- 13 Haziran 2019
- 65
- 60
- 8
- 34
- Konu Sahibi meryemhilall
hayırlısı ile inşallah canm hepimiz içinOlumlu sonuçlanır umarım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı ile inşallah canm hepimiz içinOlumlu sonuçlanır umarım canım
Amin canım benimhayırlısı ile inşallah canm hepimiz için
Hiç ovulasyon denemedim ben az önce test yaptım ve yine negatifO kadar cok para verdimki ovulasyon testlerine gebelik testlerine bu sefer inat ettim
hakkında hayırlısı olsun canmKızlar birazdan yine doktora yumurta takibine gideceğim bu 3 olacak ya inşallah bu sefer büyümüştür benim için dua edin
Naptın canım var mı gelişmeKızlar birazdan yine doktora yumurta takibine gideceğim bu 3 olacak ya inşallah bu sefer büyümüştür benim için dua edin
Canimm sakin uzulme pes etme klomen olmadi ama gonal-f var onla buyur yumurtan her ilac her insana yaramiyor sonucta sende pko varmiydi belki soylemissindir ama unuttumKızlar şimdi geldim doktordan maalesef yine olmadı klomen işe yaramamış aynı yerinde saymış yumurtalar bu ayı pas geçeceğiz ama nolur nolmaz siz ilişkiye devam edin dedi adetliyken yine gel başka tahlil isticem dedi amh değerime bakacakmış erken menapoz durumu mu var diye ☹ üzüldüm biraz doktor da üzüldüğümü anlayınca asla moralini bozma gebe kalmanın onlarca yolu var klomen olmaz başka bişeyle olur sen benim umutlu olduğum bi hastamsın sakın umutsuzluğa düşme dedi bende durumlar böyle kızlar hakkımızda hayırlısı buymuş inşallah sizlerden iyi haberler duyarım da moralim yerine gelir biraz
Canm ya bak bence erken yapiyosun moralini bozma hemen hala umut var daha adetine baya var yaniHiç ovulasyon denemedim ben az önce test yaptım ve yine negatif☹☹☹
Evet cnm sağolsun halden anlayan bi doktor baya konuştu benimle hasta kabul etmedi içeri. Bakalım inşallah şu amh değerim de iyi çıkar erken menapoz yoktur inşallah pko vardı olmaz mı hiç hem de troid ve insülin direnciyle destekli yok cnm daha ilk ayımdı pes etmem Allahın izniyle mutlaka zamanı vardır kızımı da çok bekledim ben ve beklediğime değdi Rabbime şükürler olsun evladı olmayan bütün kullara nasip etsinCanimm sakin uzulme pes etme klomen olmadi ama gonal-f var onla buyur yumurtan her ilac her insana yaramiyor sonucta sende pko varmiydi belki soylemissindir ama unuttum
Birde ne guzel bi doktora denk gelmişsin bak saja ne kadar guzel konusmus
Geçen ay 31 temmuzda olmuşum bugun tam bir ay ama tık yokCanm ya bak bence erken yapiyosun moralini bozma hemen hala umut var daha adetine baya var yani
Canm pkolular da amhin dusuk cikmasi cook kucuk ihtimal hic uzulme tam.tersi pkolularda amh normalden yuksek cikiykr kizin nasil olmuştu kac ay surdu tedaviylemi oldu umut ol banadaamin aminn inşallahh bu yolda bekleyen herkes kavussun inşallahEvet cnm sağolsun halden anlayan bi doktor baya konuştu benimle hasta kabul etmedi içeri. Bakalım inşallah şu amh değerim de iyi çıkar erken menapoz yoktur inşallah pko vardı olmaz mı hiç hem de troid ve insülin direnciyle destekli ☹yok cnm daha ilk ayımdı pes etmem Allahın izniyle mutlaka zamanı vardır kızımı da çok bekledim ben ve beklediğime değdi Rabbime şükürler olsun evladı olmayan bütün kullara nasip etsin
Duzenli degilse adetin bunun onemi yok canm 15gun gecikmeden sonra ogrenenler var adet olmadigin surece umut vardirGeçen ay 31 temmuzda olmuşum bugun tam bir ay ama tık yok
Cnm peki amh nin yüksek olması da sorun olmuyor muCanm pkolular da amhin dusuk cikmasi cook kucuk ihtimal hic uzulme tam.tersi pkolularda amh normalden yuksek cikiykr kizin nasil olmuştu kac ay surdu tedaviylemi oldu umut ol banadaamin aminn inşallahh bu yolda bekleyen herkes kavussun inşallah
Hayırlısı şuan kasık ağrım varDuzenli degilse adetin bunun onemi yok canm 15gun gecikmeden sonra ogrenenler var adet olmadigin surece umut vardir
Bende de pko var bizim en nütük6 sorunumuz yumurta tembelliği zaten geçen ay benim de 2 yumurtam 11 mm kalmıştı bu ay Allahın izniyle 21 mm oldu strese girme daha çok etkilemesine hormonlarını yediğine içtiğine dikkat et bol bol da su içKızlar şimdi geldim doktordan maalesef yine olmadı klomen işe yaramamış aynı yerinde saymış yumurtalar bu ayı pas geçeceğiz ama nolur nolmaz siz ilişkiye devam edin dedi adetliyken yine gel başka tahlil isticem dedi amh değerime bakacakmış erken menapoz durumu mu var diye ☹ üzüldüm biraz doktor da üzüldüğümü anlayınca asla moralini bozma gebe kalmanın onlarca yolu var klomen olmaz başka bişeyle olur sen benim umutlu olduğum bi hastamsın sakın umutsuzluğa düşme dedi bende durumlar böyle kızlar hakkımızda hayırlısı buymuş inşallah sizlerden iyi haberler duyarım da moralim yerine gelir biraz
O konuda bi fikrim yok canimCnm peki amh nin yüksek olması da sorun olmuyor mu
Sende sabırsızsın benim gibi garanti olsun diye 14.gün kan ver canım 1 gün bile farkediyor hcg artışında biliyorsunKizlar igneden sonraki 13.gun kan testi versem gebelik kesin belli olurmu?
Cnm değer düşük çıkar ama çıkar bence varsa yaptırabilirsin tabi bekleyebilme durumun varsa 1 gün daha bekle tam kesin olur bu arada belirtin var mı u hiçKizlar igneden sonraki 13.gun kan testi versem gebelik kesin belli olurmu?