Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese iyi akşamlar 31 ağustosta sabah iğnemi yaptırdım pazartesi salı çarşamba değerlendir dedi doktor ama saat vermedi sizlerin nasıl oldu doktor görüşmeleriniz

Canım yaşınız kaç doktor niye erken menopoz dedi

Herkese iyi akşamlar 31 ağustosta sabah iğnemi yaptırdım pazartesi salı çarşamba değerlendir dedi doktor ama saat vermedi sizlerin nasıl oldu doktor görüşmeleriniz
İgne yaptiktan tam 36.saatte onerir cogu doktor ilk iliskiyi

Adet oldum yaa ☹
Hadi ya bende bu ay yine adet oldum yazicam sanrm gun yaklastikca umudum sonuyor bi hevesleniyorum bi dibe cokuyorum psikolojim bi degiisk uzulme demicem insan illaki uzuluyor yeni ay yeni umut diyelim Allah diger ay guzel haberleri nasip eder inşallahh

Mesela ben 27si igne oldum oglen 12de 28i gecr 12de iliski dedi 29da.iliski dedi sonra gunasiri dedi bide igneden bir gun once iliski onerdi

İnşaAllah canım yaaa inşaAllah

Canım yaşınız kaç doktor niye erken menopoz dedi
Tam olarak erken menapozsun demedi ama o erken menapozu gösteren testten yapıcam dedi çünkü klomene rağmen yumurtam gelişmedi ya acaba öyle bi durum mu var diye yapacak en azından değer iyi çıkarsa o ihtimali eleyecek bi bakıma belki başka ilaç ya da iğne verecek

Bence tedbir amacli canm benim hic telaş etme bence yuksek cikicak

Bence tedbir amacli canm benim hic telaş etme bence yuksek cikicak
İnşallah cnm ya sağolasın desteğin için bakalım adet olmayı bekliyorum inşallah o kadar klomenden sonra kendi başıma adet olabilirim adet tarihimi de bilmiyorum düzensiz olunca malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…