Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende sabırsızsın benim gibi garanti olsun diye 14.gün kan ver canım 1 gün bile farkediyor hcg artışında biliyorsun
Hemde ne sabirsizlikk ya 13.gun tatile gidicz giderken baktirayim diyorum eger negatif cikarsa tatil moral olur hem ordada negatif pozitif diye dusunmem

Cnm değer düşük çıkar ama çıkar bence varsa yaptırabilirsin tabi bekleyebilme durumun varsa 1 gün daha bekle tam kesin olur bu arada belirtin var mı u hiç
Sag kasigimda ve belimde agri var iliskide bile kasigim aciyor cuma doktora gidicem yumurtam catlamişmi diye

Sag kasigimda ve belimde agri var iliskide bile kasigim aciyor cuma doktora gidicem yumurtam catlamişmi diye
Anladım cnm aklımda takılı kalmasın tatile giderken diye düşünüyosan yap gitmeden bence varsa çıkar bugün kaçıncı günü iğnenin belirtilerin hamilelik belirtisi olabilir cnm benim de kızımda belim çok ağrımıştı bi de göğsüm ağrımazdı hiç normalde ama o ay göğüs uçlarıma dokunamıyodum sanki yara var gibiydi bi de ğöğsümün kahverengi kısmında sivilce gibi şeyler çıkmıştı ben ordan anlamıştım cnm var mı senin göğüslerde değişiklik tabi herkeste farklı da olabilir de

6.gundeyim canm normalde igne kullandigim da benm goguslerimde hassasiyet olurdu dokunamazdim bu ay hic yok o da tuhaf belirtilere cok takilmiyorum aslinda igne ayni belirtileri yapiyor cnku

Bakalim doktor ne dicek rahim kalinligina falanda bakar buyuk ihtimalle

Bence 13.gun negatifse kesin negatifdir ya dollenme olduysada 5 uzeri cikar diye dusunuyorumoyle olmazmi
Kız hcg işleri hiç belli olmuyor ki çok okudum burada negatif değer görüp ertesi gün kan verdiğinde pozitif görenleri o yüzden diyorum ama istersen kan ver 13.günü tatilde adet olmazsan döndüğünde yine kan verirsin

Acaba dollenme olduysa doktor cuma gunu anlarmiki ultrasonda

Bakalim doktor ne dicek rahim kalinligina falanda bakar buyuk ihtimalle
Anladım cnm evet doğru diyosun iğne hamile gibi gezdiriyor insanı. hayırlı haberlerle gel inşallah bence yaptır ya 13. Gün belli olur değer düşük de çıksa belli olur o ver valla ben bile heyecan yaptım

Anladım cnm evet doğru diyosun iğne hamile gibi gezdiriyor insanı. hayırlı haberlerle gel inşallah bence yaptır ya 13. Gün belli olur değer düşük de çıksa belli olur o ver valla ben bile heyecan yaptım
Ay olursa memlekette olucam o surecte ailemize cok guzel supriz olur Allahim nasip eder inşallahh yine olmazsa da her sey Allahtan

Anlamaz canım sadece yumurtanın çatlatıp çatlamadığını ve rahim kalınlığını anlayabilir döllenme olduysa şuan mikroskobiktir 4-5 haftalık olması lazım ultrasonda anlaması için
Yok yok kese zaten gozukmezde bikac yerde okumustum rahim kalinligina gore gebe olablrsin falan demis doktor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…