- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
Canm sana da soraym sende kafaya takip gebe kalanlardansin dimiiYaaaa öyle ni diyorsun hepimize nasip olsun inşallah canım hepinize dua ediyorum ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm sana da soraym sende kafaya takip gebe kalanlardansin dimiiYaaaa öyle ni diyorsun hepimize nasip olsun inşallah canım hepinize dua ediyorum ♥
Evet öyleyim aşırı kafaya takmıştımCanm sana da soraym sende kafaya takip gebe kalanlardansin dimii
Ohh bunu duymak beni rahatlatti artik sirf taktigim icin olmadigini dusunmeye baslamiştim umut oldun bana,Evet öyleyim aşırı kafaya takmıştım
Merhaba kaç gününüz geçti acabaaz önce hem ovülasyon hemde hcg testi yaptım ne göreyim pozitif çatlatma iğnesinden sonra yaparım hcg testlerini de atayım size en alttaki en son yaptığım test
Olcağı varsa olur kafasındaydım zaten son 1-2 aydırOhh bunu duymak beni rahatlatti artik sirf taktigim icin olmadigini dusunmeye baslamiştim umut oldun bana,
Günüm geçmedi çatlama iğnesinden sonra 13.günüm bugünMerhaba kaç gününüz geçti acaba
Demekkj takaninda oluylr takmayanindaOlcağı varsa olur kafasındaydım zaten son 1-2 aydır
Bence bişeyler var inşallah çünkü olmayınca cıkmaz buralarda görmüştüm ovlasyon testiyle çıkının çok olmuş inşallah vardırGünüm geçmedi çatlama iğnesinden sonra 13.günüm bugün
Aynen canım zaten kendini o düşünceden alamıyorsun ki illa ki aklına geliyor acaba tuttu mu diyeDemekkj takaninda oluylr takmayaninda
2 tane gebelik testim de pozitif çıktı canımBence bişeyler var inşallah çünkü olmayınca cıkmaz buralarda görmüştüm ovlasyon testiyle çıkının çok olmuş inşallah vardır
Baya koyulasmiş ya geliyorr bebişiiin2 tane gebelik testim de pozitif çıktı canım
Çok güzelllll hadi ozamn gözün aydın allah kalp sesini duymayıda basıp etsin inşallahhh Ağrıların varmı peki2 tane gebelik testim de pozitif çıktı canım
Sen ne zamandir bekliyordun canimm2 tane gebelik testim de pozitif çıktı canım
Evet var biraz genel olarak bel ağrım fazla son 3 günüdür başka belirtim yokÇok güzelllll hadi ozamn gözün aydın allah kalp sesini duymayıda basıp etsin inşallahhh Ağrıların varmı peki
1 yıldır canım :) sen ?Sen ne zamandir bekliyordun canimm
Bizimde bu ay tam bir yil olacak inşallah bende buay guzel haberi alirimm1 yıldır canım :) sen ?
İnşallah canım hepimize dua ediyorum vallahiBizimde bu ay tam bir yil olacak inşallah bende buay guzel haberi alirimm
Sagolasin canmmİnşallah canım hepimize dua ediyorum vallahi