- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Hemde ne sabirsizlikkSende sabırsızsın benim gibigaranti olsun diye 14.gün kan ver canım 1 gün bile farkediyor hcg artışında biliyorsun
Sag kasigimda ve belimde agri var iliskide bile kasigim aciyor cuma doktora gidicem yumurtam catlamişmi diyeCnm değer düşük çıkar ama çıkar bence varsa yaptırabilirsin tabi bekleyebilme durumun varsa 1 gün daha bekle tam kesin olur bu arada belirtin var mı u hiç
Anladım cnm aklımda takılı kalmasın tatile giderken diye düşünüyosan yap gitmeden bence varsa çıkar bugün kaçıncı günü iğnenin belirtilerin hamilelik belirtisi olabilir cnm benim de kızımda belim çok ağrımıştı bi de göğsüm ağrımazdı hiç normalde ama o ay göğüs uçlarıma dokunamıyodum sanki yara var gibiydi bi de ğöğsümün kahverengi kısmında sivilce gibi şeyler çıkmıştı ben ordan anlamıştım cnm var mı senin göğüslerde değişiklik tabi herkeste farklı da olabilir deSag kasigimda ve belimde agri var iliskide bile kasigim aciyor cuma doktora gidicem yumurtam catlamişmi diye
6.gundeyim canm normalde igne kullandigim da benm goguslerimde hassasiyet olurdu dokunamazdim bu ay hic yok o da tuhaf belirtilere cok takilmiyorum aslinda igne ayni belirtileri yapiyor cnkuAnladım cnm aklımda takılı kalmasın tatile giderken diye düşünüyosan yap gitmeden bence varsa çıkar bugün kaçıncı günü iğnenin belirtilerin hamilelik belirtisi olabilir cnm benim de kızımda belim çok ağrımıştı bi de göğsüm ağrımazdı hiç normalde ama o ay göğüs uçlarıma dokunamıyodum sanki yara var gibiydi bi de ğöğsümün kahverengi kısmında sivilce gibi şeyler çıkmıştı ben ordan anlamıştım cnm var mı senin göğüslerde değişiklik tabi herkeste farklı da olabilir de
Bakalim doktor ne dicek rahim kalinligina falanda bakar buyuk ihtimalleAnladım cnm aklımda takılı kalmasın tatile giderken diye düşünüyosan yap gitmeden bence varsa çıkar bugün kaçıncı günü iğnenin belirtilerin hamilelik belirtisi olabilir cnm benim de kızımda belim çok ağrımıştı bi de göğsüm ağrımazdı hiç normalde ama o ay göğüs uçlarıma dokunamıyodum sanki yara var gibiydi bi de ğöğsümün kahverengi kısmında sivilce gibi şeyler çıkmıştı ben ordan anlamıştım cnm var mı senin göğüslerde değişiklik tabi herkeste farklı da olabilir de
Ya hamile olduğun halde negatif çıkarsa tatile gittiğinde adet olmazsan hepten strese gircenHemde ne sabirsizlikkya 13.gun tatile gidicz giderken baktirayim diyorum eger negatif cikarsa tatil moral olur hem ordada negatif pozitif diye dusunmem
Bence 13.gun negatifse kesin negatifdir ya dollenme olduysada 5 uzeri cikar diye dusunuyorumYa hamile olduğun halde negatif çıkarsa tatile gittiğinde adet olmazsan hepten strese gircen
Kız hcg işleri hiç belli olmuyor ki çok okudum burada negatif değer görüp ertesi gün kan verdiğinde pozitif görenleri o yüzden diyorum ama istersen kan ver 13.günü tatilde adet olmazsan döndüğünde yine kan verirsinBence 13.gun negatifse kesin negatifdir ya dollenme olduysada 5 uzeri cikar diye dusunuyorumoyle olmazmi
Acaba dollenme olduysa doktor cuma gunu anlarmiki ultrasondaKız hcg işleri hiç belli olmuyor ki çok okudum burada negatif değer görüp ertesi gün kan verdiğinde pozitif görenleri o yüzden diyorum ama istersen kan ver 13.günü tatilde adet olmazsan döndüğünde yine kan verirsin
Anladım cnm evet doğru diyosun iğne hamile gibi gezdiriyor insanı. hayırlı haberlerle gel inşallah bence yaptır ya 13. Gün belli olur değer düşük de çıksa belli olur o ver valla ben bile heyecan yaptımBakalim doktor ne dicek rahim kalinligina falanda bakar buyuk ihtimalle
Yok cnm onu daha göremez bence sadece yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlarsınızAcaba dollenme olduysa doktor cuma gunu anlarmiki ultrasonda
Ay olursa memlekette olucam o surecte ailemize cok guzel supriz olur Allahim nasip eder inşallahhAnladım cnm evet doğru diyosun iğne hamile gibi gezdiriyor insanı. hayırlı haberlerle gel inşallah bence yaptır ya 13. Gün belli olur değer düşük de çıksa belli olur o ver valla ben bile heyecan yaptım
Bu kadar sabirsiz oldugumuz icin mi biz hamile kalamiyoruz acabaYok cnm onu daha göremez bence sadece yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlarsınız
Anlamaz canım sadece yumurtanın çatlatıp çatlamadığını ve rahim kalınlığını anlayabilir döllenme olduysa şuan mikroskobiktir 4-5 haftalık olması lazım ultrasonda anlaması içinAcaba dollenme olduysa doktor cuma gunu anlarmiki ultrasonda
Yok yok kese zaten gozukmezde bikac yerde okumustum rahim kalinligina gore gebe olablrsin falan demis doktor ,Anlamaz canım sadece yumurtanın çatlatıp çatlamadığını ve rahim kalınlığını anlayabilir döllenme olduysa şuan mikroskobiktir 4-5 haftalık olması lazım ultrasonda anlaması için
Rahim kalınlığı 2 etkende görünür zaten adet yaklaştığında ve gebelik oluştuğundaYok yok kese zaten gozukmezde bikac yerde okumustum rahim kalinligina gore gebe olablrsin falan demis doktor ,
27sindemi oldun igneyi canim2 yıl denedim hamilelik olmadı.
İlk defa klomen kullandim, 6 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. Şimdi beklemedeyim inşallah Allah yüzümü güldürür
Uffff,Rahim kalınlığı 2 etkende görünür zaten adet yaklaştığında ve gebelik oluştuğunda
26 Ağustosta oldum cnm.27sindemi oldun igneyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?