- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Eğer akşam yaparsan 4-5 saat tut idrarını öyle yap canımBende senin gibi takip mi etsem acaba 11-12.gun mu yapsam daha mantikli geldi ilacin etkisi gectigini anlayamam diger turlu bosa sevnmiyim,
Yok ama alicamElinde test varsa yap canım
Stokla o zamanYok ama alicam
Kesin dayanamayp aksam yaparm ben zaten tamam canmEğer akşam yaparsan 4-5 saat tut idrarını öyle yap canım
Anladım çok teşekkürlerBeni reglin 2 yada 3.gunj cagiriyor doktorum sonra klomen veriyor ve adetij 14yada 16.gunj gibi geri cagiriyor ama bu her doktorda farkli olablr
Yani içeriğine göre kullanabilirim çocuk sahiniolmak istiyoruz şuan reglimin son günlerindeyim fakat sol kasigima bir sancı girdi sanki içten birşeyi sokup çektiler gibi size hiç oldu muMerhaba klomen kullanacak MSN?
Kaç tane yumurtan oluştu peki çatlatılınca zaten adet olunuyor venmde normalde düzensiz ama çatlatılınca 14.de olurum adetBana soruyosanovu test yapmadim klomen ve catlatma ignesi vuruldum adetim duzensiz 26-30 arasi dongum var
Bide çatlatalı kaçinci günündesinÇat
Kaç tane yumurtan oluştu peki çatlatılınca zaten adet olunuyor venmde normalde düzensiz ama çatlatılınca 14.de olurum adetyani 28. Gün ama bu sefer femara kullandım doktor kendiliğinden çatladın dedi çatladı bakalım yarın 14. Gün olucak bakalım varmı bişeyler inşallah vardır
Testim kalmadı yarın da pazar açık eczane bulamam mecbur pazartesiyi bekleyecem
Cnm aynı benimki gibi olmuş benim de solda gelişmişti yumurtam ama sağ tarafımda ağrım olmuştu kızıma hamile kaldığımda hatta ben korktum yine dış gebelik geçiriyorum diye çünkü benim sağ tüp tıkalı sonra öğrendim ki rahim bebek için genişliyor ya sağ taraftan genişliyormuş merak etme yani rahim genişliyor cnm şuan her an her yerde ağrın olabilir hiç korkma güzelimTestim kalmadı yarın da pazar açık eczane bulamam mecbur pazartesiyi bekleyecemcanım birde sana birşey sorucam benim sol tarafta yumurtam gelişti sağdakiler gelişmemiştir fazla ama ben son 3-4 günüdür sağda hissediyorum ağrıyı filan normal mi bu?
Hakkını helal et canım çok soru soruyorum sanaCnm aynı benimki gibi olmuş benim de solda gelişmişti yumurtam ama sağ tarafımda ağrım olmuştu kızıma hamile kaldığımda hatta ben korktum yine dış gebelik geçiriyorum diye çünkü benim sağ tüp tıkalı sonra öğrendim ki rahim bebek için genişliyor ya sağ taraftan genişliyormuş merak etme yani rahim genişliyor cnm şuan her an her yerde ağrın olabilir hiç korkma güzelim
Bir tane olustu doktor kendiliginden catlar dedi yada igne verimmi dedi ver dedim nolur nolmazÇat
Kaç tane yumurtan oluştu peki çatlatılınca zaten adet olunuyor venmde normalde düzensiz ama çatlatılınca 14.de olurum adetyani 28. Gün ama bu sefer femara kullandım doktor kendiliğinden çatladın dedi çatladı bakalım yarın 14. Gün olucak bakalım varmı bişeyler inşallah vardır
Cnm sorabilirsin tabi hiç önemli değil elimden geldiğince yardım ederim bilgim varsa ama sen rahat ol biraz kötü düşünmemeye çalış oldu bu kez inşallah de pozitif ol tmm mıHakkını helal et canım çok soru soruyorum sanabir kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum yine ters birşey çıkıcak diye
Tamam canım benimCnm sorabilirsin tabi hiç önemli değil elimden geldiğince yardım ederim bilgim varsa ama sen rahat ol biraz kötü düşünmemeye çalış oldu bu kez inşallah de pozitif ol tmm mı
Daha yapmadım 9gün yapım dedim erken gebelik için ama negatıftı benmki geç çatlama oldu düşünemedim içim rahatlasın diye yaptım Pazartesi’ye kadar olamasam yapıcam birdaha inşallahhh vardır ikimizinde bütün isteyenlerede inşallah 3.denemem benim Ekim’de 2yılım olcak hiç korunmadık 1yıldan sonra troitim olduğunu öğrendim adet düzensizliği vardı evlendikten 5ay sonra düzensiz oldu demeli ozamn başlamıştı troit ondan şimdi yeni bitti çok şükürBir tane olustu doktor kendiliginden catlar dedi yada igne verimmi dedi ver dedim nolur nolmaz24 agustos vurundum 27 persembe gunu catladi igne gunuyle benimde yarin 14 olacak bugun test yaptim Negatifti sen yaptin
Günümüz aynı sanırım 23de çok ağrım vardı 27 doktora gitmiştim çatlamış demişti 24,25 olmuş demekki kendiliğinden çatladı ilk defa demekki bende yumurta büyümüyorduBir tane olustu doktor kendiliginden catlar dedi yada igne verimmi dedi ver dedim nolur nolmaz24 agustos vurundum 27 persembe gunu catladi igne gunuyle benimde yarin 14 olacak bugun test yaptim Negatifti sen yaptin
Allahim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin bizde bi kac aydir deniyoruz benim yumoslar ya buyumuyordu yada catlamiyordu doktor yumurtan yetersiz deyince ilk defa klomen verdi catlatma ignesi oldum ama bugun igneyi yaptiktan bi kac saat sonra belli belirsiz cizgi gordum ne hissedecegimi sasirdim bi an unuttum tabii catlatma ignenin etkisidir diyeGünümüz aynı sanırım 23de çok ağrım vardı 27 doktora gitmiştim çatlamış demişti 24,25 olmuş demekki kendiliğinden çatladı ilk defa demekki bende yumurta büyümüyordu
Ben ilk olduğumda çatlatma iğnesi çok ağrım vardı bende bilmiyordum test yapmıştım10 günü çizgiyi görünce heycan yaptım gittim kan verdim 5.8 çıkmıştı dedim hamileyim ama sonra adet olmuştum bida kan verdim negatif ti çok üzülmüştüm iğnenin etkisiylmiş meyerAllahim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin bizde bi kac aydir deniyoruz benim yumoslar ya buyumuyordu yada catlamiyordu doktor yumurtan yetersiz deyince ilk defa klomen verdi catlatma ignesi oldum ama bugun igneyi yaptiktan bi kac saat sonra belli belirsiz cizgi gordum ne hissedecegimi sasirdim bi an unuttum tabii catlatma ignenin etkisidir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?