumurtam varmiş Ondan geç çaylıyordu 2 ayda bir oluyordum
İnşallah mucizen olur inşallah merak ettiklerini hep sor ben hep sorarım yoksa aklımda kalırDoktorum yetersiz dedi yani kucukmus bir tane vardi klomen kullandim yine birtane vardi ama buyumusler canim ne bilim fazla detay vermedi
Ne guzel anlayisli esin var benimkide oyledir olmazsa olmasin nasipte yokmus biz bize yeteriz der hep saolsun sende cok gencmissin masallah insallah Allahim gonlumuzdekini verirİnşallah mucizen olur inşallah merak ettiklerini hep sor ben hep sorarım yoksa aklımda kalır22 yaşıma gitçem 2 yıl olcak evleneli hiç olmadı sübanallah Allah’ın emriyle olur böyle şeyler gerçekten mucize ben sadece adetim düzensin istiyorum eşim istiyor bende istiyorum. Çok şükür asla baskı yapmaz olmazsada Allah’ın emri der hep inşallah olur rabbim en önce çok bekleyenlere versin inşallahh sabır bu işler herçekten
Eş gerçekten önemli rabbim herkesin yuvasını mutluluk doldursun inşallah inşallah Bütün isteyenlerin olur herşeyin bir zamanı varmış nasıp bazen öyle hüngür hüngür ağlıyorum rabbim okadar yıl bekleyenlere daha çok sabır versin inşallah alsa isyan etmem çok şükür binlerce kezNe guzel anlayisli esin var benimkide oyledir olmazsa olmasin nasipte yokmus biz bize yeteriz der hep saolsun sende cok gencmissin masallah insallah Allahim gonlumuzdekini verir
Ağrılarınız varmı çok şiddetliStokla o zaman
Benimde 2. Olacak galiba. Yarın adet günüm ve bugün test yaptım olumsuz sonuç aldmOvitrelle veriyo bana canm hep yani bu 2.verisi
Hayır yokAğrılarınız varmı çok şiddetli
Adetin 3-4gun gecerse tekrarlaBenimde 2. Olacak galiba. Yarın adet günüm ve bugün test yaptım olumsuz sonuç aldm
Adet belirtileri üstümde malesef. Gecerse tabiki yaparım ama sanmıyorum. Nasip artık ne diyelimAdetin 3-4gun gecerse tekrarla
Evet her şey nasip Allahtan hayirlisi neyse o olsun hepimiz icinAdet belirtileri üstümde malesef. Gecerse tabiki yaparım ama sanmıyorum. Nasip artık ne diyelim
AminnnEvet her şey nasip Allahtan hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin
Hemen hüküm verme adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer zaten hem senin ikinci bir yumurtan daha var birkaç güne adet olman imkansız
Oylemi dersin inşallah oyledir.. gebelik istiyorum tabi ama tatile gidicem diye de adet olmak istemiyorumHemen hüküm verme adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer zaten hem senin ikinci bir yumurtan daha var birkaç güne adet olman imkansız
Ben adet olacağını düşmüyorumOylemi dersin inşallah oyledir.. gebelik istiyorum tabi ama tatile gidicem diye de adet olmak istemiyoruminşallah olmamm
Yazdigini okurken bile heyecan bastiBen adet olacağını düşmüyorum
Hahahahahah sen test yapacak mısın 12.günYazdigini okurken bile heyecan basti
Yarin 11.gun yarin ve 12.gun yapicam canimHahahahahah sen test yapacak mısın 12.gün
Sabırsızlandım vallaYarin 11.gun yarin ve 12.gun yapicam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?