- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Fazla belirti aramamaya çalış canım her ihtimale karşı kan verKasiğim cok fena oturup kalkarken bile agriyor rahmim yerinden cikacak gibi batiyor inşallah cektigim agrilara deger buay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla belirti aramamaya çalış canım her ihtimale karşı kan verKasiğim cok fena oturup kalkarken bile agriyor rahmim yerinden cikacak gibi batiyor inşallah cektigim agrilara deger buay
Test bozuk sanki ya yeri kaymış gibi çizginin yarın bir tane daha mı yapsan ilk idrarlaKizlarr bugun test negatifti kenara attiydim elime tekrar aldigimda boyle kuruma cizgisi gibi bisey cikti sanirim yani boyle ters c seklinde bi sekil aldi bi yorumlarmisiniz ya
Arti med testten yaptim uc damla yaptiydim saatler sonra boyle cikti bi heyecanlandim bide kuruma cizgi veya bozuktur dedim ne bilim umut iste yarin insallah tekrarlicam tsk ederim canimTest bozuk sanki ya yeri kaymış gibi çizginin yarın bir tane daha mı yapsan ilk idrarla
Yok belirtiler bugune kadr beni cok uzdu o yuzden hic aramiyorum ama cok rahatsiz etti buay asiri derecede inşallah deger bu kadar agri cektigimeFazla belirti aramamaya çalış canım her ihtimale karşı kan ver
Sen kan verevektin sanki tatile gitmeden ne zaman kan vereceksinYok belirtiler bugune kadr beni cok uzdu o yuzden hic aramiyorum ama cok rahatsiz etti buay asiri derecede inşallah deger bu kadar agri cektigime
Bence henuz bu kadar kafayi kirmadik ya hahahhahahahaAz önce instagram da gördüm çok güldüm buna var mı cidden böyleleri
9unda vericektim ama bu 2.yumurta cikinca ortaya vermesemde bi testmi yapsam once dedim cunku ilkinden dollendiyse cikar dimi 13.gun oluyor 9undaSen kan verevektin sanki tatile gitmeden ne zaman kan vereceksin
Çıkar canım 12.gün bile çıktı bende dün gördünüz9unda vericektim ama bu 2.yumurta cikinca ortaya vermesemde bi testmi yapsam once dedim cunku ilkinden dollendiyse cikar dimi 13.gun oluyor 9unda
Allaha şükür kiBence henuz bu kadar kafayi kirmadik ya hahahhahahaha
Çok heyecanlii negatif gorcegimi dusunsemde heyecanliiÇıkar canım 12.gün bile çıktı bende dün gördünüz
Bişey vende gördüm gölge gibi birdaha dene 2gün sonra benceKizlarr bugun test negatifti kenara attiydim elime tekrar aldigimda boyle kuruma cizgisi gibi bisey cikti sanirim yani boyle ters c seklinde bi sekil aldi bi yorumlarmisiniz ya
Aynen tekrarlicam ama yani ters c seklinde cikti yani yarim ay seklinde ne bilim anlayamadim yaBişey vende gördüm gölge gibi birdaha dene 2gün sonra bence
Bana soruyosan ovu test yapmadim klomen ve catlatma ignesi vuruldum adetim duzensiz 26-30 arasi dongum varYumurta takıbımı yaptınız yoksa normal mi adetinize nekadar var
Bekliyorum sabırsızlıkla seninki deÇok heyecanlii negatif gorcegimi dusunsemde heyecanlii
Yapmayada korkuyorum bu sefer nedense boyle yuregim hop ediyoBekliyorum sabırsızlıkla seninki de
Benimde öyleydi dün ve bugün ama korkunun ecele faydası derlerYapmayada korkuyorum bu sefer nedense boyle yuregim hop ediyo
Bende senin gibi takip mi etsem acaba 11-12.gun mu yapsam daha mantikli geldi ilacin etkisi gectigini anlayamam diger turlu bosa sevnmiyim,Benimde öyleydi dün ve bugün ama korkunun ecele faydası derler
Elinde test varsa yap canımBende senin gibi takip mi etsem acaba 11-12.gun mu yapsam daha mantikli geldi ilacin etkisi gectigini anlayamam diger turlu bosa sevnmiyim,