- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Kafayı yememize ramak kalaUffff,
İğnrrrm sonraki gün saymaya başla canım 14.gün kan ver :)26 Ağustosta oldum cnm.
Batlarimiz ayni sayilir olmayiz inşallah26 Ağustosta oldum cnm.
Amin inşallah hayırlı haberler verirsiniz2 yıl denedim hamilelik olmadı.
İlk defa klomen kullandim, 6 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. Şimdi beklemedeyim inşallah Allah yüzümü güldürür
Dilek hanım sizin yaşınız kaç doktor erken menopoz neden dedihakkında hayırlısı olsun canm
Adet oldum yaaDuzenli degilse adetin bunun onemi yok canm 15gun gecikmeden sonra ogrenenler var adet olmadigin surece umut vardir
Canım yaşınız kaç doktor niye erken menopoz dediKızlar şimdi geldim doktordan maalesef yine olmadı klomen işe yaramamış aynı yerinde saymış yumurtalar bu ayı pas geçeceğiz ama nolur nolmaz siz ilişkiye devam edin dedi adetliyken yine gel başka tahlil isticem dedi amh değerime bakacakmış erken menapoz durumu mu var diye ☹ üzüldüm biraz doktor da üzüldüğümü anlayınca asla moralini bozma gebe kalmanın onlarca yolu var klomen olmaz başka bişeyle olur sen benim umutlu olduğum bi hastamsın sakın umutsuzluğa düşme dedi bende durumlar böyle kızlar hakkımızda hayırlısı buymuş inşallah sizlerden iyi haberler duyarım da moralim yerine gelir biraz
İgne yaptiktan tam 36.saatte onerir cogu doktor ilk iliskiyiHerkese iyi akşamlar 31 ağustosta sabah iğnemi yaptırdım pazartesi salı çarşamba değerlendir dedi doktor ama saat vermedi sizlerin nasıl oldu doktor görüşmeleriniz
Hadi yaAdet oldum yaa ☹
Mesela ben 27si igne oldum oglen 12de 28i gecr 12de iliski dedi 29da.iliski dedi sonra gunasiri dedi bide igneden bir gun once iliski onerdiHerkese iyi akşamlar 31 ağustosta sabah iğnemi yaptırdım pazartesi salı çarşamba değerlendir dedi doktor ama saat vermedi sizlerin nasıl oldu doktor görüşmeleriniz
Benim doktor neden böyle yaptıki anlamadımMesela ben 27si igne oldum oglen 12de 28i gecr 12de iliski dedi 29da.iliski dedi sonra gunasiri dedi bide igneden bir gun once iliski onerdi
İgne gunu iliski onerenlerde oluyor ama zaten 3gun onermis sana da gayet iyi igneden snraki 2-3gun cok onemli zatenBenim doktor neden böyle yaptıki anlamadım
İnşaAllah canım yaaa inşaAllahHadi yabende bu ay yine adet oldum yazicam sanrm gun yaklastikca umudum sonuyor bi hevesleniyorum bi dibe cokuyorum psikolojim bi degiisk uzulme demicem insan illaki uzuluyor yeni ay yeni umut diyelim Allah diger ay guzel haberleri nasip eder inşallahh
Tam olarak erken menapozsun demedi ama o erken menapozu gösteren testten yapıcam dedi çünkü klomene rağmen yumurtam gelişmedi ya acaba öyle bi durum mu var diye yapacak en azından değer iyi çıkarsa o ihtimali eleyecek bi bakıma belki başka ilaç ya da iğne verecekCanım yaşınız kaç doktor niye erken menopoz dedi
Bence tedbir amacli canm benim hic telaş etme bence yuksek cikicakTam olarak erken menapozsun demedi ama o erken menapozu gösteren testten yapıcam dedi çünkü klomene rağmen yumurtam gelişmedi ya acaba öyle bi durum mu var diye yapacak en azından değer iyi çıkarsa o ihtimali eleyecek bi bakıma belki başka ilaç ya da iğne verecek
İnşallah cnm ya sağolasın desteğin için bakalım adet olmayı bekliyorum inşallah o kadar klomenden sonra kendi başıma adet olabilirim adet tarihimi de bilmiyorum düzensiz olunca malumBence tedbir amacli canm benim hic telaş etme bence yuksek cikicak
Biraz gecikebilir canimİnşallah cnm ya sağolasın desteğin için bakalım adet olmayı bekliyorum inşallah o kadar klomenden sonra kendi başıma adet olabilirim adet tarihimi de bilmiyorum düzensiz olunca malum
Dilek hanım sizin yaşınız kaç doktor erken menopoz neden dedi
[/QUOTbenim yaşım 29 da bana demedi doktor öyle bişey sanırım bi karışıklık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?